EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Beurswaakhond neemt crowdfunding met cryptovaluta onder de loep

De AMERIKAanse beurswaakhond SEC onderzoekt zogenoemde initial coin offerings (ICO's), meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Dit is een vorm van crowdfunding met digitale munten, waar nauwelijks toezicht op is en misbruik op de loer ligt.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Schuld van de Verenigde Staten opgelopen tot $20,8 biljoen

Uit de laatste rapportage, die gemaakt is door het AMERIKAanse Ministerie van Financiën, blijkt dat de bruto nationale schuld van de Verenigde Staten met $ 41,5 miljard is gestegen tot een totaal van $ 20,8 biljoen.

Uit de laatste rapportage, die gemaakt is door het AMERIKAanse Ministerie van Financiën, blijkt dat de bruto nationale schuld van de Verenigde Staten met $ 41,5 miljard is gestegen tot een totaal van $ 20,8 biljoen.

Onder de AMERIKAanse grondwet moet het Congress wetten goedkeuren om geld te mogen uitgeven.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Is koning Dollar dan eindelijk terug van weggeweest?

Na een uitermate slecht 2017 lijkt de AMERIKAanse dollar nu eindelijk te bodemen.

Na een uitermate slecht 2017 lijkt de AMERIKAanse dollar nu eindelijk te bodemen.

Het valt af te wachten of dit een kleine beweging zal zijn of dit iets is voor de langere termijn.

Toch zijn sommige beleggers weer hoopvol over het traject van de dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Wat de AIVD en de media je niet vertellen over de 'Russische hacks'

De Nederlandse inlichtingendiensten AIVD en de MIVD blijken een belangrijke rol te hebben gespeeld bij het FBI-onderzoek naar ‘Russische beïnvloeding’ van de AMERIKAanse verkiezingen. Althans, als we Nieuwsuur en de Volkskrant mogen geloven. Volgens deze ‘betrouwbare’ media gaven de Nederlandse inlichtingendiensten de AMERIKAnen ‘cruciale informatie’ die zij hadden onderschept door de hackgroep Cozy Bear te hacken. Er wordt geclaimd dat deze hackgroep ‘in opdracht van de Russische overheid’ verschillende AMERIKAanse overheidsinstanties zou hebben gehackt. Keiharde claims, maar er worden opmerkelijk genoeg geen bewijzen getoond aan de Nederlandse burger. Waarom blijven Nederlandse journalisten aan de AMERIKAanse anti-Rusland retoriek vast houden, en waarom komt dit verhaal nu pas naar buiten? Bevinden we ons te midden van een cyberoorlog met Rusland, of is hier iets anders aan de hand?

Lees verder op destillewaarheid.nl
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

AMERIKAanse spionagevliegtuigen bij de Krim

De NAVO versterkt haar militaire presentie op haar oostflank in Europa. Zo worden er in de Baltische staten, Polen en Roemenië in snel tempo kernen opgebouwd van diverse gevechtsbrigades, nu veelal nog in de vorm van bataljons. Er vind een constante aanvoer plaats van gevechtsmaterieel en er wordt een constante reeks van oefeningen gehouden. Op deze manier wordt de “afschrikking” van Rusland door de NATO opbouw van strijdkrachten handen en voeten gegeven.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs