EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4936 tot 4940 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 januari 2017

Deze kleine verandering in je manier van denken vergroot je kans om rijk te worden

Psychologen hebben een opmerkelijke ontdekking gedaan die verband houdt met het verzamelen van materiële welstand. Een studie toonde aan dat je kans om rijk te worden aanzienlijk vergroot als je een bepaalde manier van denken volgt. En die is voor iedereen toegankelijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 januari 2017

‘2017 wordt het jaar waarin de revolutie tegen technologie uitbreekt’

Aan welke disrupties mogen we ons in 2017 verwachten? Dat was het centrale thema van een dossier dat het Franse magazine La Tribune in haar kerstnummer publiceerde en waarvoor ze met een zestal specialisten sprak. Vooral het interview met chirurg Laurent Alexandre, de stichter van de Franse gezondheidssite Doctissimo, is interessant. Volgens hem wordt 2017 het jaar waarin de opstand tegen de technologie een aanvang neemt:

‘De artificiële intelligentie (A.I.) gaat ook de beroepen die er zich niet aan verwachten totaal ondersteboven halen. Tot en met beroepen die een hoge kwalificatie vereisen, ook die zullen door A.I. en algoritmes worden ingehaald. […] Boekhouders, juristen, radiologen… ze zullen alle worden vervangen nog voor de laatste arbeider door een robot is afgelost. Die beroepen zullen – net als de taxilobby’s dat met Uber deden – bescherming tegen deze concurrentie eisen.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 januari 2017

Nieuwe app waarschuwt beleggers voor Trump tweets

Het Amerikaanse bedrijf Trigger heeft een app ontwikkeld die beleggers waarschuwt als Donald Trump een bericht op twitter plaatst dat gevolgen kan hebben voor de waarde van bepaalde aandelen. Met deze ‘Trump Trigger’ wordt je als beleggers dus direct op de hoogte gebracht als de aanstaande president iets zegt over een aandeel dat je bezit.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Deze self-made miljonair stopte met 3 slechte gewoontes. En wat er dan gebeurde …

Ramit Sethi is een bestseller auteur en CEO van GrowthLab.com. In plaats van nieuwe voornemens te stellen die we toch niet kunnen volhouden, stelt hij voor om 3 slechte gewoontes af te leren. Iedereen heeft slechte gewoontes. Deze afleren brengt soms meer op dan nieuwe gewoontes aanleren.

Ramit Sethi is een bestseller auteur en CEO van GrowthLab.com. In plaats van nieuwe voornemens te stellen die we toch niet kunnen volhouden, stelt hij voor om 3 slechte gewoontes af te leren. Iedereen heeft slechte gewoontes. Deze afleren brengt soms meer op dan nieuwe gewoontes aanleren.

Ramit Sethi zelf leerde 3 slechte gewoontes af waardoor zijn productiviteit verdubbelde. Kan je voorstellen wat je allemaal kan doen wanneer je productiviteit verdubbelt. Heel veel in ieder geval.

De kans is groot dat ook jij in een of enkele valkuilen trapt. Deze slechte gewoontes afleren kan je hele leven veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Spaargeld of spaargoud

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs