Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4926 tot 4930
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 augustus 2016

Rick Rule: ‘komende terugval goud opportuniteit’

Rick Rule, voorzitter van Sprott US Holdings, is van mening dat goud en zilver een adempauze zullen nemen en aandelen van goud- en zilvermijnen een terugval zullen kennen. Deze appelflauwte biedt echter een opportuniteit op de langere termijn.

“Het is hoog tijd dat er wat gas wordt teruggenomen in de goud- en zilvermarkt en voor traders is de tijd dan ook gekomen om wat winst van tafel te nemen na de fenomenale stijging van de afgelopen maanden”, geeft goudkever Rick Rule aan in een interview met Kingworldnews. “Maar daarmee wil ik niet gezegd hebben dat het feest over is. We zitten nog in de begindagen van een zeer lange bullmarkt.”

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 augustus 2016

‘Ik ruil een eiland voor de kust van Florida tegen een Porsche 918 Spyder’

De Amerikaanse zakenman Emilio Cirelli, die zijn fortuin in de vastgoedsector heeft vergaard, is koortsachtig op zoek naar een Porsche 918 Spyder. Cirelli, die een collectie met enkele tientallen sportwagens heeft, is desnoods bereid de wagen te ruilen met een eiland voor de kust van de Amerikaanse staat Florida.

Het aanbod staat in een advertentie die de zakenman op de website RacingJunk heeft geplaatst. Cirelli bezit voor de kust van Florida in totaal drie eilanden. In de collectie sportwagens van de zakenman is wel een Porsche 911 terug te vinden, maar Cirelli behoorde niet tot de gelukkigen die ook een Porsche 918 Spyder konden bemachtigen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 29 augustus 2016

Een keizer zonder kleren

In de Verenigde Staten vallen de resultaten ontzettend tegen. BNR’s macro-econoom Kees de Kort vraagt zich af: wat nu?

'Janet Yellen weet het niet meer. De Fed weet het ook niet meer. Je luistert gewoon naar oude YouTube filmpjes. Het is over en ze weten het gewoon niet meer', aldus De Kort. 'Alles wat ze voorspellen komt gewoon niet uit. Alles wat ze gedaan hebben, heeft hele matige resultaten.'

En dat zal binnenkort ook echt merkbaar zijn, zegt De Kort: 'Bij het grote publiek heeft de keizer binnenkort geen kleren meer aan. Sparen, pensioenen, banken en verzekeraars, die dingen worden alleen maar erger. De magie is uitgewerkt.'

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 augustus 2016

Polen nu grootste migrantengemeenschap van het VK

In Groot-Brittannië wonen op dit ogenblik 831.000 Polen. Daarmee is India niet langer het belangrijkste land van herkomst in de migratie naar Groot-Brittannië. Dat blijkt uit gegevens van het Britse Office for National Statistics.

De cijfers tonen tegelijkertijd dat in Groot-Brittannië vorig jaar voor de eerste keer in de geschiedenis meer dan drie miljoen inwijkelingen uit andere landen van de Europese Unie herbergt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 augustus 2016

Griekse economie laat kleine groei zien in tweede kwartaal

De Griekse economie heeft in het tweede kwartaal een kleine groei laten zien, na de krimp in de eerste drie maanden van dit jaar. 

Dat maakt het Griekse statistiekbureau maandag bekend, op basis van definitieve cijfers.

De groei bedroeg 0,2 procent op kwartaalbasis, na een neergang met 0,2 procent in het eerste kwartaal. Bij een voorlopige raming werd voor de afgelopen periode een vooruitgang van 0,3 procent gemeld.