EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4916 tot 4920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Duitse minister vindt wisselkoers euro te laag

De Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, vindt dat de waarde van de euro te laag is. Hiermee reageert hij op beschuldigingen die vanuit de regering van de Amerikaanse president Donald Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Het gaat van kwaad naar erger bij Deutsche Bank

De neerwaartse spiraal van boetes, probes, verliescijfers en ontslagrondes waarin Deutsche Bank het afgelopen jaar verzeild is geraakt kolkt in alle hevigheid verder.

Deze week is gebleken dat Deutsche als één van de weinige institutionele investeerders niet kon meesurfen op de beurshausse die de verkiezing van Trump in gang heeft gezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Trump kan handelsoorlog ontketenen

De Verenigde Staten van Amerika onder leiding van Donald Trump dreigen in een conflict te geraken met de rest van de wereld. In zijn eerste week als president schrapte hij de handelsverdragen met verschillende landen, de Trans Pacific Partnership geldt dus niet meer voor de V.S.A., de rest kan dus volgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

‘Trump, Xi en Poetin lachen zich een breuk terwijl ze Europa uit de geschiedenis zien verdwijnen’

De relaties tussen Europa en de Verenigde Staten lijken amper 2 weken na de inhuldiging van de nieuwe president Donald Trump, een nieuw tijdperk in te gaan. ‘Voor het eerst in onze geschiedenis en in een steeds meer multipolaire wereld, zijn er steeds meer anti-Europeanen,’ schreef EU-voorzitter Donald Tusk daar eerder deze week nog over.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Verse groenten blijven schaars, maar nog geen lege rekken zoals in Engeland

In Zuid-Europa blijft het kwakkelweer aanhouden en dat merken we ook in onze supermarkten. Gelukkig niet zo hard als in Engeland en Ierland, waar de rekken in de groenteafdeling er bijwijlen akelig leeg uitzien en sommige winkelketens hun klanten zelfs vragen om niet meer dan twee kroppen sla in hun karretje te leggen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs