Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 4941 tot 4945
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Scheld ze kwijt

Een moderne schuldzuiveringsoperatie is nodig

In onze huidige samenleving wordt krediet beschouwd als middel voor economische groei en individuele vrijheid. In werkelijkheid leidt het tot een schuldensamenleving waarin de sociale cohesie wordt bedreigd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Zonder deze 12 eigenschappen kan je niet rijk worden

Je wordt niet altijd geboren met de juiste talenten en eigenschappen om later rijk en succesvol te worden. Maar er zijn een heel deel vaardigheden die je kan leren. Hoe sneller je ze onder de knie hebt, hoe korter de weg naar je eerste miljoen. Het is dus een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen.

Skills pays the bills. Miljonairs onderscheiden zich van andere door hun speciale vaardigheden, dat maakt hen in eerste instantie juist miljonair. Maar het mooie is dat iedereen, dus ook jij, deze vaardigheden, deze ‘skills’ kan aanleren.

Wil jij tot het ‘clubke’ toetreden, zal je deze 11 vaardigheden moeten leren om je te onderscheiden van de rest:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Tijd om terug goudmijnaandelen te kopen?

Goudmijnaandelen kenden een verschroeiende rit tussen januari en augustus. Daarna volgde de onvermijdelijke correctie. Begin oktober donderden de goudmijnaandelen nog met tientallen procenten naar benden. Is het stilaan tijd om terug tot orde te komen en goudmijnaandelen te kopen?

Edelmetaalexpert Michael Ballanger legt in het kort uit waar de goudmijnaandelen vandaag staan. Volgens hem staan we dicht bij het einde van de val.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 15 oktober 2016

Koersdoel Goud lager bij UBS

Het koersdoel voor goud is deze week door UBS verlaagd. De grootste vermogensbeheerder ter wereld verwacht dat goud....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 15 oktober 2016

Dit is het belangrijkste om je financieel succes te kennen

Meten is weten. Een van de belangrijkste stappen die je moet nemen naar financieel succes is weten of je in de goede richting gaat. Wanneer je weet welke richting je uitgaat, kan je op tijd bijsturen. Maar wat moet je dan meten?