EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Trump drijft Duitsland richting China en Rusland

Hoe langer de president Trump aan de macht blijft, hoe groter de kans dat anti-AMERIKAanse krachten in Duitsland de bovenhand zullen krijgen en het land richting Rusland en China zullen sturen. Dat zei Wolfgang Ischinger, directeur van de Veiligheidsconferentie van Munchen, in een interview met Reuters. Volgens hem moet Duitsland meer eigen verantwoordelijkheid nemen in de wereld en tegelijkertijd de banden met de Verenigde Staten onderhouden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Ze kunnen maar één ding doen

De laatste keer dat een centrale bankier besloot dat er op de korte termijn pijn moest worden geleden om zodoende op de lange termijn weer gezond te worden, was in 1980. Paul Volcker werd ervoor verketterd. Hij werd door de media zowat tot AMERIKAans staatsvijand nr. 1 verklaard. Die man heeft in de jaren 1980 tot 1982 een zwaar leven gehad. Nu is de druk op centrale bankiers nog veel groter. Niemand durft de economie in een recessie te duwen om hem zodoende voor de lange termijn gezond te maken. Sterker nog, ze zijn zelfs doodsbang voor een recessie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Geen arbeidskrachten in VS? 100 procent bullshit!

De VS komt op Labour Day opnieuw met 'hysterisch optimistisch' nieuws over de AMERIKAanse arbeidsmarkt. Uit getalletjes die macro-econoom Kees de Kort heeft opgezocht, komt een heel ander beeld naar voren. Het blijkt moeilijk te zijn om arbeidskrachten te vinden. Maar de participatiegraad - de hoeveelheid mensen die kúnnen werken en dat ook daadwerkelijk doen - is in 40 jaar niet zo laag geweest. Dat je geen mensen kunt vinden voor de banen, is dus 100 procent bullshit, zegt de Kort. En dat het allemaal zó goed gaat, daar valt ook nog wel wat op af te dingen: 40 procent van de AMERIKAanse huishoudens heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Russisch volk begint het vertrouwen in Poetin te verliezen en daar is een reden voor

Poetin is al sinds het jaar 2000 de president van Rusland. Tijdens de afgelopen jaren zijn er genoeg schandalen over de president van Rusland naar buiten gebracht. Recent meldde de AMERIKAanse media nog dat het onomstotelijk vast staat dat Rusland zich heeft gemengd in de AMERIKAanse verkiezingen. Poetin moet alleen niet vrezen voor het buitenlandse volk, maar voor zijn eigen volk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Wanneer heeft een imperium zijn hoogtepunt bereikt?

Een aantal voortekens toont historisch aan wanneer een imperium in verval is. Niets is zo permanent als we ons voorstellen. En zeker geen super-complex, super-duur, super-assymetrisch en super-afhankelijk-van-schuld economisch systeem. Aldus Charles Hugh Smith; AMERIKAans schrijver, blogger, onafhankelijk denker en drijvende kracht achter de prominente, alternatieve financiële site (en natuurlijk het boek) Of Two Minds. Hij benoemt specifiek vier voortekens die ontegensprekelijk wijzen op het moment dat een economisch systeem, een imperium, een staat zijn hoogtepunt heeft bereikt. Wanneer het vanaf dat niveau alleen maar bergaf kan. Herkent u het land waarover Smith het hier specifiek heeft? Herkent u één of meer van deze voortekens als burger van ùw land, van uw economie? Wees dan maar beter voorbereid…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs