Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 4976 tot 4980
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

India en Rusland sluiten defensiedeal van miljarden euro's

India en Rusland hebben vandaag een defensieakkoord ter waarde van miljarden euro's ondertekend. In de marge van een top van de BRICS-landen in India, werd een overeenkomst bereikt over de levering van onder andere raketsystemen, helikopters en fregatten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Wekelijks worden 230 gezinnen uit huurwoning gezet

Elk jaar belanden 12.000 gezinnen - dat zijn er 230 per week - op straat nadat hun huisbaas naar het vredegerecht stapte, vaak omdat ze de huur niet meer (kunnen) betalen. Dat meldt Deredactie.be vandaag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

'Pensioenbom' van 10 miljard brengt ziekenhuizen en gemeenten in de problemen

Het uitbetalen van de pensioenen van het vastbenoemde personeel bij openbare ziekenhuizen zal de komende 20 tot 25 jaar allicht 10 miljard euro kosten en dat dreigt een bom te leggen onder de financiën van zowel de ziekenhuizen zelf als van heel wat steden en gemeenten waar ze gelegen zijn. Dat schrijft Het Belang van Limburg vandaag.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Scheld ze kwijt

Een moderne schuldzuiveringsoperatie is nodig

In onze huidige samenleving wordt krediet beschouwd als middel voor economische groei en individuele vrijheid. In werkelijkheid leidt het tot een schuldensamenleving waarin de sociale cohesie wordt bedreigd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Zonder deze 12 eigenschappen kan je niet rijk worden

Je wordt niet altijd geboren met de juiste talenten en eigenschappen om later rijk en succesvol te worden. Maar er zijn een heel deel vaardigheden die je kan leren. Hoe sneller je ze onder de knie hebt, hoe korter de weg naar je eerste miljoen. Het is dus een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen.

Skills pays the bills. Miljonairs onderscheiden zich van andere door hun speciale vaardigheden, dat maakt hen in eerste instantie juist miljonair. Maar het mooie is dat iedereen, dus ook jij, deze vaardigheden, deze ‘skills’ kan aanleren.

Wil jij tot het ‘clubke’ toetreden, zal je deze 11 vaardigheden moeten leren om je te onderscheiden van de rest: