Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 496 tot 500
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

VS verhoogt prijs Chinese aluminiumfolie

De Verenigde Staten hebben nieuwe importheffingen aangekondigd op aluminiumfolie uit China, die volgens het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken tegen een oneerlijke prijs op de markt wordt aangeboden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

Kredietbeoordelaar Fitch houdt Nederland op 'triple A'-status

Kredietbeoordelaar Fitch blijft overtuigd van de kredietwaardigheid van Nederland. Het ratingbureau geeft ons land opnieuw het hoogst mogelijke rapportcijfer (AAA), liet de firma vrijdag weten. De prognose houdt Fitch op stabiel.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

Amerikaanse economie groeit opnieuw flink

De Amerikaanse economie is in het derde kwartaal met 3 procent gegroeid in vergelijking met een jaar eerder.

Daarmee is de groei amper afgezwakt ten opzichte van het tweede kwartaal, toen de vooruitgang van 's werelds grootste economie nog 3,1 procent bedroeg op jaarbasis.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

Een half miljoen per jaar verdienen op je 25ste? Studeer Artificiële Intelligentie

Afgestudeerden in Artificiële Intelligentie (A.I.) met luttele jaren werkervaring verdienen in de VS makkelijk 300.000 tot een half miljoen dollar per jaar. Voor experts lopen die bedragen op tot meer dan 10 miljoen per jaar.

Het zijn deze mensen die code schrijven die machines, software en apparaten toelaten zelfstandig problemen op te lossen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

Kroatie wil binnen acht jaar euro invoeren

De regering van Kroatië wil binnen zeven tot acht jaar de euro invoeren, zo verklaarde premier Andrej Plenković tijdens een economische conferentie over de invoering van de Europese munteenheid. De premier noemde geen specifiek jaartal, maar sprak wel zijn voornemen uit om binnen twee regeringstermijnen aan de muntunie deel te nemen.