EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 491 tot 495
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Japanse crypto exchanges slaan handen in elkaar om markt te reguleren

De Japanners zijn altijd al gek geweest op nieuwe technologische snufjes. Cryptomunten zijn hier uiteraard geen uitzondering. Ondanks de crypto-gekte in Japan, blijkt er toch nood te zijn om deze markt te reguleren. Verschillende belangrijke Japanse exchanges hebben daarom besloten om een engagement aan te gaan om de cryptomarkt in goede banen te leiden.

Japan was één van de eerste landen die virtuele munten accepteerden als legitiem betaalmiddel. Alles wat met crypto te maken heeft, is hier zeer gegeerd en geliefd. Toch is het zo dat er steeds meer vraag en nood is aan marktregulatie. De Japanse overheid heeft hier nog altijd geen stappen in ondernomen, daarom dat de handelsplatformen zelf het heft in eigen handen gaan nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Goldman Sachs legt uit wat te doen bij een handelsoorlog

Staat er een grote handelsoorlog voor de deur? Als het van Amerikaans president Donald Trump afhangt wel. Hij sprak harde taal over de oneerlijke handelsrelaties die andere landen hebben met de Verenigde Staten. Trump is daarom bereid om de import van buitenlandse producten zwaarder te belasten. Beleggers kunnen zich hier op voorbereiden volgens Goldman Sachs.

Komen er Amerikaanse importheffingen op de invoer van staal en aluminium? De Europese Unie reageerde door te zeggen dat verschillende Amerikaanse producten evenzeer getaxeerd zullen worden. De situatie is alleszins aan het escaleren want Trump wilt zelfs een stapje verder gaan door de import van Europese voertuigen zwaarder te belasten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Oekraine sluit contract voor aardgas uit Polen

Het Oekraïense Naftogaz heeft deze week een contract getekend met een Poolse leverancier van aardgas, nadat het Russische Gazprom eerder deze week besloot de gaskraan dicht te draaien. Dat gebeurde een dag nadat de Russische energiegigant een rechtszaak had verloren tegen Naftogaz en veroordeeld werd tot het betalen van een boete van $2,56 miljard.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trump dreigt importheffing op auto's uit EU in te voeren

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gedreigd met invoerheffingen op Europese auto's. Hij reageerde daarmee op de mogelijke Europese tegenmaatregelen op de door hem aangekondigde importheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Nederlandse media blijven schaamteloos propaganda over Syrië verspreiden

In het oosten van de Syrische stad Ghouta zijn er de afgelopen weken meerdere botsingen ontstaan tussen Syrische regeringstroepen en de verschillende terroristische organisaties die het gebied in handen hebben. Terwijl de slachtoffers van de Syrische en Russische bombardementen de volledige aandacht krijgen van Nederlandse journalisten, wordt er niet gepraat over de vele slachtoffers die gevallen zijn door het geweld van de verschillende terreurorganisaties. We zijn de eenzijdigheid van de media inmiddels wel gewend, maar hoe kunnen de Nederlandse journalisten zichzelf nog serieus nemen terwijl ze Amerikaanse propaganda kritiekloos verspreiden in Nederland?

[...]

Lees verder op destillewaarheid.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs