EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

7 dingen die je moet weten over beurscrashes

Voor de 2e keer dit jaar kruipt de angst in de financiële markten. Begin dit jaar was er een periode van verhoogde volatiliteit waarbij de indexen tot 10% lager gingen. En de laatste weken zien we dat opnieuw. Tussen deze 2 ‘beurscrashes’ door, zette de AMERIKAanse indices wel nieuwe records neer. Het kan dus snel keren. Daarom dat je onderstaande 7 dingen over beurscrashes goed moet onthouden.

Wanneer de aandelenmarkt nog eens 10% (of meer) daalt, denk dan aan het volgende.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Schuldenprobleem begint steeds groter te worden voor groeilanden

De stijgende rente in de VS en de duurdere dollar beginnen de groeilanden steeds meer parten te spelen. Dat is niet verwonderlijk, want een groot deel van de schulden hebben zij gefinancierd in dollars. Tevens wordt er veel geld losgepeuterd bij AMERIKAanse beleggers. En als de rente in de VS stijgt, willen deze beleggers uiteraard een hogere rentevergoeding zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Trump twittert bedankje naar Saoedi-Arabië voor lage olieprijzen

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft woensdag Saoedi-Arabië bedankt voor de lage olieprijzen. Ook liet hij via via Twitter weten graag nog lagere prijzen te willen zien.

"Olieprijzen gaan naar beneden. Geweldig! Het is net als een grote lastenverlichting voor AMERIKA en de rest van de wereld", twittert Trump. "Bedankt Saoedi-Arabië en laten we nog lager gaan!"

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Is het plafond voor de dollar bereikt?

De dollar kent tot nu toe een uitstekend 2018. In het jaar 2017 werd de wereldmunt nog geconfronteerd met stevige verliezen, maar daar is dit jaar geen sprake van. Met name het strengere monetaire beleid van de AMERIKAanse centrale bank geeft de dollar vleugels. Blijft de dollar ook de komende tijd sterk, of is het plafond bereikt?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Jamie Dimon: “Recessie mogelijk in 2020”

De AMERIKAanse economie trekt zonder twijfel op dit moment de kar op het gebied van de groei van de wereldeconomie. Er zijn tegelijkertijd veel andere economieën die te kampen hebben met een terugvallende economische groei. Dit beeld is voornamelijk zichtbaar bij de groeilanden. Weet de AMERIKAanse economie in deze onzekere tijd het hoofd boven water te houden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs