EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

CEO Alibaba: ‘Handelsoorlog tussen VS en China kan nog 20 jaar duren’

Chinese aandelen kreunen onder het gewicht van de handelsoorlog die Donald Trump voert met Xi Jinping. Trump wil de scheef gegroeide handelsrelaties recht trekken met allerhande importheffingen waarop China weer AMERIKAanse producten gaat belasten. Een langdurig conflict kan nefast zijn voor de wereldeconomie. CEO van China’s grootste bedrijf Alibaba, ziet nog niet direct een einde aan de handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Wanneer komt er een einde aan de AMERIKAanse groei?

Sinds medio 2009 heeft de AMERIKAanse economie al te maken met een groei van het bruto binnenlands product. We zijn inmiddels ruim 9 jaar verder en de AMERIKAanse economie draait nog steeds op rolletjes. Wanneer komt er een einde aan deze imposante groei?

Donald Trump Tweet bijna dagelijks over de ‘fantastische AMERIKAanse economie’. Uiteraard zijn de prachtige groeicijfers volgens Trump te danken aan hem. Het woord ‘bescheidenheid’ komt duidelijk niet voor in het woordenboek van Trump. Volgens onderzoekers hebben de maatregelen van Trump pas veel later economisch effect. De huidige groei is bijvoorbeeld niet te danken aan zijn belastingenhervorming.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 september 2018

China nog steeds de ‘meest aantrekkelijke’ opkomende markt

Volgens Catherine Cai, voorzitter van de Chinese tak van UBS, is China nog altijd het meest aantrekkelijke land van de ‘emerging markets’ ondanks de daling op de beurzen en de huidige situatie inzake de handelsoorlog met de Verenigde Staten van AMERIKA. Cai is van mening dat de reactie op de financiële markten overdreven is, de kans op een remonte acht ze groot.

Het Chinese plaatje ziet er voorlopig niet goed uit, gemiddeld hebben de Chinese markten ongeveer 20 procent van hun waarde verloren dit jaar, dat is voornamelijk toe te schrijven aan de onzekerheid die wordt gecreëerd door het handelsconflict met de Verenigde Staten van AMERIKA.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

China slaat terug met eigen heffingen na importmaatregelen Trump

China stelt importheffingen in op AMERIKAanse goederen ter waarde van 60 miljard dollar. Het land beantwoordt daarmee de heffingen die de Verenigde Staten eerder dinsdag afkondigden.

Nu de Chinezen terugslaan, dreigen beide landen af te glijden richting een volledige handelsoorlog. Al voor de Chinese aankondiging had de AMERIKAanse president Trump gezegd dat hij een tegenstap zou beantwoorden met uitgebreidere sancties.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

De Andere Financiële Krant gelanceerd

Welke lessen hebben we geleerd van het faillissement van Lehman Brothers? En functioneert ons geldsysteem na alle crisismaatregelen van verschillende centrale banken nog wel zoals het zou moeten? Zijn er misschien alternatieve geldsystemen die het overwegen waard zijn? En hoe bestendig is een internationale monetair en financieel systeem dat gebaseerd is op de AMERIKAanse dollar als wereldreservemunt? En zijn er in deze onzekere tijden goede redenen om terug te grijpen op goud als veilige haven? Deze onderwerpen en nog veel meer worden behandeld in De Andere Financiële Krant, de tweede editie van de Andere Krant.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs