EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4941 tot 4945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Japanse verzekeraar vervangt kantoorwerkers door robots… en bespaart 1 miljoen euro per jaar

De Japanse verzekeraar Fukoku Mutual Life Insurance schrapt meer dan dertig banen op de dienst waar de schadeclaims worden geregistreerd. De betrokken werknemers worden vervangen door robots van het type IBM Watson Explorer.

Het bedrijf zegt door de ingreep een besparing van ruim 1 miljoen euro per jaar te kunnen realiseren. De robots zullen worden ingezet om ziekenhuisgegevens en andere documenten uit de dossiers te scannen en verwerken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Dit kan zorgen voor een hogere goudprijs in 2017

De goudsector heeft er een bewogen beursjaar opzitten. Tijdens het eerste halfjaar van 2016 wist de goudprijs flink in waarde te stijgen, maar daarna wist het opnieuw in een dalende trend te belanden. De afgelopen weken is de goudprijs hard in waarde gedaald en steeds meer beleggers vragen zich af of het gele edelmetaal op dit moment weer koopwaardig is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Verenigd Koninkrijk loopt mogelijk 40 miljard euro mis door Brexit

Door uit de Europese Unie te stappen, loopt het Verenigd Koninkrijk mogelijk bijna 40 miljard euro aan directe financiële steun mis.

Dat blijkt uit een analyse van het Britse parlement, meldt Bloomberg dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

10 dingen die je beter NIET meer doet wil je succesvol worden

Soms heb je niet méér dingen nodig om succesvol te worden, maar juist minder. Succes is voor iedereen anders en iedereen heeft het in zich om op zijn manier succesvol te worden. Maar bepaalde zaken houden jou tegen om succes te bereiken, en die zaken zijn vaak voor iedereen hetzelfde.

Wil jij op jou manier succesvol worden, is het tijd om onderstaande dingen op te geven. Het ene zal gemakkelijker gaan dan het andere. Maar de beloning is voor iedereen hetzelfde: jouw succesverhaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

ECB: Europeaan werd voorbije jaren wel degelijk armer

Europeanen zijn de voorbije jaren wel degelijk armer geworden. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van de Europese Centrale Bank (ECB). De ECB deed onderzoek naar het huishoudelijke- en consumptiebudget van 84.000 gezinnen in 18 landen van de eurozone. In België werkten 2.284 gezinnen aan het onderzoek mee. De studie werd in december gepubliceerd en omvat de periode 2010 – 2014.

Europeaan werd armer Geconcludeerd mag worden dat de grote financiële crisis de Europeanen armer heeft gemaakt en dat de Europese regeringen er niet in slaagden de rijkdom beter over de bevolking te verdelen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs