Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 4896 tot 4900
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Dit saaie geheim garandeert dat ook jij rijk kan worden

Je moet niet alles geloven wat je ziet. Veel mensen gebruiken geld dat ze niet hebben, om dingen te kopen die ze niet nodig hebben, om indruk te maken op mensen die ze niet kennen. Met andere woorden, wanneer iemand dure kleren draagt, met een mooie auto rijdt en in chique villa woont, wil dat niet automatisch zeggen dat die mensen rijk zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Deutsche Bank gered van ondergang na kleinere boete?

Deutsche Bank AG, één van werelds grootste banken en de laatste weken meermaals negatief in het nieuws zag vandaag zijn koers terug stevig stijgen na een nieuw persbericht waarbij het mogelijks een overeenkomst heeft bereikt met het U.S. Department of Justice.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Megaboete voor Deutsche Bank valt mogelijk flink lager uit

Deutsche bank is mogelijk flink minder kwijt aan een grote boete in de Verenigde Staten.

Het financiële concern is volgens mediaberichten dichtbij een voor de bank zeer gunstige schikking met de Amerikaanse justitie. In plaats van 14 miljard dollar zou Deutsche nog maar 5,4 miljard dollar moeten neertellen.

Het nieuws, dat werd bevestigd door bronnen van het Franse persbureau AFP, zorgde voor grote opluchting bij beleggers.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

‘Een nationalisering op Europese schaal waarvan de naam niet mag worden uitgesproken’

Nadat het aandeel Deutsche Bank na de opening van de Europese beurzen vrijdag snel 9% lager dook, wist het de dag alsnog af te sluiten met een winst van ruim 6%, die zich nabeurs uitbreidde tot meer dan 15%. De ommekeer werd ingeluid door een persbericht van het AFP, waarin stond te lezen dat de bank en het Amerikaanse Ministerie van Justitie (DoJ) dichtbij een akkoord zouden zijn over een schikking inzake het sjoemelen met hypotheekleningen. In plaats van 14 miljard dollar zou de Deutsche Bank een boete van ‘maar’ 5,4 miljard dollar moeten betalen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Deutsche Bank moet maar boete van 5,4 miljard dollar betalen in VS

Deutsche Bank had vandaag op de beurzen de schijnwerpers op zich gericht. Hernieuwde onrust rondom de grootste bank van Duitsland liet het aandeel kelderen. Maar een opvallend herstel volgde in de middaghandel. Ook de Europese beurzen zelf, die zeer nerveus begonnen, sloten overwegend in het groen.