EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4961 tot 4965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

May wil dat Britten eenheid vormen op weg naar 'volledige Brexit'

De Britse premier Theresa May zal een belangrijke toespraak dinsdag gebruiken voor een roep om eenheid van de Britten, stelt haar woordvoerder in een verklaring op zondag.

De Britse premier Theresa May zal een belangrijke toespraak dinsdag gebruiken voor een roep om eenheid van de Britten, stelt haar woordvoerder in een verklaring op zondag.

Volgens Britse media zal May in de toespraak ook duidelijk maken dat ze kiest voor een volledige brexit.

Dinsdag zal de premier een langverwachte toespraak houden voor diplomaten, het Brexit-onderhandelingsteam van het Verenigd Koninkrijk en andere betrokkenen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Davos niet belangrijk genoeg voor Trump, begin van economisch isolement?

Na de onverwachte verkiezing van Trump is het moment aangebroken dat deze daadwerkelijk in functie treed. De eerste tekenen dat dit een ander, minder diplomatisch, beleid zal worden waren al duidelijk al blijft deze ook topeconomen verbazen op tal van vlakken.

Donald Trump nam dit weekend opnieuw een opvallende beslissing met het niet zenden van een afgevaardigde naar het gerenommeerde economische congres te Davos. Nochtans is dit Ă©Ă©n van de voornaamste plaatsen voor networking waar tal van landen aanwezig zijn. Een gegeven wat nu door Trump als niet belangrijk genoeg aanzien wordt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

BIZAR: Trump stoppen? Koop Twitter en sluit het af!

Mexico doet er best aan Twitter te kopen en het microblognetwerk af te sluiten. Dat idee circuleert onder Mexicaanse valutahandelaars. De Mexicaanse regering heeft de voorbije weken al 2 miljard dollar gespendeerd aan het ondersteunen van de peso; vruchteloos blijkt nu want de onafgebroken reeks tweets van de Amerikaanse president-elect blijkt een grotere impact te hebben op de wisselmarkten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Winter doet prijzen gas tot hoogtepunt stijgen

Nu de winter harder van verwacht toeslaat in Europa dreigt er een energieschaarste te ontstaan om deze koude te trotseren. Deze energieschaarste zorgt dan ook niet enkel voor sterk gestegen prijzen maar tevens voor black-outs, voornamelijk in Oost-Europa.

Niet enkel in Noord-Europa en Oost-Europa is de winter volop ingetreden maar ook in het landen zoals Griekenland en Frankrijk zorgen sneeuwstormen en koudefronten voor problemen. Enkele weken geleden leek de toestand in diverse skigebieden nog op een vroege lente dan op een aankomende winter. Nu, enkele weken later, is geheel Europa ondergedompeld in negatieve temperaturen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs