EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Trump zegt 'misschien' spijt te hebben van benoeming Fed-voorzitter

De AMERIKAanse president Donald Trump haalt opnieuw uit naar de voorzitter van het AMERIKAanse stelsel van centrale banken, Jerome Powell. In een interview met The Wall Street Journal zegt hij dat het lijkt alsof Powel wel heel erg graag de rente verhoogt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Venezuela zal meer olie naar Verenigde Staten exporteren

Het grootste oliebedrijf van Venezuela zal op korte termijn meer olie naar de Verenigde Staten exporteren in plaats van naar China. Het Zuid-AMERIKAanse land heeft namelijk acuut dollars nodig om leningen af te lossen. Venezuela heeft voor ongeveer $23 miljard geleend van China, leningen die rechtstreeks met levering van olie afgelost worden. Dat is een probleem voor het olieproducerende land, omdat ze eigenlijk dollars nodig heeft om andere schulden af te kunnen lossen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

‘Alternatief betaalsysteem voor Iran in november gereed’

Het alternatieve betaalsysteem waarmee Iran in staat wordt gesteld om handel te drijven met Europese landen wordt volgende maand gelanceerd. Dat zei de ambassadeur van Iran in Rusland in een interview met de Russische financiële krant Izvestia. Daarmee wordt de negatieve impact van eventuele AMERIKAanse sancties tegen het banksysteem van Iran verkleind.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2018

Muziek is uit de AMERIKAanse woningmarkt

Donald Trump blijft het begrotingstekort en de staatsschuld opvoeren om de AMERIKAanse economie te stimuleren. Dit kan doorgaan zolang beleggers vertrouwen hebben. Rijke AMERIKAnen profiteren. Een nadeel: stijgende rente en huizenprijzen. Daardoor kan de onderkant van de samenleving geen huizen kopen. Macro-econoom en BNR-beurscommentator Kees de Kort: 'De klad zit in de woningmarkt.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2018

Beurscrash ‘bijna zeker’ binnen de 21 maanden

De AMERIKAanse bankenreus Bank of America heeft een systeem ontwikkeld om de volgende beurscrash te voorspellen. De laatste 11 keer dat dit systeem een rood signaal gaf, volgende 11 keer een beurscrash. Momenteel staat het signaal op donker oranje. In dat geval is de kans bijzonder groot dat er een beurscrash volgt binnen de 21 maanden, aldus de bank.

Begin dit jaar stonden 11 van de 19 signalen die een beurscrash ‘garanderen’ op rood. In mei steeg dit al naar 13 signalen. Vandaag staat de teller op 14. Dit betekent dat 74% van de signalen op rood staat. Wanneer deze ratio boven de 80% stijgt, volgde in het verleden steeds een beurscrash. Er moet met andere woorden nog 1 signaal van groen naar rood veranderen om een beurscrash te krijgen volgens het model van Bank of America.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs