EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
45
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
24
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

CHINA blijft graven

Macro-economoon Kees de Kort ziet geen positief en negatief, maar maakt onderscheid tussen realiteit en onzin. En wie realistisch is, ziet dat CHINA twijfelt. Grommend zien ze hoe meer en meer partijen zich achter de hardhandige aanpak van president Trump scharen en in Hong Kong kijken ze toe hoe de demonstraties escaleren. Als ze hard ingrijpen, zullen zakenpartners nieuwe voorwaarden eisen. Moet CHINA doorgaan met wat ze altijd deden, of moeten ze het gareel in? Het aanpassingsproces bepaalt hoe de wereldeconomie er uit komt te zien.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Goudprijs schiet naar hoogste niveau in zes jaar door handelsoorlog

De goudprijs is naar het hoogste niveau in zes jaar gestegen. De prijs van het edelmetaal zit al enkele dagen in de lift, omdat de handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en CHINA sinds afgelopen donderdag zijn toegenomen. Bij onzekerheid op de financiële markten vluchten investeerders al snel naar edelmetalen als goud.

De goudprijs steeg woensdag tijdens handelsuren met 1,5 procent naar 1.495,4 dollar (zo'n 1335,33 euro) per troy ounce (afgerond 31,1 gram), de hoogste prijs sinds april 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Verkoopgolf op beurzen nog niet achter de rug

De beurzen zitten in een dipje en volgens verschillende analisten kan het nog even duren alvorens we de bodem gaan bereiken. De rendementen op Wall Street hebben het de afgelopen periode laten afweten, de S&P 500 is met 6 procent gedaald sinds zijn hoogste niveau vorige maand. De grootste oorzaak voor de malaise is de nieuwe escalatie in de handelsoorlog tussen de USA en CHINA en de mogelijke gevolgen voor de wereldeconomie.

Het is u ongetwijfeld ook opgevallen, het rendement van uw aandelenportefeuille is er de afgelopen periode niet op vooruit gegaan… in tegendeel. De markten zitten momenteel in een moeilijke fase die veroorzaakt wordt door die nieuwe spanningen tussen de Verenigde Staten en CHINA.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Goudprijs staat door spanning tussen VS en CHINA even op hoogste niveau in zes jaar

De goudprijs is vandaag even tot het hoogste peil in zes jaar gestegen, door de escalatie van het handelsconflict tussen de VS en CHINA.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Bitcoin omhoog, spanningsniveau in de wereld ook

Augustus 2019 is goed ingezet voor bitcoin. Na de psychologische klap van de officiële felle kritiek op Facebooks libra, lijkt het stilaan weer business as usual. En dan is de weg van de minste weerstand toch weer omhoog. BTC aan $10.000 tegenwaarde is meer $12.000 geworden in nog geen week tijd. De sterren staan mooi in lijn. Met de culminerende handelsoorlog tussen de VS en CHINA. Dalende aandelenbeurzen. Aanwijzingen voor een nakende recessie. Een renteknip in de VS. En niet te vergeten belangrijke fiatmunten zoals de yuan die flink dalen in waarde.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs