EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

President Trump verhoogt druk op Iran met nieuwe sancties

Precies Ă©Ă©n jaar nadat de Verenigde Staten zich terugtrokken uit de Iran-deal, op 8 mei 2018, legt de AMERIKAanse president Donald Trump Iran nieuwe sancties op. De maatregelen zijn specifiek gericht op de aluminium-, staal-, ijzer- en kopersectoren van het land.

"De maatregelen van vandaag zijn gericht op de Iraanse omzet uit industriële metalen - zo'n 10 procent van de Iraanse export", schrijft de AMERIKAanse president woensdag in een verklaring. Landen die Iraans metaal importeren, worden gewaarschuwd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

AMERIKAanse economie gaat last krijgen van nieuwe importtarieven

De AMERIKAanse president Donald Trump liet afgelopen zondag via een Tweet weten dat de importtarieven op diverse Chinese producten verhoogd zullen worden van 10 naar 25 procent. Het heeft er dus alle schijn van dat de AMERIKAnen het maar niet eens worden met de Chinezen. En de handelsoorlog kan ook nadelige gevolgen gaan hebben voor de AMERIKAanse economie. En indirect dus voor Trump.

Lang leek het er op dat de AMERIKAnen dicht bij een handelsdeal waren met de Chinezen. Afgelopen weekend trok Trump zich echter verrassend genoeg terug uit de onderhandelingen. Volgens ingewijden wilden de Chinezen niet voldoen aan de eisen van Trump. Hiervoor moesten ze onder andere hun huidige wet- en regelgeving aanpassen. En dat ging de Chinezen net iets te ver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Trump: China heeft afspraken in handelsgesprekken geschonden

Volgens de AMERIKAanse president Donald Trump heeft China afspraken geschonden in de handelsgesprekken tussen de VS en het Aziatische land. "Dat kunnen ze niet doen, dus zullen ze moeten betalen", aldus Trump woensdag tijdens een bijeenkomst in Florida.

Afgelopen zondagavond meldde Trump onverwacht dat hij vrijdag hogere importheffingen gaat invoeren op Chinese producten. Maar de vraag was of dit een onderhandelingstactiek was of niet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

7000 miljard dollar geldbeheerder gaat voor bitcoin!

Een van de grootste money managers ter wereld is het AMERIKAanse Fidelity. Deze gaat ‘within a few weeks’ bitcoin verhandelen voor institutionele klanten. Het is buitengewoon positief nieuws en de koers van BTC gaat op dinsdag 7 mei dan ook direct meer dan 5 procent hoger. ‘Fidelity Investments, one of the biggest asset managers on the planet, will launch a crypto trading service “within weeks” according to a Bloomberg report.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

'China schrapt grote toezeggingen en brengt handelsdeal VS in gevaar'

De Chinese overheid heeft fundamentele aanpassingen aangebracht in de conceptversie van de handelsovereenkomst met de Verenigde Staten. De resultaten van maandenlange gesprekken zouden hiermee teniet gedaan worden, zeggen meerdere anonieme AMERIKAanse bronnen woensdag tegen persbureau Reuters.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs