EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump verdubbelt waarde van importheffingen China'

De AMERIKAanse president Trump zet zijn plan door om nog eens voor 200 miljard dollar aan heffingen in te voeren op Chinese producten. Dat meldt persbureau Bloomberg.

Trump heeft tegen Bloomberg gezegd dat zijn staf heeft opgedragen de heffingen door te voeren. Het komt neer op een verdubbeling van de eerder afgekondigde heffingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 16 september 2018

EU werkt aan betaalsysteem voor handel met Iran

Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben plannen om een nieuw betaalsysteem te lanceren, zodat Europese bedrijven financiële transacties kunnen verrichten met bedrijven in Iran. Volgens de Financial Times zijn de drie landen bezig een alternatief financieringsmechanisme te bouwen dat niet gehinderd wordt door AMERIKAanse sancties.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2018

VS dreigt met sancties tegen Nord Stream 2

De AMERIKAanse minister van energie Rick Perry heeft gezegd dat er mogelijk sancties opgelegd kunnen worden tegen de Nord Stream 2, een nieuwe pijpleiding waarmee Rusland meer aardgas naar Duitsland kan exporteren. Perry deed deze uitspraak donderdag tijdens een gezamenlijke persconferentie met zijn Russische collega Alexander Novak.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Walmart verkoopt Bitcoins voor 1 dollar

’s werelds grootste fysieke retailer, het AMERIKAanse Walmart, staat bekend om zijn goedkope prijzen. Zo kan je er vandaag zelfs een Bitcoin kopen voor 1 dollar. Wie zich wil verlekkeren aan deze Bitcoins moet zich zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Walmart begeven. Let wel op, deze digitale munt is gemaakt van … chocolade.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Eerste AMERIKAanse lobbygroep voor cryptovaluta is een feit

Grote AMERIKAanse cryptovalutabedrijven richten een lobbyclub op, die hun belangen over moet brengen aan beleidsmakers en toezichthouders. De Blockchain Association zou de eerste lobbyorganisatie voor deze bedrijfstak worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs