EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4896 tot 4900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

De reden achter de prijsstijging van zilver moet je niet ver zoeken

Je moet geen raketgeleerde zijn om te weten waarom de zilverprijs stijgt. De vraag naar zilver stijgt terwijl het aanbod daalt. Economische logica zegt dan dat de prijs moet stijgen. En dat is wat er vandaag gebeurt. Sinds begin dit jaar steeg de zilverprijs al van $16 tot boven $18 of een stijging van 13%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

De Democratisering van Geld

Banken pretenderen dus dat ze ons geld lenen (misleiding), maar komen slechts tussenbeide in zaken tussen burgers en bedrijven en her-publiceren onze betalingsbeloftes als Euro’s in hun computersysteem tegen verwaarloosbare kosten. Het bankensysteem brengt ons hiervoor periodieke rente in rekening.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Bitcoin stijgt 10 dagen op rij richting nieuw record

Begin dit jaar kreeg de prijs voor Bitcoin nog een forse tik nadat de Chinese autoriteiten strenger gingen toezien op de cryptomunt. Velen zagen hier het begin van het einde in. Maar Bitcoin bewijst opnieuw bijzonder sterk te zijn. De populaire virtuele munt stijgt nu al 10 dagen op rij en nadert zijn absoluut recordniveau.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

VS niet langer belangrijkste handelspartner van Duitsland

China heeft het afgelopen jaar de Verenigde Staten overklast als belangrijkste handelspartner van Duitsland. Dat blijkt uit cijfers van het federale bureau voor de statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Virtuele munt Bitcoin op nieuw record

De virtuele munt Bitcoin is vandaag verder in waarde gestegen, tot 1.218,85 dollar of een nieuw record. Volgens analisten anticiperen kopers op de mogelijke goedkeuring van bitcoin-beursfondsen door de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Een beslissing daarover wordt tegen 11 maart verwacht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs