EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
20
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
16
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Centrale banken moeten terug naar conventioneel monetair beleid

Centrale banken moeten hun stimuleringsprogramma’s afbouwen en geleidelijk terugkeren naar conventioneel monetair beleid. Dat zei Agustin Carstens, toekomstige hoofd van de Bank for International Settlements (BIS), deze week in een interview met een Duitse krant.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

16 islamitische landen verbieden alle Israëli’s toegang tot hun land

De globale verontwaardiging over het Amerikaanse inreisverbod voor onderdanen van 7 moslimlanden is groot. Dat 16 islamitische landen al tientallen jaren alle Israëli’s de toegang tot hun land verbieden, zorgt voor minder commotie. Acht landen verbieden zelfs de toegang aan mensen alleen om het feit dat die in Israël zijn geweest. Die 16 landen zijn: Algerije, Bangladesh, Brunei, Irak, Iran, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië en de Verenigde AraBISche Emiraten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Video: Gaddafi over Oekraene (2009)

Het is alweer vijf jaar geleden dat de Amerikanen met medewerking van de NAVO de regering van Libië omver wisten te werpen, waarbij Gaddafi op brute wijze vermoord werd. Niet alleen wist de LiBISche leider welk lot hem te wachten stond, ook voorspelde hij met grote nauwkeurigheid de enorme vluchtelingenstroom richting Europa. In dit interview uit 2009 analyseerde hij de situatie in Oekraïne.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

Open Brief aan IS, Boko Haram en aanverwante sociëteiten

Boko Haram is AraBISch en staat voor “mensen die toegewijd zijn aan de verbreiding van het woord van de profeet en de jihad”.

Boko Haram is AraBISch en staat voor “mensen die toegewijd zijn aan de verbreiding van het woord van de profeet en de jihad”.

Over de exacte betekenis van “jihad” bestaat enige onduidelijkheid maar het is zoveel als streven, inspanningen doen om een bepaald doel te realiseren. Er is het innerlijk streven tegen verleidingen en het ego – de innerlijke of grote jihad die een plicht vormt voor elke moslim; en een uiterlijke of kleine jihad die oorspronkelijk betekende de gewapende strijd tegen degenen die de islam bedreigen.

Maar volgens sommige islamitische rechtsscholen mag de term ook geïnterpreteerd worden als de uitbreiding van het islamitische rijk en de strijd tegen ongelovigen, zij die niét de islam aanhangen dus, en zelfs tegen moslims die opstandig zijn of afvalligen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

In Libië bereidt de zoon van Khadaffi de machtsovername voor

Terwijl terreurgroep Daesh uit zijn laatste stellingen in Libië wordt verdreven, maken diverse groepen zich op om de macht in het land over te nemen. Vooral volgelingen van de voormalige LiBISche leider Muammar Khadaffi treden daarbij op de voorgrond.

De terugkeer van het vroegere regime, dat vijf jaar geleden tijdens de AraBISche Lente werd verdreven en waarbij Khadaffi werd gedood, moet volgens waarnemers vooral worden toegeschreven aan de mislukking om na de revolutie in Libië een efficiënte staatsvorm uit te bouwen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs