EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 496 tot 500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Poetin ondertekent wet over tegensancties: "Ons antwoord op vijandige houding van VS"

De Russische president Vladimir Poetin heeft een wet ondertekend over tegensancties als antwoord op “de vijandige houding” van de Verenigde Staten en andere landen. Het document werd op 22 mei goedgekeurd door de Doema (het Russische parlement; nvdr) en op 30 mei door de Federatieraad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Niet Buffett maar deze hedgefundmanagers verdienen miljarden

Warren Buffett is een van de rijkste mensen ter wereld dankzij zijn aandelen in Berkshire Hathaway. Maar als salaris verdient hij ‘slechts’ $100.000 per jaar. Andere hedgefundmanagers verdienen veel meer. Diegene die in 2017 het meest verdiende, rekent zelfs een performance fee aan van 44% die zijn klanten maar wat graag betalen. Hierdoor kwam zijn salaris voor 2017 op $1,7 miljard.

James Simons is een minder bekende naam onder de beleggers, maar de man van Renaissance Technologies is een legende. Hij wordt ook wel de man genoemd die de code van Wall Street kraakte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Bank of America: “13 van de 19 Bear Market indicatoren zijn getriggerd”

Aan het einde van januari, net toen de aandelenmarkten hun hoogtepunt wisten te bereiken, maakte Bank of America bekend dat een van haar eigen correctie-indicatoren was geactiveerd. Deze indicator voorspelde een flinke correctie die nog geen week later werkelijkheid werd. Nu trekken de analisten van de Amerikaanse zakenbank opnieuw aan de bel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

6 experts over de toekomst van crypto

‘Buiten een paar, zijn er maar weinig cryptomunten die echt waardevol zijn. Regularisatie zal de markt centraliseren in een handvol echte munten. Men zal deze munten enkel nog op enkele gereguleerde platformen kunnen verhandelen. Wanneer je alle shitcoins vermijdt, en geen gebruik maakt van onveilige brokers, zal je goed doen in de toekomst.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Merkel begint te draaien

In Europa loopt de inflatie een beetje op en de inkoopmanagers zijn een indicatie dat het economisch herstel in het tweede kwartaal niet zo'n vaart zal lopen, meent macro-econoom Kees de Kort. Ondertussen is Merkel aan het opschuiven, vertelt hij. Ze is in vergelijking met Macron nog terughoudend, maar lijkt te hebben bedacht dat meer integratie in Europa nodig is, zeker nu Trump toch niet zo'n goede vriend blijkt te zijn.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs