EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Trump: 'VS redt zich ook prima zonder handelsdeal met China'

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft er nog altijd vertrouwen in dat er een handelsovereenkomst wordt gesloten met China. Maar zowel met als zonder deal redden de Verenigde Staten zich prima, zo zei hij vrijdag.

"Ik heb er alle vertrouwen in, maar als we geen goede deal kunnen maken voor de VS, sluiten we geen overeenkomst", aldus Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Trump tegen bondgenoten: “Betaal voor de AMERIKAanse soldaten die bij jullie gestationeerd zijn”

Landen die AMERIKAanse soldaten op hun grondgebied hebben gelegerd, zullen die militaire aanwezigheid in de toekomst mogelijk moeten vergoeden. Dat zeggen Nick Wadhams en Jennifer Jacobs, correspondenten van persbureau Bloomberg, op basis van een aantal bronnen bij de AMERIKAanse National Security Council. Er werden geen namen bekendgemaakt van landen waarop de regeling zou kunnen slaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

AMERIKAanse miljardairs zijn de discrete financiers van Europese desinformatiecampagnes

Al verscheidene jaren financiert een kleine groep AMERIKAanse miljardairs een brede desinformatie-campagne door rechtse bewegingen in de Europese Unie. Dat zegt Damien Leloup, columnist van de Franse krant Le Monde. Dezelfde figuren zijn volgens Leloup ook in de Verenigde Staten gelinkt aan de rechtse vleugel van de republikeinse partij. De betrokkenen zouden onder meer proberen het populisme en het nationalisme in de lidstaten van de Europese Unie aan te wakkeren. Ook de brexit zou voor deze rechtse figuren een geliefkoosd werkterrein vormen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Laatbloeiers zijn gelukkiger en hebben meer succes

Op termijn is het succes niet altijd weggelegd voor partijen die zich in hun jeugd als een voorloper hebben opgeworpen. Daarentegen lijken vroege tegenslagen een opmerkelijk basis voor een uiteindelijk succes te leggen. Dat zegt de AMERIKAanse journalist en auteur Charles Duhigg in een bijdrage voor de AMERIKAanse krant The New York Times.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Verenigde Staten is tweede markt voor elektrische auto’s geworden

In de Verenigde Staten zijn vorig jaar meer elektrische auto’s verkocht dan in de Europese Unie. Dat is te danken aan een grote golf aankopen van elektrische wagens op de AMERIKAanse markt. Die prestatie is vooral door Tesla gevoed. Dat is de conclusie van een rapport van consulent Transport & Environment. Het rapport wijst erop dat China ook het voorbije jaar wereldwijd marktleider is gebleven. Chinese klanten kochten immers meer dan één miljoen elektrische wagens.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs