EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 6 tot 10
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Trump gaat voor 60 miljard aan importheffingen opleggen aan China

Eind deze week gaat de AMERIKAanse president Donal Trump een pakket van importheffingen aankondigen voor Chinese producten. Het zou gaan om maar liefs 60 miljard aan extra taksen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techbedrijf Hongkong mag geen geld ophalen voor eigen cryptomunt

Het is niet voor het eerst dat het bedrijf onder vuur ligt vanwege de uitgifte van cryptomunten. De AMERIKAanse toezichthouder SEC noemde volgens mediaberichten de uitgifte door Black Cell in januari ook al 'illegaal'.

In bredere zin schroeven de beurswaakhonden in verschillende landen het toezicht op ICO's op. Nu vallen de uitgiftes nog vaak buiten de bestaande regels. Daardoor ligt misbruik op de loer, zei toezichthouder SEC deze maand nog maar eens.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Hier betalen crypto miners extra voor hun verbruik

Het minen van cryptomunten kost ontzettend veel energie, dat weten we ondertussen al. Er wordt ook steeds meer belang gehecht aan dit energieverbruik. In de AMERIKAanse staat New York zullen crypto mining bedrijven niet langer aan hetzelfde tarief tewerk kunnen blijven gaan. Energiebedrijven hebben de toestemming gekregen om hogere tarieven te hanteren voor bepaalde verbruikers wiens vraag naar elektriciteit zeer hoog ligt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

Russische generale staf waarschuwt voor aanval op Syrië

De Russische generale staf constateert dat de AMERIKAanse marine strike groups heeft gevormd in de Perzische Golf, de Rode Zee en het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Die zullen een op handen zijnde gasaanvallen in Syrië als reden gebruiken voor een grootscheepse aanval, aldus generaal Rudskoj. Hij gaf verder specifieke gegevens over deze gasaanvallen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

AMERIKAanse senators: Rusland mag geen S-400 systemen verkopen

Een groep AMERIKAanse senatoren onder leiding van Bob Menendez wil nieuwe sancties opleggen aan Rusland, indien zij hun S-400 luchtafweersystemen aan andere landen gaan leveren. Verschillende landen hebben de laatste tijd belangstelling getoond voor dit Russische systeem, dat in staat is gevechtsvliegtuigen en conventionele raketten uit de lucht te halen.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs