EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 496 tot 500
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

President Vladimir Putins jaarlijkse toespraak tot de natie bevatte naast een nuchtere analyse van de economische en demografische toestand van Rusland ook een ernstige waarschuwing aan het adres van het Westen. De formidabele nieuwe wapens die Rusland volgens hem heeft ontwikkeld zijn een reactie op het eenzijdige terugtrekken uit het ABM (anti anti-raketsystemen) verdrag 14 jaar geleden door president Bush, en de stapsgewijze agressieve militaire omsingeling van Rusland door de NAVO. Putin stelde zich tot nu toe over het algemeen terughoudend op, probeerde ons de hand te reiken, maar dat tijdperk lijkt definitief voorbij. Nu de VS en de EU zo duidelijk uit lijken op een militair conflict, heeft de Russische leider eindelijk zijn kaarten op tafel gelegd. En die zijn dermate sterk, dat het Westen zal moeten kiezen tussen vrede of een oorlog, die het vrijwel zeker zal verliezen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Russische Gazprom stapt naar hof om gaslevering Oekraïne te stoppen

Het Russische gasconcern Gazprom heeft een begin gemaakt met het verbreken van de contracten met de Oekraïense staatsenergiemaatschappij Naftogaz. Gazprom is daarvoor naar een arbitrage-hof in Stockholm gestapt, zei de plaatsvervangend chef van Gazprom, Alexander Medvedev, zaterdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

'EU overweegt ook importheffingen in reactie op aankondiging VS'

De Europese Unie overweegt een importheffing van 25 procent op circa 3,5 miljard dollar aan geïmporteerde goederen uit de Verenigde Staten. Dat zou volgens anonieme bronnen van persbureau Reuters het antwoord van Brussel zijn op de aangekondigde Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Handelsoorlog dreigt tussen de Verenigde Staten en Europese Unie

De handelsrelatie tussen de Verenigde Staten van Amerika en de Europese Unie staat onder druk. Amerikaans president Trump wilt importheffingen doorvoeren op staal en aluminium. De Europese Unie reageert met mogelijke heffingen om de import van verschillende Amerikaanse producten. Het blijft voorlopig bij harde woorden, maar Trump is niet onder de indruk.

Donald Trump heeft een grote voorkeur voor protectionisme. Hij wilt liever minder handel drijven met andere landen en zoveel mogelijk teren op het binnenland. Hij vindt dat veel landen, waaronder de Europese Unie, oneerlijke handel drijven met de Verenigde Staten van Amerika.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Verenigde Staten verkoopt antitankwapens aan Oekraine

Het Amerikaanse State Departement heeft goedkeuring gegeven voor de verkoop van $47 miljoen aan zware antitankwapens aan Oekraïne. Volgens Defense News gaat het om de levering van 37 ‘Javelin’ lanceerinstallaties en 210 raketten. Deze draagbare antitankwapens hebben een bereik van bijna vijf kilometer en zijn door het gebruik van infraroodtechnologie zeer doeltreffend.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs