EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

“Geen enkele AMERIKAan verloor tussen 1985 en 1994 meer geld dan Donald Trump”

De New York Times publiceert woensdag een dossier waarin staat te lezen dat de AMERIKAanse president Trump tussen 1985 en 1994 kolossale verliezen heeft aangegeven bij de belastingdienst IRS. De krant doet al jaren onderzoek naar de financiële handel en wandel van de president. Trump is de eerste president in 40 jaar die zijn belastingaangifte niet openbaar wil maken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2019

Trumps dreigtweets naar China: Tactisch, maar niet zonder risico

Ondanks de AMERIKAanse dreigementen komen China en de Verenigde Staten waarschijnlijk alsnog tot een handelsakkoord, denken economen. Maar het blijft wel afwachten hoe de Chinese overheid reageert op de tweets van Trump.

Trump tweette zondagavond dat hij vanaf vrijdag de importheffingen op 200 miljard dollar aan Chinese import wil verhogen van 10 procent naar 25 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Besprekingen VS en China in gevaar na nieuwe importtarieven Trump

AMERIKA verhoogt vrijdag de importtarieven op sommige producten uit China naar 25 procent. Ook worden er meer artikelen aan de lijst toegevoegd. Dat meldde de AMERIKAanse president Donald Trump zondag via Twitter.

Daarmee wil hij de druk op China in de al maanden durende handelsoorlog verhogen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Federal Reserve overweegt nieuwe variant van monetaire stimulering

De Federal Reserve overweegt een nieuwe vorm van monetaire verruiming. Twee economen van de AMERIKAanse centrale bank schreven nieuwe papers, waarin ze pleiten voor een versoepeling van het opkoopprogramma. Zo moeten banken zelf de mogelijkheid krijgen om staatsobligaties om te wisselen voor reserves en vice versa. Dit betekent dat de centrale bank in goede tijden sneller haar balanstotaal kan terugdringen, terwijl banken in onzekere tijden makkelijker staatsobligaties met de centrale bank kunnen ruilen voor nieuwe reserves.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

AMERIKAanse werkloosheid daalt naar laagste niveau sinds 1969

De werkloosheid in de Verenigde Staten is in april gedaald van 3,8 procent naar 3,6 procent, het laagste niveau sinds december 1969.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs