EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

ECB haalt ontsporende QE-trein finaal van de rails

De Europese Centrale Bank is tevreden met de resultaten van haar quantitative easing (QE) programma en gaat haar aankopen van obligaties de volgende maanden stopzetten. De Europese crisis die in 2010 begon met de implosie van Griekenland is daarmee nu ten einde.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

De geldpers gaat weer uit, dit moet je weten

Het einde van het opkoopprogramma van de ECB is na ruim twee jaar eindelijk in zicht. Hoe zat het ook alweer?

Wat was het ook alweer?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Kan de Europese economie wel zonder de ECB-steun?

Tijdens de afgelopen dagen is de kritiek op het ECB-beleid flink toegenomen. Door de onverwachte stijging van de Europese inflatie is het doel van 2% op een haar na behaald. Volgens sommige beleidsmakers is het daarom de hoogste tijd om een einde te maken aan het stimuleringstijdperk. Is de Europese economie daar echt klaar voor?

Tijdens de afgelopen maand wist de Europese inflatie met 1,9% te stijgen ten opzichte van een jaar daarvoor. Deze stand was beduidend hoger dan waar de meeste economen op hadden gerekend. Zo lag de gemiddelde verwachting op een stijging van 1,6%. Daarnaast hadden we in april nog te maken met een stand van 1,2%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

De Europese Centrale Bank gaat stimulus stilaan beëindigen

Hoofdeconoom van de Europese Centrale Bank Peter Praet zei begin deze week dat er gesprekken zullen gestart worden om de ‘quantitative easing’ geleidelijk aan stop te zetten. Dat zei hij tijdens een bijeenkomst in Riga, Letland. De economische outlook voor de Europese Unie ziet er beter uit, vandaar dat de ECB kan overschakelen naar een normaler beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

ECB overlegt volgende week over einde opkoopprogramma

De Europese Centrale Bank (ECB) overlegt volgende week over een einde van het opkoopprogramma waarmee sinds 2016 de Europese economie mee wordt ondersteund.

De centrale bank heeft steeds meer vertrouwen in het halen van de inflatiedoelstelling, meldt Peter Praet, hoofdeconoom van de ECB, woensdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs