EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4891 tot 4895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

Trump wordt een nachtmerrie voor Europa

Op de vraag ‘Wie vertrouw je het meeste: Poetin of Merkel?’ antwoord Donald Trump ‘Beide, we zullen zien wie dat ik het langste zal vertrouwen.’ Aangezien Trump dikke vriendjes lijkt te zijn met Poetin, is dat geen geruststellend antwoord voor Europa. En er zijn nog aanwijzingen dat Europa niet de favoriete partner is van de nieuwe Amerikaanse president.

Geopolitiek expert, Ian Bremmer, ziet een groot gevaar voor het oude continent. Naast de interne problemen dreigt Europa nu ook zijn sterkste partner te verliezen. Trump kan een echte nachtmerrie betekenen voor Europa. En Poetin ziet het graag gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

Grootste zonnepark van Nederland geopend

Het grootst gebouwde zonnepark van Nederland is officieel geopend. Het project van maar liefst 123.000 zonnepanelen bij Delfzijl is een nieuwe stap in de ontwikkeling van zonne-energie in Nederland.

Met een vermogen van 30 megawatt gaan de zonnepanelen naar verwachting jaarlijks net zoveel stroom produceren als zo’n tienduizend huishoudens verbruiken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

Vorig jaar sterkste daling werkloosheid in tien jaar

De werkloosheid in Nederland is in december verder gedaald, naar 5,4 procent van de beroepsbevolking. 

De werkloosheid in Nederland is in december verder gedaald, naar 5,4 procent van de beroepsbevolking. 

In heel 2016 werd de sterkste daling van de werkloosheid van de afgelopen tien jaar gerealiseerd, maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

'Duizend werknemers Goldman Sachs van Londen naar Frankfurt'

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

Ook zijn er plannen om het personeelsbestand in de Britse hoofdstad te halveren naar drieduizend, zo meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt donderdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

Hoeveel geven de Britten uit aan de EU?

Het afgelopen jaar werden we geconfronteerd met een grote verrassing die met name in de Europese Unie als een bom insloeg. De meerderheid van de Britse bevolking koos voor een Brexit en de vraag is hoeveel schade dit gaat opleveren aan de eenheid van de Europese Unie. Nu het eerste schaap over de dam is kunnen er immers meer gaan volgen.

Een van de kritiekpunten op de Europese Unie is dat de lasten groter zijn dan de baten. Vorige week liet de Britse overheid weten hoeveel ze in het jaar 2016 hebben uitgegeven aan de Europese Unie, en de uitslag kan u wellicht gaan verrassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs