Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4856 tot 4860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Deze tips kunnen het begin zijn van uw vermogen

Misschien de makkelijkste en meest effectieve manier om geen geld uit te geven is door geen geld te hebben. Maar daarvoor zit je natuurlijk niet op de website van SlimBeleggen.com. Wellicht wil je (meer) geld overhouden om te kunnen sparen, te investeren en uw vermogen te laten groeien. En dat kan heel moeilijk zijn. Want eens het geld verdiend en in bezit, ben je al snel geneigd dit geld uit te geven, immers beschik je over die bestedingsruimte.

Hier volgt een selectie van enkele tips die we tegen kwamen op het internet die je alvast een stap vooruit zullen helpen:

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Troonrede 2016: de volledige toespraak van koning Willem-Alexander

Wat had koning Willem-Alexander precies te zeggen bij de troonrede van Prinsjesdag? Volgens de koning staat Nederland er een stuk beter voor dan een aantal jaar geleden. Nederland doet weer mee in de kopgroep van Europa.

De koning sprak uit dat de financiële crisis achter ons ligt. Hij herinnerde eraan dat verworvenheden enkele jaren geleden onder druk stonden. Hij noemde de krimpende economie, het stijgende begrotingstekort en de toenemende werkloosheid. Daarbij daalden de huizenprijzen, dreigde de AOW onbetaalbaar te worden en stegen de zorgkosten rap.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Hoe staat het met Trumps kansen? Kijk naar de Mexicaanse peso!

De Mexicaanse peso is de meest geloofwaardige indicator geworden van de vooruitgang van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump in de peilingen. De Mexicaanse munt – de achtste meest verhandelde in de wereld – is sinds begin dit jaar met ruim 17% in waarde gedaald tegenover de Amerikaanse dollar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Alliantie Duitsland en Rusland grootste bedreiging voor VS

Een economisch handelsblok waar zowel Duitsland als Rusland toe behoren is de grootste bedreiging voor de hegemonie van de Verenigde Staten. Die conclusie trekt George Friedman, voormalig topman van Stratfor en oprichter van het platform Geopolitical Futures. Een alliantie tussen deze twee landen is volgens hem zo machtig dat de VS er alles aan zal doen om de twee uit elkaar te drijven.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Volatiliteit tussen euro en dollar naar dieptepunt

De volatiliteit tussen de euro en de dollar is deze week gezakt naar het laagste niveau in twee jaar tijd. Historisch gezien heeft de euro nu de allerlaagste volatiliteit ten opzichte van de Amerikaanse munt van de tien meest gebruikte handelsmunten uit de G10. De euro en de dollar komen nauwelijks van elkaar los door het uitblijven van grote veranderingen in het monetaire beleid aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.