EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Poetin: “Russische kernraket heeft 6 minuten nodig om de VS te bereiken”

De Russische president Poetin sprak vorige week en naar jaarlijkse gewoonte het parlement toe. Het equivalent van de AMERIKAanse ‘State of the Union’, zeg maar. De Russische leider herhaalde zijn bedreigingen aan het adres van het Westen in verband met kernwapens.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Het nieuwe mantra van de bedrijfswereld: neem zo weinig mogelijk mensen in dienst

Nog nooit hebben bedrijven zoveel moeite gedaan om het eigen personeelsbestand te beperken. De golf van outsourcing is een algemeen fenomeen geworden. In bijna alle economische sectoren blijkt inmiddels een opmerkelijke voorkeur voor de inschakeling van freelancers en onderaannemers. Dat zegt Lauren Weber, specialist human resources bij de AMERIKAanse zakenkrant The Wall Street Journal.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Trump heeft Chinezen in hoek waar hij ze wil hebben

De deadline van 1 maart waarop de Verenigde Staten de importtarieven voor Chinese producten zouden verhogen, is uitgesteld. De AMERIKAanse president heeft de Chinezen 'in de hoek waar hij ze wil hebben', reageert macro-econoom Kees de Kort. 'Het wordt concessie op concessie op concessie'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

'Verenigde Staten en China breiden handelsbesprekingen uit'

AMERIKAanse en Chinese onderhandelaars hebben vrijdag besloten dat zij hun handelsbesprekingen verder gaan uitbreiden. President Donald Trump zei dat hij hoopt om met de Chinese president Xi Jinping volgende maand een overeenkomst te bereiken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

100 jaar koopkracht(verlies) van de AMERIKAanse dollar

Waarom heeft men of iemand (‘Satoshi Nakamoto’ in 2009) een digitale munt gecreëerd? Hierom. Kijk naar de infografiek. Aanschouw wat ongebreideld dollars bijmaken, uit het niets, doet met de koopkracht van zo’n ‘greenback’, dat dollarbiljet. Inflatie is niet het stijgen van prijzen. Het is het gevolg van die prijsstijgingen. De koopkracht gaat erop achteruit. Het verschijnsel wordt ook wel genoemd: ‘too much money chasing too few goods.’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs