EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

Cryptobetalingen: 388 keer sneller en 127 keer goedkoper

Eindelijk zijn er kwantificeerbare cijfers over wat ‘supersnel’ wel is. Wat ‘spotgoedkoop’ precies inhoudt. Blockdata, ‘Mapping the digital economy’, heeft onderzoek gedaan naar zogenaamde ‘remittance’ payments. Het gaat veelal om personen die in het buitenland werken. Om geld te kunnen opsturen naar familieleden in hun thuisland. Zoals de honderduizenden Filipijnse meisjes en vrouwen die in AraBISche landen worden tewerkgesteld. (In vaak erbarmelijke omstandigheden, maar dat is een ander onderwerp.) Fiatgeld verzenden met bijvoorbeeld Western Union (W.U.) werd vergeleken met digitaal geld versturen. De uitkomst is mind blowing…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

EU wil landen toevoegen aan zwarte lijst met belastingparadijzen

De Europese Unie wil de zwarte lijst met belastingparadijzen met ongeveer tien landen uitbreiden, zo lieten afgevaardigden dinsdag weten. Waarschijnlijk wordt de lijst, waar nu vijf landen op staan, daarmee drie keer zo lang.

Oman wordt sowieso toegevoegd, net als enkele CariBISche en Pacifische eilanden. De EU twijfelt nog of de Verenigde AraBISche Emiraten en Bermuda op de hernieuwde lijst moeten komen. Welke landen definitief worden toegevoegd, wordt woensdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

2008, de start van de Kredietcrisis, revisited?

‘Will the economic collapse happen in 2019?’ Dat is de retorische vraag die Epic Economist stelt. Hij beantwoordt ze dus zelf: jawel! Het zal opnieuw de vastgoedsector zijn die de lont aansteekt, net als een tiental jaar geleden. Kredietcrisis BIS dus. In het Zuiden van Californië is het al bezig. Stijgende huizenprijzen terwijl de verkoop van vastgoed dalend is. Ook Biflatie schrijft hier geregeld over. Robert Shiller, Nobelprijs laureaat, ziet eveneens het verhoogde risico op een recessie. Dit jaar 2019 nog of in 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

Immigratie: EU kan rekenen op een club AraBISche dictators om de grenzen gesloten te houden

De Egyptische leider Abdal Fattah el-Sisi kon afgelopen weekeinde op een onverwacht rondje applaus rekenen vanwege AraBISche journalisten. Dat gebeurde ter gelegenheid van de persbabbel die een einde maakte aan de allereerste top van de EU en de AraBISche Liga. Daar stonden uiteraard immigratie en de IS-problematiek op de agenda.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Verenigd Koninkrijk wil na Brexit handelsdeal met Golfstaten

Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Verenigde AraBISche Emiraten en andere Golfstaten benaderd om na de Brexit tot een handelsovereenkomst te komen. Dat heeft de minister van Economische Zaken van de Verenigde AraBISche Emiraten, Sultan bin Saeed al-Mansouri, maandag gezegd tijdens een top in Dubai.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs