EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4871 tot 4875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Deze grafiek voorspelt onheil!

Afgelopen vrijdag vond de inauguratie van de nieuwe president van Amerika, Donald Trump, plaats. Uiteraard verliep deze dag niet vlekkeloos, want er waren nog genoeg Amerikanen op de been die het Washington-feestje wilden bederven. Op deze dag werd nogmaals duidelijk hoe erg het land op dit moment verdeeld is.

De aandelenmarkten bleven afgelopen vrijdag dicht bij huis. Volgens de data die afkomstig is van Alpha Hat kan er echter onrust opkomst zijn. Donald Trump mag dan de afgelopen maanden hebben geleid tot de zogenoemde ‘Trump-rally’, het is nog maar de vraag of de markten het de komende tijd ook zo goed zullen blijven doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

iPhone genereerde 1.000 miljard dollar voor Apple

Het Amerikaanse technologiebedrijf Apple nadert met de verkoop van zijn iPhone een opmerkelijke mijlpaal. Dat heeft consulent Asymco berekend.

Geraamd wordt immers dat de inkomsten van de iPhone sinds de lancering van het toestel één decennium geleden tegen het midden van dit jaar de grens van 1.000 miljard dollar zullen bereiken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Staatsschuld eurolanden gedaald in derde kwartaal

De negentien landen van de eurozone hebben hun staatsschuld in het derde kwartaal van vorig jaar verder afgebouwd.

Hun overheidstekort bleef daarbij nagenoeg op het peil van een jaar eerder, meldt Europees statistiekbureau Eurostat maandag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

President Trump zet koers dollar onder druk

De waarde van de dollar ging maandagochtend verder onderuit. Op de markt galmt de ongekend harde inauguratiespeech van president Donald Trump van afgelopen vrijdag nog na.

Zijn 'America first'- boodschap roept vragen op over de rol die de VS de komende jaren internationaal willen spelen en voedt onzekerheid over de manier waarop zijn verkiezingsbeloftes de afgelopen tijd zijn geïnterpreteerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Wilders & Le Pen: ‘In 2017 zal ook Europa ontwaken’

Verschillende kopstukken van rechtse en uiterst-rechtse partijen hebben in het Duitse Koblenz een conferentie bijgewoond die werd georganiseerd door Alternative für Deutschland (AfD). Onder hen Marine Le Pen van het Franse Front National en Geert Wilders van de anti-islampartij PVV. Ook zijn vertegenwoordigers van de Italiaanse Lega Nord,de Oostenrijkse FPÖ en het Belgische Vlaams Belang aanwezig.  In een toespraak zei Le Pen dat het na de Brexit-stem in Groot-Brittannië en de overwinning van Donald Trump in de Verenigde Staten, nu de beurt was aan Europa:

‘2016 was het jaar waarin de Angelsaksiche wereld wakker werd; 2017 wordt het jaar van continentaal Europa. De vraag is niet langer of, maar wanneer dat gebeurt,’ aldus de presidentskandidaat die in haar speech uithaalde naar de euro, het opgengrenzenbeleid en de immigratie.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs