EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4886 tot 4890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Zwitsers houden van cash

Terwijl wereldwijd een tendens naar een cashloze economie en elektronische betalingen wordt opgemerkt, blijft Zwitserland opmerkelijk trouw aan geldbiljetten en munten.

Terwijl wereldwijd een tendens naar een cashloze economie en elektronische betalingen wordt opgemerkt, blijft Zwitserland opmerkelijk trouw aan geldbiljetten en munten.

Dat schrijft de Wall Street Journal. Ook voor omvangrijke transacties, zoals de aankoop van een auto, tonen vele Zwitsers nog altijd een voorkeur voor cash betalingen. De elektriciteitsrekening wordt eveneens vaak met contant geld in het postkantoor geregeld en zelfs op buitenlandse reizen hebben Zwitserse toeristen graag een voorraad contant geld bij zich.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Amerikaanse minister van Financien wil schuldenplafond afschaffen

Volgens Amerikaanse minister van Financiën, Jack Lew, moet het schuldenplafond zo snel mogelijk afgeschaft worden. De periodieke discussie over het verhogen van de schuldlimiet brengt volgens hem veel politieke onzekerheid en hoge kosten met zich mee, zo schrijft hij in een nieuw essay voor het wetenschappelijke tijdschrift van de universiteit van Harvard.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Dit kan de belangrijkste drijfveer worden voor de Bull Market

De meeste beursanalisten zijn het er wel over eens dat de aandelenmarkten de afgelopen jaren met name zijn gestegen dankzij het gevoerde monetaire beleid van de centrale banken. De rentes zijn gedaald naar historisch lage niveaus en dat heeft er toe geleid dat heel wat particulieren hun heil ergens anders zijn gaan zoeken. Als gevolg van de lage spaarrente zijn heel wat burgers teruggekeerd op de beursvloer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Zweden: ‘Werkdag van 6 uur is onbetaalbaar’

Een werkdag van zes uur is voor de werkgever financieel niet houdbaar. Dat is de conclusie van een experiment in de Zweedse stad Göteborg, waar achtenzestig verpleegsters van een senioreninstelling gedurende twee jaar in een stelsel van een zesuren-dag, met behoud van wedde, konden functioneren.

De initiatiefnemers stellen dat het experiment positieve resultaten heeft opgeleverd, waarbij onder meer bleek dat de verpleegsters zich in een betere conditie voelden, waardoor het ziekteverlet daalde en de patiëntenzorg verbeterde.

Toch zijn er geen plannen om het experiment verder te zetten, want de zesuren-dag blijkt volgens de verantwoordelijken financieel niet haalbaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

India heeft 97% ongeldige bankbiljetten ingenomen

Indiërs hebben bijna al het geld dat op 8 november ongeldig werd verklaard inmiddels bij de bank ingeleverd, zo schrijft Bloomberg. Dat betekent dat er nauwelijks zwart geld onderschept is, terwijl dat volgens de Indiase regering juist de reden was om alle 500 en 1.000 roepie biljetten te verbieden.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs