EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Is zilver aantrekkelijker dan goud?

De goudprijs heeft tijdens de afgelopen maanden een betere prestatie afgeleverd dan de zilverprijs. Terwijl de zilverprijs nog aanzienlijk onder het hoogtepunt van 2016 beweegt, noteert de goudprijs al fors boven het hoogtepunt uit 2016. Maar, misschien is dit daarom wel het ideale moment om zilver boven goud te verkiezen.

De zilverprijs kende vorige week een fantastische handelsweek. Op weekbasis gemeten wist het kleine broertje van goud met meer dan 6% in waarde te stijgen. En dat kwam voor veel beleggers als een verrassing. De zilverprijs heeft zich namelijk tijdens de afgelopen maanden niet van haar beste kant laten zien. Die tijd kan echter inmiddels achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Premier Boris Johnson, de Brexit en de Irancrisis

Hoe gaat de nieuwe eerste minister van het VK staan tegenover hete aardappels (hot potatoes dan) als de Brexit en wat stilaan de Iraanse crisis gaat heten? ‘Alexander Boris de Pfeffel Johnson is een Brits politicus van de Conservative Party, historicus, schrijver en journalist. Hij diende van 2008 tot 2016 als burgemeester van Londen en is sinds 2015 lid van het Lagerhuis. Van 13 juli 2016 tot en met 9 juli 2018 was hij minister van Buitenlandse Zaken en het Gemenebest.’ Reeds vanaf de aankondiging van het referendum over eventueel uit de EU treden in 2016, toonde Johnson zich een voorstander van Brexit. Op dit vlak zal er dus hoogstwaarschijnlijk weinig verandering plaatsvinden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Amerikaans begrotingstekort loopt verder op…

Tijdens de verkiezingscampagne in 2016 liet Donald Trump meermaals weten dat hij het begrotingstekort zou terugdringen indien hij president van de VS zou worden. Deze beloftes heeft Trump echter niet kunnen waarmaken. Onder zijn leiding is het begrotingstekort tijdens de afgelopen twee jaar alleen maar verder opgelopen. En de verwachting voor dit jaar ziet er ook dramatisch uit.

Volgens het Congressional Budget Office (CBO), de Amerikaanse rekenkamer, kan het Amerikaanse begrotingstekort aan het einde van dit jaar uitkomen boven de grens van 1 biljoen dollar. Eerder was de verwachting dat die grens pas in 2022 overschreden zou worden. Mocht het Amerikaanse begrotingstekort boven de magische grens van 1 biljoen dollar uitkomen, dan zou dat de eerste keer zijn sinds het jaar 2012. In de periode 2009-2012 kwam het begrotingstekort jaarlijks boven die grens uit en dat was voornamelijk te wijten aan de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

India haalt elke dag 74.000 mensen uit de armoede

China was lange tijd de wereldkampioen van de armoedebestrijding. Het land haalde de voorbije jaren dagelijks 35.000 mensen uit de armoede. Uit nieuwe cijfers van de Verenigde Naties blijkt nu dat India nog beter doet. Tussen 2006 en 2016 zijn daar ruim 271 miljoen mensen uit de armoede gehaald. Omgerekend gaat het over 74.250 per dag.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Deutsche Bank: “koerssteun ligt op…nul euro”

Het is Jeffrey Gundlach, chief executive bij DoubleLine Capital, die het wrange grapje maakt over de beurskoers van Deutsche Bank (DB). Met nieuwe laagtes opgezocht wel elke week. Of de notering gaat inderdaad naar of tot zero euro. Of wordt het misschien, met zoveel zwartgallige voorspellingen, net tijd om als contrarian in te stappen? In ieder geval is Gundlach iemand om aandachtig naar te luisteren op dit gebied alvast. Hij waarschuwde reeds in 2016 om weg te blijven van het aandeel. DB wil een zogenaamde ‘bad bank’ oprichten. Bevattend: toxische derivaten ter waarde van 50 miljard euro. Geweldig idee of ultieme wanhoopspoging?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs