EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Verenigde Staten verkoopt antitankwapens aan Oekraine

Het AMERIKAanse State Departement heeft goedkeuring gegeven voor de verkoop van $47 miljoen aan zware antitankwapens aan Oekraïne. Volgens Defense News gaat het om de levering van 37 ‘Javelin’ lanceerinstallaties en 210 raketten. Deze draagbare antitankwapens hebben een bereik van bijna vijf kilometer en zijn door het gebruik van infraroodtechnologie zeer doeltreffend.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps handelsoorlog begint: aluminium al 12% duurder dan vorige week, bedrijven schorten investeringen op

Europa bereidt een pakket anti-maatregelen voor die de invoerrechten moeten compenseren die Europese bedrijven voortaan moeten betalen wanneer ze aluminium (+10%) en staal (25%) naar de VS willen exporteren.

Op de Duitse televisie heeft EC-voorzitter Jean-Claude Juncker gezegd dat ook AMERIKAanse goederen (Hij gaf als voorbeelden Levi’s jeans, bourbon, Harley Davidson,...) 25% extra zullen worden belast wanneer ze de EU worden binnengebracht. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

'Importheffingen VS op aluminium en staal brengen handelsoorlog dichtbij'

De importheffingen voor buitenlands staal en aluminium die de AMERIKAanse president Trump heeft aangekondigd zouden de wereld op de rand van een handelsoorlog kunnen brengen. Business Europe, de spreekbuis voor het Europese bedrijfsleven, waarschuwt daarvoor.

Directeur Markus Beyrer vreest dat het besluit zorgt voor ''verregaande verstoring’’ in de wereldhandel, met grote gevolgen voor het zakenleven en consumenten. ''Er zijn geen winnaars in een handelsoorlog.’’

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Februari verborg een belangrijke boodschap voor beleggers [Opinie]

De maand februari van 2018 zit erop. En we hebben er een monumentale beursmaand opzitten. Wereldwijd boekten de belangrijkste indices stevige verliezen. AMERIKAanse aandelen leverden 4% in, terwijl de Aziatische tegenhangers tot 5% lieten liggen. Maar de grootste dalingen werden op de Europese beurzen gemeten, met 6% en meer! Maar de beurzen gaven ook een belangrijke boodschap af in februari, een die je niet meteen zou verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Beurswaakhond neemt crowdfunding met cryptovaluta onder de loep

De AMERIKAanse beurswaakhond SEC onderzoekt zogenoemde initial coin offerings (ICO's), meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Dit is een vorm van crowdfunding met digitale munten, waar nauwelijks toezicht op is en misbruik op de loer ligt.  

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs