EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4921 tot 4925
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Hoe konden media en de peilingen er zo naast zitten?

De grootste verliezer van de Amerikaanse verkiezingen is niet Hillary Clinton (zij kreeg vrijwel evenveel stemmen als Trump), maar de gevestigde media en de opiniepeilers. Zij waren in overgrote meerderheid in de overtuiging dat Clinton de verkiezingen wel zou winnen, met winstkansen uiteenlopend van 72% tot zelfs 99%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Is het presidentschap te koop?

De verkiezingen in de Verenigde Staten hebben laten zien dat president worden om meer draait dan alleen maar geld, want de campagne van de Republikeinen was veel goedkoper dan die van de Democraten. De volgende grafiek van CNBC laat zien hoeveel geld Hillary Clinton en Donald Trump sinds begin vorig jaar in hun organisatie geïnvesteerd hebben.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Maar één zekerheid: niks is nog zeker

"Deze man is gevaarlijk!" Miljoenen gaf Hillary Clinton uit om Amerika dat duidelijk te maken. Nu Trump toch triomfeert: wat betekent dat voor ons land? Moeten we bang zijn of toch mee juichen? Voorlopig zorgt zijn verkiezing vooral voor veel vraagtekens. "Clinton betekende een status-quo, Trump brengt onzekerheid."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Britse handelaar 'flash crash' op Wall Street bekent schuld

De 37-jarige Britse beurshandelaar die wordt verdacht van betrokkenheid bij de zogenoemde 'flash crash' op Wall Street in 2010, heeft schuld bekend. In een Amerikaanse rechtbank (Chicago) erkende Navinder Sarao dat hij schuldig is aan marktmanipulatie en fraude.

Zijn schuldbekentenis is onderdeel van een deal waarbij hij de Amerikaanse overheid 11,7 miljoen euro betaalt die hij heeft verdiend met zijn illegale praktijken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Bloombergs 10 worst-case scenario’s voor 2016: 3 zijn al werkelijkheid, een 4de is in de maak

Op 15 december 2015 publiceerde het persagentschap Bloomberg haar ‘Pessimist’s Guide to the World in 2016’, waarin 10 ‘worst-case scenarios’ werden opgesomd die de wereld dit jaar konden treffen. Minder dan 11 maanden later zijn 3 van deze 10 al werkelijkheid geworden, een vierde is in de maak:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs