EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zondag 23 december 2018

‘Tax cuts’ om de Chinese economische groei te ondersteunen

We zitten in een woelige periode, dat is duidelijk te zien aan de koerstabellen. Beleggers en investeerders maken zich zorgen met als hoofdreden de groei van de wereldeconomie en dus indirect ook de Chinese en AMERIKAanse economieën. China gaat iets doen om hun economie nog maar eens te steunen, namelijk belastingen verlagen.

Het ziet er belabberd uit op de financiële markten en dat komt door een combinatie van verschillende factoren die een neerwaartse druk uitoefenen. Een grote zorg in de beleggingswereld is de groeivertraging van verschillende grote economieën zoals die van de Verenigde Staten van AMERIKA en China bijvoorbeeld. Uiteraard is de grote boeman de handelsoorlog tussen beide landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

'Trump bespreekt ontslag van voorzitter AMERIKAanse centrale bank'

De AMERIKAanse president Donald Trump overweegt het ontslag van Jerome Powell, de voorzitter van de Federal Reserve (Fed). Dat meldt Bloomberg op basis van vier bronnen.

Trump hekelt al langer het beleid van het hoofd van de AMERIKAanse centrale bank. Hij is het oneens met de renteverhogingen die Powell deze week doorvoerde. Ook neemt hij de voorzitter de dalingen op de beurzen kwalijk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2018

Janet Yellen vreest voor een nieuwe financiële crisis

Voormalig Fed-voorzitter Janet Yellen heeft vorige week in Washington laten doorschemeren dat ze vreest voor een nieuwe financiële crisis. Deze vrees komt voort uit de sterk stijgende bedrijfsschulden. De regels voor het verstrekken van krediet aan bedrijven zijn de afgelopen tijd versoepeld en dat kan in de toekomst dramatische gevolgen gaan hebben.

Yellen liet weten dat zij vaak de vraag krijgt wat de AMERIKAanse centrale bank kan doen indien een nieuwe crisis uitbreekt. Hoewel de rentarieven zijn gestegen van de nul niveaus af, is er nog steeds sprake van een relatief lage rentestand. Daarnaast is de kans klein dat daar in de nabije toekomst grote verandering in gaat komen. Wat dat betreft is het ‘rente-instrument’ dus niet beschikbaar bij een nieuwe financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2018

Nederland wordt gechanteerd!

De AMERIKAanse ambassadeur Pete Hoekstra stuurt Nederland en andere Europese landen de boodschap: ‘gebruik geen Russisch gas of…’ Hij neemt letterlijk het woord sancties in de mond of beter: typt het tot tweemaal toe neer in een Opinie of Open Brief in genoemde krant. Die kunt u hier zelf volledig lezen. Het is niet minder dan chantage. Nederland moet dit, Rusland moet dat, Europa moet zus en zo… Het is de zelfbenoemde politieagent van de wereld die spreekt. De huidige AMERIKAanse regering onder leiding van president Trump natuurlijk. Die politieagent vrààgt, maar met een revolver achter zijn rug klaar om…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

AEX sluit diep in het rood na renteverhoging Federal Reserve

De AEX is donderdag diep in het rood gesloten, nadat de AMERIKAanse Federal Reserve (FED) woensdagavond besloot om de belangrijkste rente te verhogen. De beurs in Amsterdam daalde met 2,02 procent naar een kleine 486 punten.

Naast de AEX daalde de Duitse DAX met 1,46 procent en verloor de Franse CAC40-index in Parijs 1,65 procent. De Britse FTSE 100-index in Londen verloor 0,86 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs