EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Zal uitspraak van Duits Constitutionele Hof de euro doen wankelen?

De euro en aanverwante ‘artikelen’ zoals de ECB, de EMU, de eurogroep-ministers, en andere instituten die zich bezig met het monetaire beleid zijn vaak het delicate onderwerp in mijn columns. Hoe langer we gebruik maken van de euro des te brozer is de munt geworden. Het gekissebis van zoveel lidstaten met zoveel verschillende meningen binnen de EU doet de waarde van de munteenheid geen goed.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Duits gerechtshof zeer kritisch over opkoopprogramma ECB

De hoogste Duitse rechtbank plaatst grote vraagtekens bij de rechtmatigheid van een opkoopprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB) waardoor de rentes op de schulden van landen kunstmatig laag worden gehouden. Dat blijkt uit een uitspraak die dinsdag is gedaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

ECB krijgt 3 maanden de tijd om obligatie-aankopen te verantwoorden

Het Duitse Grondwettelijk Hof weerhoudt verschillende klachten in verband met de massale aankoop van obligaties door de Europese Centrale Bank. Die aankoop gebeurde in het kader van een opkoopprogramma dat in 2015 startte. De ECB krijgt van het Hof nu drie maanden de tijd om zich te verantwoorden rond het programma.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

ECB maakt leningen voor banken nog goedkoper

De Europese Centrale Bank (ECB) meldt donderdag dat ze het voor banken nog goedkoper gaat maken om geld te lenen vanwege de economische schade als gevolg van het coronavirus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

ECB: “Geen hoger besmettingsgevaar bij bankbiljetten”

Er is bij bankbiljetten geen verhoogd besmettingsgevaar voor het nieuwe coronavirus. Dat zegt directeur bij de Europese Centrale Bank (ECB) Fabio Panetta dinsdag in verschillende Europese kranten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs