EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Gaat de historische ontmoeting tussen Trump en Kim Jong-un door?

Deze weinig goeds belovende woorden sprak president Trump na het afblazen van de geplande ontmoeting met Noord-Korea’s Kim Jong-un. Wat een historisch moment in de politieke geschiedenis had moeten worden op 12 juni 2018in Singapore, was opgezegd door de AMERIKAanse president. Per brief dan nog, gedateerd 24 juni 2018, die u hier zelf kan lezen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 27 mei 2018

Saoedische regering wil Duitse bedrijven boycotten

Het besluit van Europese landen om vast te houden aan de Iran deal blijft niet zonder gevolgen. Niet alleen dreigen er nu AMERIKAanse sancties tegen verschillende Europese bedrijven, ook wordt Europa op achterstand gezet in onderhandelingen met Saoedi-Arabië. Zo meldt het Duitse Spiegel dat kroonprins Mohammed bin Salman besloten heeft Duitse bedrijven voortaan uit te sluiten van nieuwe deals met de Saudische regering.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Pas op! De AMERIKAanse bedrijfsschulden blijven toenemen

Al maandenlang worden we getrakteerd op opbeurende nieuwsberichten. De wereldeconomie draait op volle toeren en de toekomst lijkt er uiterst zonnig uit te zien. In het bijzonder lijkt dat in de Verenigde Staten het geval te zijn. Is dat echt zo?

Al maandenlang worden we getrakteerd op opbeurende nieuwsberichten. De wereldeconomie draait op volle toeren en de toekomst lijkt er uiterst zonnig uit te zien. In het bijzonder lijkt dat in de Verenigde Staten het geval te zijn. Is dat echt zo?

Het cijferseizoen ligt weer achter onze rug. Het algemene wereldplaatje ziet er redelijk goed uit. De AMERIKAnen spannen daarbij toch wel de kroon. Als gevolg van de belastinghervorming van president Trump, nam de gemiddelde winst per aandeel van een AMERIKAans bedrijf binnen de S&P 500 index met meer dan 20% toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Bankregels ter voorkoming van financiële crisis opnieuw versoepeld

De strengere regels voor AMERIKAanse banken ingevoerd onder Obama in 2010 werden onlangs opnieuw versoepeld. Weer weet de machtige bankenlobby haar doel te bereiken. Het AMERIKAanse Congres stemde met een twee-derde meerderheid minder regulering en toezicht op financiële instellingen met activa beneden de 250 miljard dollar. Concreet betekent dit ‘de gedeeltelijke ontmanteling van de Dodd-Frank Act’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Betaal 's een miljoen dollar voor een fles whisky

Op een verkoop bij het veilinghuis Bonhams in Hongkong is voor een zeldzame fles Macallan-whisky van zestig jaar oud een bedrag van 7,96 miljoen Hongkong dollar (1,01 miljoen AMERIKAanse dollar) geboden. Daarmee bevestigde Macallan zijn faam als duurste whisky uit de geschiedenis. Het record zou echter niet lang stand houden.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs