EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4886 tot 4890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Oud-topman IMF nu wel de cel in

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) staat wederom in een slecht daglicht. Dit keer niet door directrice Christine Lagarde die zich voor de rechter moest verantwoorden maar wegens een oud-directeur.

De 68-jarige Rodrigo Rato, voordat Dominique Strauss-Kahn en huidig IMF-directrice Christine Lagarde het stokje overnamen de hoogste man bij het IMF, is veroordeeld tot viereneenhalf jaar cel.

Hij kreeg die gevangenisstraf voor verduistering.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Trump (e- l’oeil) of: The Great Dictator – Deel 2

De treurige lijst van nieuwe, opvallende en ongewone activiteiten, decreten, wetten en maatregelen van de sterke hand van president Trump (in zijn eerste week reeds dus dat belooft!) gaat verder:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Nog niet eerder gebeurde er dit met de prijs van een bitcoin

De prijs van een bitcoin doormaakt iets dat niet onopgemerkt mag blijven.

De prijs van een bitcoin doormaakt iets dat niet onopgemerkt mag blijven.

Het zal investeerders en volgers van bitcoin wellicht opgevallen zijn. De prijs van een bitcoin begint de laatste weken zijn volatiliteit kwijt te raken en legt daarbij tevens een stabiele weg naar boven af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Warren Buffett trakteert Bill Gates op een lunch … en betaalt met kortingsbonnen

Warren Buffett is een van de rijkste mensen ter wereld, Bill Gates is volgens Forbes dé rijkste mens ter wereld. Wanneer beide heren gaan lunchen, zou je dus een groot galadiner kunnen verwachten. Maar niets is minder waar. In een recent jaarverslag vertelt Bill Gates een prachtige anekdote.

In het Bill and Melinda Gates Foundation jaarverslag wijdt Bill Gates een groot deel aan de vriendschap die hij deelt met miljardair Warren Buffett. Gates heeft enorm veel te danken aan Buffett. 1 simpele opmerking van het Orakel van Omaha zorgde er zelfs voor dat Microsoft de mastodont werd die het nu is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

De Zweden betalen te veel belastingen… en hebben daar een goede reden voor

Zweden heeft al één van de zwaarste fiscale stelsels van de wereld, maar toch blijkt dat vorig jaar door de burgers en bedrijven van het land 40 miljard Zweedse kronen of bijna 5 miljard dollar teveel belastingen werden betaald.

Dat heeft de Britse zakenkrant Financial Times gemeld. Er wordt echter opgemerkt dat de Zweden heel goede redenen hebben om meer belastingen te betalen dan eigenlijk is verplicht.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs