EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Gamechanger in de maak? Binnenkort ook ICOs op Bitcoin

Wie aan ICOs denkt, denkt voornamelijk aan Ethereum. Het netwerk van Ethereum wordt steevast gebruikt voor nieuwe projecten om financiering op te halen. Ook het netwerk van Stellar Lumens kan dienen voor ICOs. Maar dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen kan ook Bitcoin binnenkort gebruikt worden voor ICOs. Is dit een gamechangers in de industrie?

RSK werkt aan sidechains op Bitcoin via zijn Turing technologie. Sinds begin 2016 wordt al aan deze technologie gewerkt. Momenteel zit de technologie nog in een testfase, maar later dit jaar zal er een kleine ICO uitgevoerd worden op het netwerk van Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Biljet van 500 euro kan veel geld waard worden

Eind 2018 zal het biljet van 500 euro niet meer worden geproduceerd door de Europese Centrale Bank. Het is een beslissing van de ECB, die reeds dateert uit 2016. De coupure met de hoogste Europese waarde wordt ook wel ‘het criminelenbiljet’ genoemd. Dit omdat crimi’s, drugsbendes en belastingontduikers er graag gebruik van maken. Door deze beslissing lijkt het paarse biljet nu tevens een goede investering te kunnen worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2018

Aantal miljonairs in Nederland blijft stijgen

Het aantal miljonairs in Nederland is weer verder toegenomen. Uit de laatste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat Nederland begin 2016 112.000 miljonairshuishoudens telde, het grootste aantal sinds 2006, 

Het CBS telde de huishoudens met een vermogen van 1 miljoen euro of meer, maar rekende de waarde van het eigen huis en de eventuele hypotheekschuld niet mee.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Belg voor het eerst in tien jaar iets minder rijk: schulden met 12 miljard euro gestegen

Het nettovermogen van een doorsnee gezin in België is voor het eerst in tien jaar gedaald. In het eerste kwartaal van 2018 klokte het gemiddeld nettovermogen van een Belgisch gezin nog af op zo’n 215.000 euro: minder dan in 2017 en 2016. Dat blijkt uit een studie van ING op basis van cijfers van de Nationale Bank. Volgens de bank sparen we minder, terwijl onze schulden opvallend snel zijn gestegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

Crasht de markt indien Donald Trump wordt afgezet?

Dat is precies waar de Amerikaanse president voor waarschuwt in een interview met Fox News: “Als ik ooit zou worden afgezet, denk ik dat de markten zullen crashen. Ik denk dat iedereen erg arm zou worden“. Donald Trump staat de laatste weken onder druk. Sinds zijn verkiezing in november 2016 zijn reeds vijf vertrouwelingen rond hem ofwel veroordeeld voor wetsovertredingen; ofwel hebben ze reeds bekentenissen hiervan afgelegd. Een overzicht.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs