EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

BIS: ‘Sterke dollar is een bedreiging voor de financiële stabiliteit in de wereld’

Het BIS, controleorgaan van de centrale banken, waarschuwt dat de sterke Amerikaanse dollar negatieve gevolgen zal hebben voor de financiële stabiliteit in de wereld. Vooral Europese banken kunnen in de problemen geraken.

Na de overwinning van Trump schieten rentevoeten over heel de wereld omhoog, samen met de dollar. En dat kan serieuze problemen opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

BIS: Stijgende dollar bedreiging voor financiele stabiliteit

Een stijging van de dollar kan een destabiliserend effect hebben op het wereldwijde financiële systeem, zo waarschuwt de Bank for International Settlements (BIS). In een nieuw rapport dat vandaag naar buiten is gekomen schrijven onderzoekers van de BIS dat een waardestijging van de dollar een drukkend effect zal hebben op de kredietverlening en op de mogelijkheid voor banken om hun balans uit te breiden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Is de Amerikaanse legalisatie van CannaBIS een kans voor Bitcoin?

Afgelopen dinsdag werd er in Amerika niet alleen een president gekozen maar werd er ook gestemd over cannaBIS. Het gevolg daarvan is dat het nu in acht staten legaal is om de drug "recreationeel" te gebruiken. Legaal of niet, banken hebben nog steeds de gewoonte om geen zaken te willen doen met de softdrugs-verkopende ondernemers. Bitcoin zou misschien een oplossing kunnen betekenen in deze kwestie ook al zijn er een hoop uitdagingen aan verbonden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

'Brexit noopt bank MitsuBIShi activiteiten naar Amsterdam te verhuizen'

De Japanse bank MitsuBIShi UFJ Financial Group verplaatst een deel van de werknemers die nu nog in Londen zitten naar het kantoor in Amsterdam.

Hiermee positioneert de bank zich alvast voor het moment dat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt, zo meldt de Financial Times woensdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 oktober 2016

In Europa is nu een dorp waar enkel Arabieren mogen wonen

Midden-Oosterse investeerders hebben in het dorp Tarcin, op amper 8 km van de Bosnische hoofdstad Sarajevo, een exclusief en luxueus domein met 160 woningen neergezet.

Midden-Oosterse investeerders hebben in het dorp Tarcin, op amper 8 km van de Bosnische hoofdstad Sarajevo, een exclusief en luxueus domein met 160 woningen neergezet.

De woningen worden enkel in Koeweit te koop aangeboden voor 150.000 euro en worden gepromoot onder het motto dat Bosnië een moslimland is, ‘door Allah van een prachtige natuur voorzien’. (Bosnië is een seculiere staat, waarin de grondwet het recht op vrijheid van godsdienst garandeert. 40% van de Bosniërs zijn moslims, de overige zijn overwegend orthodox christelijk (31%) en  katholiek (15%).)

De bouwpromotoren hebben nu aangekondigd de omvang van deze AraBISche enclave in Europa te willen verdubbelen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs