EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS).

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS).

Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Btw voortaan ook in Saoedi-Arabië en Verenigde AraBISche Emiraten

Twee oliestaten op het AraBISche schiereiland hebben besloten met ingang van 2018 belasting over de toegevoegde waarde, de btw, in te voeren.

De belastingautoriteiten in Saoedi-Arabië en de Verenigde AraBISche Emiraten hebben dit laten weten. Het btw-tarief is 5 procent. Talrijke diensten en producten worden belast, zelfs benzine.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 december 2017

BIS: Monetaire stimulering zo goed als uitgewerkt

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

BIS, de ‘centrale bank van de centrale bankiers’, waarschuwt voor onheil

Het wereldwijde financiële systeem vertoont een aantal signalen die ook voor de financiële crisis bijna tien jaar geleden werden opgemerkt. De centrale banken moeten dan ook ingrijpen, zodat zware schade kan worden vermeden.

Opgemerkt wordt dat vele investeerders signalen over een mogelijke oververhitting van de financiële markten negeren. Bovendien dreigt de schuldenlast van de consumenten tot een onhoudbaar niveau te stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Israel wil inlichtingen over Iran delen met Saoedi-Arabie

Israël is bereid haar inlichtingen over Iran te delen met de regering van Saoedi-Arabië, zo verklaarde militair commandant Gadi Eisenkot van het Israëlische leger onlangs in een interview met de AraBISche nieuwszender Elaph. Volgens de commandant vormt Iran de grootste bedreiging voor de stabiliteit in de regio en zitten Israël en Saoedi-Arabië op dezelfde lijn ten aanzien van Iran.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs