EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

AMERIKAanse Treasury: "Italië kan beter binnen de eurozone blijven"

Italië en andere landen in de eurozone kunnen beter hun problemen binnen de muntunie proberen op te lossen dan besluiten de euro te verlaten. Dat zei een vertegenwoordiger van het AMERIKAanse ministerie van Financiën in reactie op de plotselinge onrust op de financiële markten ten aanzien van de kredietwaardigheid van Italië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Zo kan je rijk worden, zelfs als je niet veel geld hebt

We denken vaak dat je veel geld nodig hebt om rijk te worden. Shlomo Benartzi, gedragseconoom, denkt daar anders over. Via zijn tips heeft hij al meer dan 15 miljoen AMERIKAnen een serieuze boost gegeven aan hun rijkdom. Rijkdom begint bij jezelf, zelfs wanneer je niet veel geld hebt.

Volgens Shlomo Benartzi is het vooral belangrijk om op lange termijn te denken. Zijn model is gebaseerd op het pensioen. Veel mensen geloven niet in sparen voor een pensioen. ‘Wat ben je met sparen voor later als je morgen dood valt?’. Realiteit is dat – gelukkig – veel mensen niet doodvallen voor hun pensioen. En er is niets zo erg dan de mooiste periode van je leven doorbrengen in armoede.

Hoe kom je aan voldoende geld om te sparen/beleggen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

De rente op het AMERIKAanse staatspapier voorspelt weinig goeds

Tijdens de afgelopen maanden is de rente op het AMERIKAanse staatspapier een ‘hot-item’ geweest. De angst voor de snel stijgende rente wist zelfs te leiden tot de eerste +10% correctie op Wall Street sinds lange tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

'Superbelegger' George Soros ziet een nieuwe crisis ontstaan

Een nieuwe crisis ligt mogelijk op de loer. Een stijgende dollar, kapitaalvlucht uit opkomende landen en een reeks politieke problemen voorspellen weinig goeds.

Alles dat fout kon gaan, ging ook fout, vertelde de Hongaars-AMERIKAanse investeerder George Soros dinsdag in Parijs, meldt persbureau Bloomberg. Vooral over de Europese Unie is hij pessimistisch.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Shark Tank investeerder Robert Herjavec: ‘Over 25 jaar betalen we allemaal met cryptomunten’

Robert Herjavec is populair in het AMERIKAanse investeringsprogramma Shark Tank. Als expert in cybersecurity is het goed geplaatst om de toekomst van cryptomunten in te schatten. Herjavec ziet blockchain en cryptomunten als een van de meest innovatieve technologiegolven van de komende jaren en verwacht dat we over 25 jaar allemaal met cryptomunten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs