Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4881 tot 4885
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Zeg je 9-to-5-job vaarwel

Als je de onderzoeken moet geloven, willen we vooral flexibele werkuren. Dit zijn 10 jobs waarin je beter geen 9-to-5-mentaliteit hebt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 19 september 2016

This chart shows how painful things still are for US oil producers

Crude oil prices may have rallied from their recent lows, but it’s still a painful environment for producers.

Since bottoming near $26 per barrel in February, West Texas Intermediate crude oil, the US benchmark, has gained nearly 70%.

However, prices are still below what’s needed for many oil producers to breakeven.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 19 september 2016

Britten houden contant geld achter na de Brexit en dat is een ‘slecht teken’ voor de economie

Britten houden steeds meer contant geld vast en dat is volgens onderzoek van Pantheon Macroeconomics een zorgelijk teken voor de Britse economie na de Brexit.

Uit de ‘Pantheon’s UK Economic Monitor’ blijkt dat de hoeveelheid geld die in omloop is in de vorm van bankbiljetten en munten, fors is toegenomen in de bijna drie maanden sinds de Britten voor uittreding uit de EU stemden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 september 2016

Dit recessiesignaal duikt opnieuw op

Er zijn genoeg redenen aan te dragen waarom we rond het jaar 2008 geconfronteerd werden met de grootste mondiale crisis uit de geschiedenis. Voornamelijk wordt de schuld gegeven aan de Amerikaanse zakenbanken die zogenoemde ‘subprime hypotheken’ hebben verstrekt die de mensen zich eigenlijk niet konden veroorloven.

Het interessante aan een economische neergang is dat deze vaak achteraf pas te herkennen is. De maanden voor het uitbreken van de financiële crisis waren maar weinig mensen van mening dat er een omwenteling zou gaan plaatsvinden. We geloofden er heilig in dat de huizenprijzen alleen nog maar verder in waarde zouden gaan stijgen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 19 september 2016

Beleggen in Goud versus Beleggen in Goudmijnen

Beleggen in goud versus beleggen in goudmijnen. Als de goudprijs stijgt dan stijgt de gemiddelde aandelenkoers van.......