EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Trump wil einde aan 'oneerlijke handelsrelaties'

Kort voor zijn vertrek van de G7-top in het Canadese La Malbaia heeft de AMERIKAanse president Donald Trump geëist dat er een eind komt aan oneerlijke handelspraktijken. 

Trump zei dat andere landen al tientallen jaren profiteren van die oneerlijke praktijken, maar dat hij de schuld daarvoor niet legt bij de leiders van de andere leden van de G7.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Trump dan toch niet akkoord met slotverklaring G7

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft via Twitter gemeld dat hij niet meer achter de verklaring van de G7-top staat, die hij bijwoonde. Trump is misnoegd wegens een persconferentie van de Canadese premier Justin Trudeau die het had over maatregelen tegen de AMERIKAanse importheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

"Trump die de brexit onderhandelt? Dat zou een heel goed idee zijn"

Boris Johnson, de Britse minister van Buitenlandse Zaken, zou het geen slecht idee vinden mocht de AMERIKAanse president Donald Trump voor de Britten de brexitonderhandelingen voeren. Dat zei hij tijdens een off-the-recordgesprek waarvan de opnames uitgelekt zijn via BuzzFeed. Het lijkt echter weinig waarschijnlijk dat Johnson meende wat hij zei.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Poetin tijdens jaarlijks 'gesprek met het volk': "Gewaarschuwd voor AMERIKAanse handelsdreiging, maar niemand luisterde naar mij"

Het is een jaarlijks wederkerend fenomeen: Vladimir Poetin stelt zich ter beschikking van zijn volk om op hun vragen te antwoorden tijdens een liveshow op televisie. Voor de zestiende keer al beantwoordde de Russische president, die in mei een nieuwe ambtstermijn van zes jaar aanvatte, in een marathonuitzending van vier uur vragen van de Russische burgers over allerlei onderwerpen. Niet minder dan twee miljoen vragen waren door gewone Russen ingediend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

G7 of G6 vs. 'de pestkop van de wereldeconomie'?

De kans is groot dat de AMERIKAanse president Trump op de G7-top die vrijdag en zaterdag plaatsvindt in het Canadese Québec geïsoleerd komt te staan. De G7 is een informele bijeenkomst van de leiders van de 7 belangrijkste industriestaten (het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Canada en de Verenigde Staten). Maar Trumps buitenlandse ambtsgenoten zien hem steeds meer als 'de pestkop van de wereldeconomie', die per se de regels van de wereldhandel wil laten herschrijven. 

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs