EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Geeft de Fed het startsein voor een Bear Market?

Een grote groep beleggers maakt zich zorgen om het huidige monetaire beleid van de AMERIKAanse centrale bank. De verwachting is dat de Fed tijdens de volgende maand opnieuw de rentestand zal gaan optrekken. En niet alleen Trump is daar ontevreden over, ook steeds meer beleggers zien er de gevaren van in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Dankzij deze miljardair is Trump niet langer rijkste politicus van AMERIKA

President Donald Trump is niet langer de rijkste politicus van AMERIKA. Als Jay Robert ‘J.B.’ Pritzker binnenkort aantreedt als gouverneur van de staat Illinois, komt hem die eer te beurt. De miljardair behoort tot de familie die eigenaar is van de Hyatt-hotelketen, en kreeg tijdens zijn campagne steun van ex-president Obama.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Elektrische wagens: heeft de wereld nu te veel of te weinig lithium?

Het Zuid-AMERIKAanse land Peru kan een belangrijke producent van lithium, een cruciale grondstof voor de batterijen van elektrische wagens, worden. De Canadese groep Plateau Energy heeft er immers recent een aanzienlijke voorraad aangetroffen. Dat zegt Gideon Long, Latijns-AMERIKAans correspondent voor de Britse zakenkrant Financial Times. Hij wijst er daarbij echter meteen op dat wereldwijd steeds grotere voorraden worden gemeld. Dat zou kunnen leiden tot een overaanbod, waardoor ook met belangrijke prijsdalingen rekening zou moeten worden gehouden.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Grafiek: Hoogste winstgroei in 8 jaar tijd

Het merendeel van de beursgenoteerde bedrijven heeft inmiddels haar kwartaalcijfers gepubliceerd. En in AMERIKA ziet het plaatje er behoorlijk indrukwekkend uit. De gemiddelde winstgroei komt immers uit op een verbazingwekkend cijfer van 29% (jaarbasis). Dit is de hoogste stand sinds het jaar 2010.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Iraanse olieverkopen kelderen en de sancties moeten nog ingaan...

De Iraanse olieproducenten voelen veel sneller de AMERIKAanse economische sancties dan zou kunnen worden verwacht. De petroleumexport van Iran heeft al een gevoelige terugval gekend, terwijl de deadline voor de sancties van de Verenigde Staten tegen het land pas begin november ligt. Dat zegt Benoit Faucon, oliespecialist bij de AMERIKAanse zakenkrant The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs