EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

In Libië bereidt de zoon van Khadaffi de machtsovername voor

Terwijl terreurgroep Daesh uit zijn laatste stellingen in Libië wordt verdreven, maken diverse groepen zich op om de macht in het land over te nemen. Vooral volgelingen van de voormalige LiBISche leider Muammar Khadaffi treden daarbij op de voorgrond.

De terugkeer van het vroegere regime, dat vijf jaar geleden tijdens de AraBISche Lente werd verdreven en waarbij Khadaffi werd gedood, moet volgens waarnemers vooral worden toegeschreven aan de mislukking om na de revolutie in Libië een efficiënte staatsvorm uit te bouwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

Het verdriet van de AraBISche wereld: 5% van de wereldbevolking, 50% van het terrorisme

Er dreigt een nieuwe AraBISche opstand. Dat staat in een nieuw rapport van de Verenigde Naties. Opgemerkt wordt dat men blijkbaar weinig lessen geleerd heeft van de AraBISche Lente, die vijf jaar geleden aan vier politieke leiders in de regio van de macht heeft verdreven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

BIS: ‘Sterke dollar is een bedreiging voor de financiële stabiliteit in de wereld’

Het BIS, controleorgaan van de centrale banken, waarschuwt dat de sterke Amerikaanse dollar negatieve gevolgen zal hebben voor de financiële stabiliteit in de wereld. Vooral Europese banken kunnen in de problemen geraken.

Na de overwinning van Trump schieten rentevoeten over heel de wereld omhoog, samen met de dollar. En dat kan serieuze problemen opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

BIS: Stijgende dollar bedreiging voor financiele stabiliteit

Een stijging van de dollar kan een destabiliserend effect hebben op het wereldwijde financiële systeem, zo waarschuwt de Bank for International Settlements (BIS). In een nieuw rapport dat vandaag naar buiten is gekomen schrijven onderzoekers van de BIS dat een waardestijging van de dollar een drukkend effect zal hebben op de kredietverlening en op de mogelijkheid voor banken om hun balans uit te breiden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Is de Amerikaanse legalisatie van CannaBIS een kans voor Bitcoin?

Afgelopen dinsdag werd er in Amerika niet alleen een president gekozen maar werd er ook gestemd over cannaBIS. Het gevolg daarvan is dat het nu in acht staten legaal is om de drug "recreationeel" te gebruiken. Legaal of niet, banken hebben nog steeds de gewoonte om geen zaken te willen doen met de softdrugs-verkopende ondernemers. Bitcoin zou misschien een oplossing kunnen betekenen in deze kwestie ook al zijn er een hoop uitdagingen aan verbonden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs