EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

China kondigt heffingen op AMERIKAanse goederen aan

China heeft importheffingen ingevoerd op AMERIKAanse goederen ter waarde van 43 miljard euro (50 miljard dollar). Dat is een reactie op de invoertarieven die de Verenigde Staten eerder op vrijdag afkondigde. 

Het gaat om heffingen van 25 procent op 659 verschillende AMERIKAanse goederen, waaronder vliegtuigen, auto's en sojabonen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

China komt er niet onderuit, Trump voert miljardenheffingen op

De onderhandelingen tussen China en de Verenigde Staten van AMERIKA hebben dan toch niets opgeleverd. AMERIKAans president Trump heeft beslist, in overleg met zijn handelsadviseurs, om een heffing van 50 miljard dollar op te leggen tegen China. De handelsconflict tussen beide naties kent dus een vervolg. Erger nog, de Chinezen gaan wellicht even hard terugslaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Goed nieuws voor Bitcoin en Ethereum: het zijn geen effecten

William Hinman van de AMERIKAanse Security and Exchange Commission heeft wat meer duidelijkheid verschaft over de identiteit van cryptomunten. Volgens Hinman zijn Bitcoin en Ethereum geen effecten. Andere cryptomunten kunnen dat wel zijn. Cryptomunten die aanzien worden als effecten, zullen onderworpen worden aan veel strengere regels.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

'Trump heeft heffingen tegen China goedgekeurd'

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft zijn goedkeuring gegeven voor heffingen op Chinese goederen, ter waarde van 50 miljard dollar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Een gouden zet van zilver!

De Fed voert de druk op. Gisteren trok de AMERIKAanse centrale bank haar korte rente andermaal op met 25 basispunten. Hierdoor bedraagt het rentetarief 1,75% tot 2%, wat inmiddels ver verwijderd is van internationale tegenhangers. Die overige centrale banken, zoals die van Japan of Europa, flirten nog altijd met de nulrente. De verschillen lopen steeds verder op. We weten uit ervaring dat dit op termijn geen houdbare situatie is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs