EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 11 tot 15
Geplaatst op: dinsdag 26 december 2017

BIS: Monetaire stimulering zo goed als uitgewerkt

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

BIS, de ‘centrale bank van de centrale bankiers’, waarschuwt voor onheil

Het wereldwijde financiële systeem vertoont een aantal signalen die ook voor de financiële crisis bijna tien jaar geleden werden opgemerkt. De centrale banken moeten dan ook ingrijpen, zodat zware schade kan worden vermeden.

Opgemerkt wordt dat vele investeerders signalen over een mogelijke oververhitting van de financiële markten negeren. Bovendien dreigt de schuldenlast van de consumenten tot een onhoudbaar niveau te stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Israel wil inlichtingen over Iran delen met Saoedi-Arabie

Israël is bereid haar inlichtingen over Iran te delen met de regering van Saoedi-Arabië, zo verklaarde militair commandant Gadi Eisenkot van het Israëlische leger onlangs in een interview met de AraBISche nieuwszender Elaph. Volgens de commandant vormt Iran de grootste bedreiging voor de stabiliteit in de regio en zitten Israël en Saoedi-Arabië op dezelfde lijn ten aanzien van Iran.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

AraBISche Liga met spoed bijeen over mogelijke oorlog met Iran en Libanon

Iran en Hezbollah controleren inmiddels Palestijnse terreurgroepen Hamas en Jihad Islami, en bereiden derde front tegen Israël voor – Oorlogsdreiging Noord Korea nog even groot: Amerika stuurt drie vliegdekschepen en bereidt preventieve aanval voor

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

Elke miljardair wil nu bitcoin!

We hebben een interessant weekend achter de rug! Zaterdag werd de AraBISche prins en miljardair Al-Waleed gearresteerd. Zondag werden de ‘Paradise Papers’ gepubliceerd, een zoveelste poging om wettelijke belastingontwijking in een slecht daglicht te plaatsen. Beide feiten zijn bijzonder goed nieuws voor bitcoin.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs