Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 4981 tot 4985
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Nederland is meest concurrerende economie van Europese Unie

Nederland is dit jaar de meest concurrerende economie van de Europese Unie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

1.700 banen weg bij Siemens in Duitsland

Het Duitse industrieconcern Siemens schrapt in de komende jaren tot 1700 banen in Duitsland. Daarmee valt de banenreductie uiteindelijk lager uit dan de 2000 banen waar eerder rekening mee werd gehouden. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Strijd tegen de gevestigde orde

De Kort denkt dat de algehele onvrede in Amerika een belangrijk punt overal in de wereld is: 'Je bent niet zozeer voor Trump, je bent tegen Washington. Net zoals je in Nederland niet zozeer pro-PVV bent, maar tegen Den Haag. Dat wordt als het ware uitgevochten over de hoofden van twee mensen.'

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Wat betekent een ‘president Trump’ voor de financiële markten?

Ook de internationale investeringswereld kijkt met toenemende spanning naar het verloop van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Dat schrijft het magazine Quartz. Vooral de economische plannen van de republikeinse kandidaat Donald Trump hebben de investeerders gealarmeerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

5 tips voor een passief inkomen en waarom het zo belangrijk is

Rijk worden, een pensioen opbouwen, de financiële stress verminderen, … er zijn verschillende redenen waarom een passief inkomen een goed idee is. Het grote voordeel aan een passief inkomen is dat je er niet veel tijd en energie in moet steken, maar dat je wel geld verdient.

Een passief inkomen zal je meestal niet rijk maken, maar een extra stroom aan inkomsten kan wel een groot verschil maken. Een passief inkomen maakt alles veel gemakkelijker omdat je er in het begin geld en tijd in moet steken, maar daarna niet meer.