EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Moeten we blij zijn met het AMERIKAanse banenrapport?

[...]

Trump liet vorige week vrijdag via Twitter weten dat er sprake was van een historisch goed banenrapport. De president kon dit opbeurende banenrapport overigens goed gebruiken, want door de dalende beurskoersen is de kritiek op zijn beleid sterk toegenomen. Volgens de mannen van LPL Research kan de banengroei van boven de 300.000 betekenen dat een snelle recessie nog niet voor de deur staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

China: 'Handelsgesprekken zijn afgerond, resultaten snel bekend'

De handelsgesprekken tussen China en de Verenigde Staten zijn afgerond, zegt een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag. De resultaten komen snel naar buiten, aldus zegsman Lu Kang.

Het leek er juist op dat de landen nog niet uitgesproken waren, en op woensdag door zouden gaan met het overleg. Een AMERIKAanse regeringsmedewerker bracht dat woensdagnacht naar buiten toen onduidelijk was of er nog verder onderhandeld zou worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Staat de olieprijs aan de vooravond van een historische comeback?

De olieprijs wist op weekbasis met bijna 6% in waarde te stijgen (ruwe olie). Deze stijging was hard nodig, want sinds de top van begin oktober moest de olieprijs al ruim 40% aan waarde inleveren. Moeten we rekening houden met een verdere daling, of is de bodem gezet?

De olieprijs raakte aan het einde van 2018 plots in verval. Dit werd voor een groot deel veroorzaakt door de hard stijgende AMERIKAanse olieproductie. De AMERIKAanse schalierevolutie heeft haar vruchten afgeworpen en daardoor produceert de VS nu meer olie dan bijvoorbeeld oliegiganten Rusland en Saoedi-Arabië. Daarnaast wist de afzwakkende groei van de wereldeconomie in het eten te gooien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Russische ambassadeur: 'Russisch gas goedkoper voor Nederland dan AMERIKAans gas'

Nederland moet zelf bepalen wat beter voor het land is; het goedkope Russische of het dure AMERIKAans gas. Dat schrijft de Russische ambassadeur in Nederland Alexander Shulgin dinsdag in een open brief in De Telegraaf.

De ambassadeur reageert ermee op een open brief van de AMERIKAanse ambassadeur in Nederland, Pete Hoekstra, afgelopen december.

Daarin riep hij Nederland op om niet mee te werken aan het Russische gasproject Nord Stream 2....

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

China en VS praten over handelsoorlog: Is een deal dichtbij?

Maandag en dinsdag ontmoeten AMERIKAanse en Chinese regeringsvertegenwoordigers elkaar in de Chinese hoofdstad Peking. Het uiteindelijke doel is om een oplossing te vinden voor hun conflict, maar hoe waarschijnlijk is dat? En wat staat er eigenlijk op het spel? 

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China sleept zich inmiddels al maanden voort. De twee landen hebben elkaar in 2018 importheffingen opgelegd ter waarde van honderden miljarden dollars.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs