EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

CHINA wil wereldwijd televisienetwerk opbouwen

In navolging op Rusland wil nu ook CHINA een wereldwijd televisienetwerk opbouwen. Zo moet het CHINA Global Television Network (CGTN) in de nabije toekomst ook in andere landen te vinden zijn. Onder het motto “See the difference” zal dit mediaplatform wereldwijd het nieuws vanuit het Chinese perspectief laten zien. Het Chinese mediaplatform begon vorig jaar al met een grootschalige advertentiecampagne in Australië en zal de komende tijd meer journalisten opleiden om een wereldwijd netwerk van televisiezenders en nieuwssites op te zetten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Wie gaat de Amerikaanse schulden financieren?

De afgelopen decennia heeft de Amerikaanse overheid niet veel moeite gehad om haar tekorten te financieren. De Amerikaanse dollar is nog altijd de wereldreservemunt, wat betekent dat centrale banken wereldwijd dollars aanhouden in hun reserves. Toch is er de laatste jaren een verandering van de trend zichtbaar. Landen als CHINA en Japan breiden hun dollarreserves niet meer uit, terwijl een land als Rusland zelfs een groot deel van haar dollarreserves van de hand heeft gedaan.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Europese Commissie: slechte forecast, toch optimisme

De winterforecast van de Europese Commissie ziet er niet prettig uit, zegt macro-econoom Kees de Kort. Men heeft veel aandacht voor de risico's: het handelsconflict, de Brexit, de afzwakkende groei in CHINA, politieke onrust op allerlei plaatsen, een kwetsbare financiële sector.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

‘Federal Reserve kan rente opnieuw verlagen als globale economie blijft slabakken’

Een verrassende uitspraak van voormalig Fed-voorzitter Janet Yellen, zij verwacht namelijk een renteverlaging van de Amerikaanse centrale bank indien de toestand van de wereldeconomie blijft teleurstellen. Maar enkel als dat invloed heeft op de Amerikaanse economie.

Zwakkere economieën doen de Amerikaanse centrale bank in het haar wrijven. De economieën in CHINA en Europa vertonen tekenen van vertraging en dat heeft een invloed op de toestand van de wereldeconomie. Volgens Yellen kan dit zelfs een invloed hebben op de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

App herkent alle wanbetalers in een straal van 500 meter van je smartphone

CHINA heeft een applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om burgers met zware schulden te identificeren. De applicatie kan worden geactiveerd op WeChat, een van de meest populaire sociale media van CHINA. De toepassing beweert alle slechte debiteuren binnen een straal van vijfhonderd meter van de smartphone met de applicatie te kunnen onthullen. De applicatie is ontwikkeld door specialisten bij de rechtbank van Hebei, de provincie rond de Chinese hoofdstad Peking.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs