EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4921 tot 4925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2017

"Als er geen oplossing komt, zijn duizenden banen op Brussels Airport bedreigd"

Niet alleen de 747-cargovliegtuigen, maar ook toestellen als de 787 Dreamliner dreigen getroffen te worden door de strengere geluidsnormen die Brussel wil hanteren. "Als er geen oplossing wordt gevonden, zijn duizenden banen bedreigd", verklaarde Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport Company, vanavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de luchthavenuitbater. Hij roept de Brusselse regering op de beslissing uit te stellen en tot een stabiel vliegkader te komen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2017

Fed-voorzitter Yellen wil monetaire beleid VS vaker aanscherpen

De Verenigde Staten wachten mogelijk een "onaangename verrassing" als te lang wordt gewacht met het verder verhogen van de rentetarieven. 

De Verenigde Staten wachten mogelijk een "onaangename verrassing" als te lang wordt gewacht met het verder verhogen van de rentetarieven. 

Dat zei Fed-voorzitter Janet Yellen woensdag in een toespraak. Ze sprak de verwachting uit dat de koepel van centrale banken het monetaire beleid in de VS tot 2019 een paar keer per jaar zal verscherpen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2017

Michelle gaf een jaar lang bijna niets meer uit: "Zo heb ik het geflikt"

Van een uitdaging gesproken: Michelle McGagh gaf een jaar lang enkel het hoogstnodige uit, met de bedoeling om vooruit te komen in het leven. Het resultaat van die besparingsdrang? De financieel journaliste kon niet alleen 22.439 pond (25.800 euro) opzij zetten om haar hypotheek sneller af te betalen, ze voelt zich nu ook gelukkiger én gezonder in haar vel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2017

10 zaken die u niet wist over de Chinese hogesnelheidstrein

Minder dan 10 jaar geleden had China geen enkele hogesnelheidstrein (HST). Vandaag ligt er een netwerk van 20.000 km HST-sporen, meer dan wat in de rest van de wereld gecombineerd ligt. Tegen 2025 komt daar nog eens 15.000 km bij.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2017

Eerste vrachttrein uit China komt aan in Londen

Vandaag kwam hij binnengerold op het station Barking, in het oosten van Londen: de eerste vrachttrein uit China. Na een reis van ruim 12.000 kilometer die achttien dagen duurde, kwamen de goederen aan in Groot-Brittannië. Per schip had dat bijna twee keer zo lang geduurd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs