EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Goudsector opgeschud door miljardenfusie

De AMERIKAanse gouddelver Newmont Mining en zijn Canadese rivaal Goldcorp gaan fuseren. ’s Werelds op één en drie na grootste goudproducenten qua omzet hebben een handtekening gezet onder een deal ter waarde van tien miljard dollar, meldt Newmont. De hele transactie gebeurt in aandelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Goldman Sachs verhoogt prognose voor goud

De AMERIKAanse zakenbank Goldman Sachs heeft zijn prognose voor de goudprijs voor dit jaar verhoogd met 10 procent. De reden voor deze verbeterde vooruitzichten is simpel, er is momenteel veel volatiliteit op de markten en de onzekerheden blijven roet in het eten gooien.

De goudprijs gaat de komende drie, zes en twaalf maanden respectievelijk stijgen naar 1.325, 1.375 en 1.435 dollar per troy ounce komende van 1.250, 1.300 en 1.350 dollar per troy ounce. Althans volgens de AMERIKAanse zakenbank Goldman Sachs, een stijging van maar liefst 10 procent van de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

China, niet de beurs, zou u zorgen moeten baren

De wereld kijkt met spanning naar de gebeurtenissen op de AMERIKAanse aandelenbeurzen, maar men zou er beter aan doen om meer aandacht te schenken aan de evoluties in China. Die waarschuwing komt van Matt O’Brien, columnist bij de AMERIKAanse krant Washington Post. Hij wijst erop dat de belangrijkste Chinese beursindex het voorbije jaar een verlies van 25 procent moest incasseren.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Als de 'shutdown' nog 14 dagen duurt, overtreft zijn kost die van Trumps muur

Als de 'shutdown' van een reeks AMERIKAanse overheidsdiensten nog 2 weken aanhoudt zal hij het land meer gekost hebben dan de 5,7 miljard dollar die Trump voor de bouw van zijn muur wil.

De AMERIKAanse ‘shutdown’ was zaterdag aan zijn 21ste dag toe en evenaart daarbij de langste shutdown ooit, die onder het presidentschap van Bill Clinton plaatsvond in 1996. De kans dat een groot aantal overheidsdiensten nog weken gesloten blijven is niet denkbeeldig, want in Republikeinse kringen wordt rekening gehouden met een sluiting tot eind februari, blijkt uit berekeningen van het White House Office of Management and Budget, die door de Wall Street Journal konden worden ingekeken.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2019

Zimbabwe introduceert nieuwe munt vanwege tekort aan dollars

Zimbabwe gaat dit jaar een nieuwe munteenheid invoeren, heeft de Zimbabwaanse minister van Financiën zaterdag aangekondigd. Door een tekort aan AMERIKAanse dollars is het financiële stelsel in het land in ernstige problemen geraakt.

Omdat er onvoldoende geld is als onderpand voor de 10 miljard AMERIKAanse dollar die elektronisch op de bank staat, vragen steeds meer bedrijven om contante betalingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs