EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4941 tot 4945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Goudprijs reageert positief op renteverhogingen

Je weet het nooit met goud, dat blijkt maar weer. Sinds de laatste renteverhoging van de FED op 14 december vorig jaar, is de goudprijs met ongeveer 7% gestegen. Wie had dat van tevoren gedacht?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy - 20 februari 2017

Vorige week zagen we de eerste aanval op het 200 d. MA falen zodat deze week in het teken zou staan van een herhaling. Die herhaling of eigenlijk hervatting van de aanval kwam er direct op maandag. Opnieuw werd er boven het $18 niveau gekeken maar net als op de vrijdag kon het niveau niet worden vastgehouden, de beren wisten het MA te verdedigen en de koers tot in het rood terug te dringen.

De stieren gingen niet bij de pakket neerzitten, ze begonnen vol overtuiging aan de handel van dinsdag en wisten nu een hoogste koers te bereiken van $18.09 een stukje hoger dan op maandag. De omzet liep daarbij eveneens op tot een niveau boven dat van maandag maar toch wisten de beren op de een of andere manier de aanval te pareren en de zilverprijs beneden het 200 d. MA te houden.   

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Trump blaast warm en koud over de Krim

Vorige week liet de nieuwbakken Amerikaanse president Donald J. Trump nog verstaan dat hij verwacht dat Rusland de Krim zal teruggeven aan Oekraïne, van zodra de situatie in de regio normaliseert. Een opmerkelijk standpunt, voor een president die wordt geframed als onderaannemer van Poetin.

Deze week raakte echter bekend dat een officiële delegatie van de Verenigde Staten zal deelnemen aan het Yalta International Economic Forum, dat internationale investeerders naar de Krim wil aantrekken… en wordt aangestuurd vanuit Moskou.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Dubbel de dupe door de pensioenval

Het lijkt onlogisch en toch is het perfect mogelijk gezien de - Kafkaiaanse en surrealistische - pensioenregeling in ons land: langer werken en dus een hoger pensioen kan in sommige situaties tot mìnder netto pensioen leiden. Het is vooral opletten voor wie bijverdient of investeert in vastgoed. De experts van PwC zochten het voor ons uit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Ontginning grondstoffen kan ongekende weelde brengen

De tijd dat het ontginnen van mineralen in de ruimte enkel in science-fiction films voorkomt komt snel ten einde. Dit is alvast de conclusie als men de snelle technologische vorderingen bekijkt van bedrijven als SpaceX, Moon Express en Planetary Resources. De ruimte wordt terecht beschouwd als een oneindige bron aan te ontginnen grondstoffen, dit zonder gevaar op milieuvervuiling of andere problemen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs