EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Fondsbeheerders rekenen op een recessie in de tweede helft van 2019

De meest recente enquête van Bank of America Merrill Lynch maakt duidelijk dat steeds meer fondsbeheerders rekening houden met een AMERIKAanse recessie in het tweede deel van 2019. En ondanks het feit dat dit nog een jaar van ons verwijderd is, kan dit proces een stuk sneller gaan dan waar de meeste beleggers op dit moment rekening mee houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

In AMERIKA is sparen nu interessanter dan beleggen

In twee jaar tijd is er een heel wat veranderd op de AMERIKAanse geld- en kapitaalmarkt. Door de renteverhogingen van de AMERIKAanse centrale bank zijn de rentes op de geld- en kapitaalmarkt opgelopen. Deze trend is nu zelfs zo ver gevorderd dat sparen interessanter begint te worden dan beleggen. En dat kan een bedreiging zijn voor Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Het gaat goed met Trump-land, maar nog niet 'great'

In de Verenigde Staten kon de tewerkstelling de voorbije periode de sterkste groei worden opgetekend in regio’s die bij de jongste presidentsverkiezingen hadden beslist de republikeinse kandidaat Donald Trump te steunen. Dat blijkt uit een rapport van consulent Indeed, gebaseerd op cijfers van het AMERIKAanse Bureau of Labour Statistics (BLS).

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Argentinië: wie geld leent moet daar nu 60% rente op betalen

De Argentijnse crisis bereikt donderdag een nieuw hoogtepunt, nadat duidelijk wordt dat het land versneld geld zal moeten krijgen van het IMF. Investeerders beginnen steeds meer te twijfelen aan de terugbetaalcapaciteit van de derde economie van Zuid-AMERIKA.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Trump lijkt toon niet te matigen in handelsconflict met China

De AMERIKAanse president Donald Trump lijkt niet van plan om zijn toon te matigen in de handelsstrijd met China. Hij dreigde eerder al voor nog eens 200 miljard dollar aan heffingen op Chinese producten op te leggen.

Volgens ingewijden zou die maatregel al volgende week in werking kunnen treden als de deadline verloopt van een inspraaktermijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs