EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Europa en CHINA tekenen omvangrijke handelsverklaring

Voor Europa kwam er onlangs een minder leuk bericht uit het Westen: Amerika dreigt met extra importtarieven. Uit het Oosten komt er een beter bericht. Deze week ondertekenden Europa en CHINA namelijk een belangrijke handelsverklaring.

De verklaring werd ondertekend door topambtenaren. Zo ondertekenden de Chinese premier Li Keqiang, Jean-Claude Juncker en Donald Tusk het document.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Goudreserves CHINA naar 1885 ton

De goudreserves van CHINA zijn voor de vierde maand op rij gestegen. De centrale bank van CHINA is sinds december 2018 weer goud aan het kopen. In de eerste 11 maanden van 2018 bleef de goudvoorraad gelijk.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

“Europa moet eigen koers volgen, niet die van Washington”

Europa moet haar eigen koers kiezen en zich niet laten leiden door Washington. Dat zei Zhang Ming, de Chinese ambassadeur voor de EU, in een interview met Politico. Hij roept Europese landen op om hun markt open te houden voor Chinese bedrijven en het gelijke speelveld te bewaken. Hij betreurt dat CHINA door de landen van de Europese Unie als strategische rivaal wordt bestempeld.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

IMF snoeit opnieuw in groeiprognose wereldeconomie

Het Internationale Monetaire Fonds heeft nogmaals de vooruitzichten voor de groei van de wereldeconomie verlaagd. Maar deze keer zou het met een korrel zout genomen kunnen worden want Christine Lagarde haalt twijfelachtige risicofactoren aan zoals de handelsoorlog tussen de USA en CHINA en de verkrapping van het rentebeleid van de Federal Reserve.

Christine Lagarde, voorzitter van het Internationale Monetaire Fonds, zei dat hun verwachting voor de groei van de wereldeconomie voor dit jaar zal uitkomen 3,3 procent. Dat is een daling van 0,2 procent ten opzichte van hun vorige voorspelling die immers ook al naar beneden was bijgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

CHINA bant mogelijk cryptomijnen: positief of negatief?

CHINA’s National Development and Reform Commission (NDRC), een economisch adviesbureau voor de Staat, labelt het mijnen van cryptomunten als ‘ongewenst’. Het is nog maar een advies in voorlopige vorm (draft). Tot 7 mei 2019 kunnen er nog veranderingen, aanpassingen gebeuren. Maar wat zou dit betekenen voor het cryptomijnen? Zo’n 71 procent van alle business vindt in CHINA plaats vanwege de lage energiekost. De invloed op de koersen van cryptomunten kan héél positief zijn…of net héél negatief.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs