EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4991 tot 4995
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Bereikte de marktwaarde van Bitcoin echt de 12 miljard dollar?

De totale marktwaarde van Bitcoin (market cap) bereikte afgelopen week de waarde van net iets meer dan 12 Miljard Dollar, dat is ongeveer 11,4 miljard euro. Een opmerkelijke gebeurtenis maar dit gebeurde in 2013 ook al eerder. De cijfers spreken voor zich zou je denken maar zoals altijd is bij Bitcoin niet alles wat het lijkt. Want kan je eigenlijk wel simpelweg het aantal bitcoins nemen, dat vermenigvuldigen met de prijs en daarmee dan de marktwaarde bepalen?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Wat zijn de effecten van de geldinjecties?

Onze economie zal en moet groeien. Daarom pompt de Europese Centrale Bank onder leiding van voorzitter Mario Draghi elke maand met een muisklik 80 miljard euro in de Europese economie. Waar wordt dat enorme virtuele bedrag voor gebruikt? En wat zijn de effecten van deze geldinjecties?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

$100 miljard voor bouw nieuw Singapore!

Dubai is bekend voor zijn megalomane vastgoedprojecten, in China kennen we de “ghost cities” waar bijna niemand woont… en nu springt ook Maleisië op de trein met zijn eigen overmoedig bouwproject.

Vlak voor de kust van Singapore wil men vier artificiële eilanden creëren. Hierop komen appartementen, kantoorgebouwen, parken, hotels, shopping centra die meer dan 700.000 mensen moeten huisvesten en werk geven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Groen licht voor kapitaalinjectie oudste bank ter wereld

Bij Monte dei Paschi di Siena is een belangrijke stap gezet om de oudste bank van de wereld er weer bovenop te helpen. 

Bij Monte dei Paschi di Siena is een belangrijke stap gezet om de oudste bank van de wereld er weer bovenop te helpen. 

De aandeelhouders zijn donderdag akkoord gegaan met een plan dat het financiële concern uit Italië 5 miljard euro aan nieuw kapitaal moet opleveren.

Onlangs werden al grote ingrepen in de organisatie aangekondigd. De bank schrapt 2600 banen en sluit vijfhonderd filialen. Monte dei Paschi wil ook voor veel geld aan slechte leningen van de hand doen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Wereldwijde correctie op financiële markten mogelijk

Het gaat tegenwoordig behoorlijk goed op de financiële markten, de volatiliteit is wat gaan liggen en het beurssentiment zit goed. Toch moeten we waakzaam blijven volgens het halfjaarlijks rapport van de ECB, de kans op wereldwijde correcties op de markten is namelijk groter aan het worden, vooral voor obligaties en andere rentegerelateerde categorieën.

Beleggers en investeerders hebben een woelige periode achter de rug, de grondstoffencrisis, het Britse referendum, de vluchtelingencrisis… allemaal factoren die de volatiliteit niet ten goede zijn gekomen op de beurzen. Sinds enkele weken lijkt de rust wat zijn wedergekeerd maar dan krijg je een soort van waarschuwing van het ECB in de vorm van een halfjaarlijks rapport.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs