EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Inflatie Venezuela stevent af op de miljoen procent

De inflatie in Venezuela is in oktober uitgekomen op 833.997 procent op jaarbasis. Dat betekent dat de Venezolaanse bolivar in de afgelopen twaalf maanden elk uur bijna de helft minder waard werd.

Het cijfer staat in een rapport dat door het parlement van het Zuid-AMERIKAanse land is gepubliceerd. De centrale bank van Venezuela maakt al drie jaar geen inflatiecijfers meer bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Waarom mogen 8 landen Iraanse olie blijven importeren?

Ondanks de hernieuwde sancties van de Verenigde Staten tegen Iran, hebben toch acht landen van de AMERIKAans overheid een toestemming gekregen om verder petroleum uit het Aziatische land te blijven importeren. Dat heeft Mike Pompeo, AMERIKAans minister van buitenlandse zaken, gemeld. De AMERIKAanse president Donald Trump heeft de economische sancties tegen Iran - die eerder door zijn voorganger Barack Obama waren opgeheven - weer ingevoerd.

Iran blijft volgens Trump immers, ondanks de gemaakte afspraken met de internationale gemeenschap, verder werken aan de ontwikkeling van kernwapens.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

China houdt nog een troefkaart achter de hand in de handelsoorlog: toeristen

De Verenigde Staten ontvangen minder zakenlui, toeristen en studenten uit China. Dat is een signaal dat de handelsoorlog tussen beide landen zich op onvoorspelbare en bijzonder kostbare manier zou kunnen verspreiden. Dat zegt David J. Lynch, redacteur economie bij de AMERIKAanse krant The Washington Post. De terugval is geen gevolg van een officiële maatregel van de Chinese overheid, maar toont volgens Lynch duidelijk aan dat het toerisme in een aanhoudende handelsoorlog voor China een belangrijk wapen zou kunnen worden.

Hij wijst er daarbij op dat Chinese consumenten elk jaar in de Verenigde Staten 60 miljard dollar uitgeven aan diensten zoals reizen en toerisme.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Chinese ingenieurs moeten AMERIKAanse fabriek runnen omdat er in de VS onvoldoende personeel is

Foxconn gaat Chinese ingenieurs naar Wisconsin sturen omdat ze in de VS geen volk vinden.

Foxconn is ‘s werelds grootste assemblagebedrijf voor consumentenelektronica en is de belangrijkste leverancier van Apple. Het bedrijf wil nu Chinese ingenieurs naar de VS sturen om er een fabriek die in de staat Wisconsin wordt gebouwd te bemannen. Dat schrijft de Wall Street Journal. Het Taiwanese bedrijf heeft het moeilijk om ingenieurs en ander personeel te vinden op de AMERIKAanse markt.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Europese topambtenaar deelt zijn visie over handelsoorlog

De Verenigde Staten van AMERIKA en China blijven verwikkeld in een handelsoorlog en het ziet er niet meteen naar uit dat er een einde aan zal komen ondanks ‘hoopgevende’ tweets van AMERIKAanse president Donald Trump. Een Europese topambtenaar heeft zijn visie gedeeld tijdens een interview met CNBC en de boodschap is vrij simpel: ‘This has to stop’.

Europees commissaris voor Gezondheid en Voedselveiligheid Vytenis Andriukaitis klaagde vorige week het AMERIKAanse protectionisme aan tijdens een interview met CNBC. Hij vindt de huidige situatie afschuwelijk omdat het andere landen en mensen weerhoudt van voorspoed en succes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs