EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Wie gaat als eerste door de pijngrens heen?

Het is alweer even stil rond de handelsoorlog tussen CHINA en de Verenigde Staten, waarin de Chinezen de onderliggende partij lijken te zijn geworden. De laatste Chinese handelscijfers waren behoorlijk matig en de groei zwakt af, dus denkt BNR-macro-econoom Kees de Kort dat president Xi meer onder druk staat dan president Trump. 'De vraag is: wanneer komt hij voldoende onder druk te staan om niet alleen dingen te beloven maar ook garanties te geven?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Chinese metro test gezichtsherkenning als betaalmiddel

In Shenzhen, het technologiecentrum van CHINA, is de lokale metro-operator een experiment met gezichtsherkenning gestart. Het concept biedt de wereld volgens experts een blik op het reizen van de toekomst. Dat zegt het Chinese dagblad South CHINA Morning Post. Reizigers die het geselecteerde station willen gebruiken, kunnen hun gezicht laten scannen. De scanning-installatie staat op de plek waar de reizigers normaal hun met hun smartphone of metrokaart hun verplaatsen betalen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Trump: 'VS redt zich ook prima zonder handelsdeal met CHINA'

De Amerikaanse president Donald Trump heeft er nog altijd vertrouwen in dat er een handelsovereenkomst wordt gesloten met CHINA. Maar zowel met als zonder deal redden de Verenigde Staten zich prima, zo zei hij vrijdag.

"Ik heb er alle vertrouwen in, maar als we geen goede deal kunnen maken voor de VS, sluiten we geen overeenkomst", aldus Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Europees zorgenkind Italië wordt eerste hoofdprijs voor CHINA

Italië is het eerste lid van de G7 dat een officiële verklaring zal ondertekenen om het Chinese Belt-and-Road (B&R) initiatief te gaan steunen. Indien mogelijk gebeurt dat nog tijdens het bezoek van de Chinese leider Xi Jinping. Die arriveert op 22 maart in Rome.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Verenigde Staten is tweede markt voor elektrische auto’s geworden

In de Verenigde Staten zijn vorig jaar meer elektrische auto’s verkocht dan in de Europese Unie. Dat is te danken aan een grote golf aankopen van elektrische wagens op de Amerikaanse markt. Die prestatie is vooral door Tesla gevoed. Dat is de conclusie van een rapport van consulent Transport & Environment. Het rapport wijst erop dat CHINA ook het voorbije jaar wereldwijd marktleider is gebleven. Chinese klanten kochten immers meer dan één miljoen elektrische wagens.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs