EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2016.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord 2016

Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Grafiek: De zilverprijs gaat binnenkort een richting kiezen

De zilverprijs beweegt al maandenlang zijwaarts. Ten opzichte van de slotstand van 2016 noteert de zilverprijs slechts enkele procenten hoger. Opvallend genoeg heeft de zilverprijs tijdens het afgelopen jaar een beduidend minder goede prestatie afgeleverd dan de goudprijs. Binnenkort gaat er echter een einde komen aan de zijwaartse beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

"Mij zou het nooit overkomen, dacht ik. En toch werden al onze rekeningen leeggeplunderd"

Vorig jaar zijn in België 3.205 gevallen van fraude met internetbankieren geteld. Dat zijn er bijna zeven keer meer dan in 2016, toen dat 475 keer gebeurde. De fraudeurs maakten ruim 2,5 miljoen euro buit. Bankenfederatie Febelfin waarschuwt daarom om nooit bankcodes te delen via e-mail, sociale media of telefoon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Komt de voorspelling van Trump (september 2016) uit?

Donald Trump was voor zijn termijn als president van de Verenigde Staten niet bepaald gecharmeerd van de aandelenmarkten. Zo liet Trump tijdens zijn verkiezingscampagne meermaals weten dat de aandelenmarkten volgens hem zwaar overgewaardeerd waren. Daarnaast deed hij een opmerkelijke uitspraak die dit jaar uit zou kunnen gaan komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Hier is jouw kans om de stijging in opkomende markten nogmaals te bespelen

Zo’n twee jaar geleden begon het feestje begonnen bij de opkomende markten.

Zo’n twee jaar geleden begon het feestje begonnen bij de opkomende markten.

De koersen staan ondertussen weer een heel stuk hoger dan begin van 2016.

Echter hoor je maar al te vaak dezelfde namen vallen wanneer het op deze – vaak sterk groeiende – opkomende markten aan komt.

Iedereen heeft het maar al te graag over China, India en andere landen. Beleggers vergeten vaak om een beetje verder te kijken dan hun neus lang is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Transactievolume bitcoin op het laagste pitje sinds 2016

De rollercoasterrit van de populaire munt bitcoin heeft voor een schrikreactie gezorgd bij beleggers en investeerders. Sinds de waarde van de munt fors is beginnen dalen begin januari, is ook het transactievolume sterk achteruit gegaan. Ondanks het ‘herstel’ in februari, zakte het volume zelfs naar het laagste peil sinds maart 2016. Een vreemde ontwikkeling vermits de transactiekosten onlangs verlaagd zijn.

De recente dip en zijwaartse herstelbeweging van de bitcoin heeft geleid tot het laagste dagelijkse transactievolume sinds maart 2016. Op onderstaande afbeelding kan je zie hoe scherp de daling is sinds januari dit jaar. De correlatie tussen het volume en de prijsdaling is uiteraard niet ver zoek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs