EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

President Federal Reserve dineert met criticus Donald Trump

Jerome Powell, voorzitter van de AMERIKAanse centrale bank, heeft gedineerd met president Donald Trump. Dat maakte de Federal Reserve bekend. Onder meer economische ontwikkelingen en verwachtingen werden besproken.

Maar de centrale bank benadrukte dat Powell zijn verwachtingen voor monetair beleid in de toekomst niet gedeeld heeft met Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

China koopt twee miljoen ton AMERIKAanse soja als verzoeningsgebaar

[...]

Beide bedrijven verwijzen vermoedelijk naar de wapenstilstand van 90 dagen in de handelsoorlog die begin december was afgesproken tussen China en de VS. Toen al was er sprake van extra landbouwbestellingen door China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

Hedgefondsen speculeren op sterkere dollar

De AMERIKAanse dollar begint steeds meer terrein te winnen op de concurrentie: de euro, pond en yuan. De koers van de dollar maakte namelijk een ommekeer de afgelopen dagen.

Na twee weken van daling steeg de dollar nu met 0,1 procent ten opzichte van een mandje van de rivalen.Ten opzichte van de yuan kende de dollar zijn grootste tweedaagse stijging in een jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

Tegenlicht: Wordt de Chinese yuan de nieuwe wereldmunt?

De AMERIKAanse dollar is nog steeds de belangrijkste valuta in de wereld, maar kan de Chinese yuan deze rol overnemen? Deze vraag staat centraal in een nieuwe aflevering van Tegenlicht. Financieel journalist Maarten van Schinkel ging op onderzoek uit en sprak met verschillende handelaren en economen over de opmars van de yuan.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Goudaankopen centrale banken stegen 74% in 2018

De goudaankopen door centrale banken zijn in 2018 hard gestegen. In totaal kochten centrale banken 651,5 ton aan goudbaren op. Het is de grootste jaarlijkse aankoop sinds 1971, het jaar waarin de AMERIKAanse dollar van goud werd ontkoppeld.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs