EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

SocGen: “Dit is nog maar het begin van de crash”

De meeste aandelenmarkten eindigden het afgelopen jaren in het rood. Alleen de beurzen in de Verenigde AraBISche Emiraten en Saoedi-Arabië wisten het hoofd boven water te houden. De huidige dalende beweging is volgens SocGen strateeg Andrew Lapthorne slechts het begin van een veel diepere daling.

Op de bovenstaande staafgrafiek, afkomstig van ZeroHedge, zijn de koersresultaten van het afgelopen jaar in beeld gebracht (afgezet in dollars). De daling op Wall Street viel relatief gezien nog erg mee en deze daling werd pas op het laatst gerealiseerd aangezien Wall Street in december ruim 9% moest inleveren. Dat betekende de slechtste decembermaand sinds het jaar 1957.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 december 2018

Na de AraBISche Lente nu de Europese Winter?

Is na de AraBISche Lente nu de Europese Winter aangevat? Ja, daar lijkt het wel op. We brengen even in herinnering wat in 2010 in Tunesië startte, om dan uit te breiden. Vliegensvlug of moeten we zeggen Socialemediavlug? Want zo hielden toen en nu ook de meeste demonstranten live contact met mekaar. Waar dit toe gaat leiden? Check onze updates, de Live Stream en inhoudelijke artikelen de hele dag alvast, 8 december 2018. En wie weet wat morgen zal brengen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Internationale spanningen: grenzen worden oorlogsgebied

Russische schepen hebben zondagavond 25 november 2018 Oekraïense schepen beschoten en in beslag genomen. Zowel de NAVO als de EU hebben beide landen opgeroepen tot kalmte. Ook de VS doen hetzelfde. Maar Noord-Amerika heeft zelf grote problemen aan haar grenzen. Duizenden Mexicanen, Hondurezen en andere Latijnsamerikanen proberen van over de grens het land illegaal binnen te raken. Verbale conflicten worden fysiek handgemeen. Slachtoffers zijn reeds gevallen. Elk land ‘beschermt’ vandaag zelfs en zeker met geweld zijn grenzen. Zovele naties die zich op zichzelf terugplooien. Rusland en Groot-Brittannië beschuldigden mekaar eerder al van spionage. Ook met de Verenigde AraBISche Emiraten heeft dit laatste land een serieus conflict. Internationaal en nationaal stijgen overal de spanningen. Hoeveel erger gaat dit nog worden?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

AraBISche buurlanden trekken miljarden uit voor steun aan Bahrein

Golfstaatje Bahrein krijgt 10 miljard dollar aan steun van Saudi-Arabië, Koeweit en de Verenigde AraBISche Emiraten (VAE) om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen. Bahrein gaat de komende jaren werken aan een fiscaal programma om het begrotingstekort in 2022 weg te werken.

De financiën van Bahrein zijn hard geraakt toen de olieprijzen in 2014 sterk daalden. Met hulp van zijn AraBISche buren moet een financiële crisis in het land worden voorkomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

400 ton Belgisch koper gestolen bij "diefstal van het jaar" in Roemenië, maar buit is wel teruggevonden

In Roemenië zijn dieven aan de haal gegaan met een enorme buit van ruim 400 ton koper van het metaalbedrijf AuruBIS uit Olen. Het koper lag opgeslagen in Roemenië, in afwachting van verkoop aan een klant. Dieven vervalsten papieren en haalden het koper bij klaarlichte dag met verschillende vrachtwagens weg. Enkele dagen later werd de buit teruggevonden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs