EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Gaat goud op weg naar het hoogtepunt van 2011?

De goudprijs wist aan het einde van de zomer van 2011 een stevige top neer te zetten rond de grens van $ 1.800. Sinds dat moment is er een overtuigende dalende trend van start gegaan, maar aan die trend kwam in 2016 een abrupt einde. Sinds dat jaar zijn er geen nieuwe dieptepunten meer neergezet. En volgens een bekende technische analist is de kans groot dat de goudprijs de komende jaren weer opzoek gaat naar het hoogtepunt uit 2011.

Aan het begin van 2016 wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten. Sinds dat moment is er een trend van hogere bodems gaande. Het probleem is echter dat de goudprijs tijdens de afgelopen drie jaar telkens een top wist neer te zetten in de zone van $ 1.380.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 juni 2019

Rente op Nederlandse tienjaarslening zakt onder 0 procent

De rente op Nederlandse staatsleningen met een looptijd van tien jaar is vrijdag onder 0 procent gezakt, melden verschillende media vrijdag. Dat is voor het eerst sinds de zomer van 2016.

Beleggers kiezen vanwege de oplopende handelsspanningen voor veilige havens, zoals staatsobligaties. Ook in onder meer de Verenigde Staten, Duitsland en België daalt de rente op staatsleningen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Waarom steekt Trump zo veel tijd en middelen in het geheim houden van zijn financiën?

Specialisten van de anti-witwascel van het Amerikaanse filiaal van de Deutsche Bank vonden in 2016 en 2017 verschillende dubieuze transacties waarbij de Amerikaanse president Trump en zijn schoonzoon Jared Kushner in 2016 en 2017 betrokken waren. Ze vroegen hun oversten de zaak aan te kaarten bij de Amerikaanse waakhond voor financiële misdaden. Maar de top van de bank – die de bedrijven van Trump en Kushner miljarden dollar heeft geleend – legde de vraag naast zich neer.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Langetermijnrente neemt duik en staat op laagste niveau sinds 2016

De rente op Belgische staatsobligaties op tien jaar is vandaag gedaald naar zowat 0,38 procent. Dat is het laagste niveau sinds 2016, bevestigt Jean Deboutte van het Agentschap van de Schuld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Obligaties met een negatieve rente breken records

Betalen om geld uit te lenen. Het klinkt raar, maar het is nog altijd aan de orde van de dag. Sterker nog, het wordt steeds populairder. Zo neemt het aantal obligaties met een negatieve rente toe.

Momenteel hebben negatief renderende obligaties wereldwijd een waarde van 10 biljoen dollar. Dat was nog nooit zoveel sinds medio 2016. Dit jaar is het aantal negatief renderende obligaties met 20 procent toe genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs