EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Zwakte goud slechts tijdelijk

Goud is sinds het begin van dit jaar gestegen van $1.250 per troy ounce tot bijna $1.350 per troy ounce in februari. In de afgelopen weken staat de prijs van het edelmetaal echter onder druk door een opleving van de AMERIKAanse dollar en cyclische assets. Volgens grondstoffenspecialist Nitesh Shah is die daling slechts tijdelijk

[...]

Lees verder op Aullure.com
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Deze grafiek laat zien dat de laatste dagen van de Bull Market geteld zijn

De meeste beleggers zullen wel weten dat de AMERIKAnen al gedurende lange tijd geconfronteerd worden met een begrotingstekort. Het probleem is echter dat dit begrotingstekort ook gepaard gaat met een tekort op de lopende rekening van de AMERIKAanse betalingsbalans. Deze zogenoemde ‘Twin Deficit’ kan een grote bedreiging zijn voor Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

VS verzoekt India om geen olie uit Venezuela te kopen

De AMERIKAanse regering heeft India verzocht om niet langer olie van Venezuela te kopen. Daarmee zou het land de regering van Maduro namelijk financieel ondersteunen, terwijl de VS juist met sancties de druk wil opvoeren. Elliott Abrams, de AMERIKAanse ambassadeur in Venezuela, zei tegen Reuters dat India ‘het regime niet moet helpen’.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Donald Trump dreigt met 'ernstige' economische schade voor Europese Unie

De AMERIKAanse president Donald Trump dreigt met "ernstige" economische pijn wanneer de EU niet onderhandelt met de Verenigde Staten over de handelsrelatie tussen de twee landen.

Trump deed de uitspraak donderdag toen hij de Ierse premier Leo Varadkar ontving in het Witte Huis. Volgens de AMERIKAanse president is het in de afgelopen jaren "heel heel moeilijk" geweest om met de EU te onderhandelen over handel in de afgelopen jaren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Trump dreigt met nieuwe douanetarieven op tal van Europese producten

De AMERIKAanse president Donald Trump dreigt vandaag met nieuwe douanetarieven op tal van Europese producten, indien de Europeanen geen onderhandelingen zouden opstarten over een nieuw handelsakkoord.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs