EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Nieuwe stimulus ECB tevergeefs?

Volgens marktkenners zal er veel meer nodig zijn dan nieuwe stimuleringsmaatregelen om de Europese economie een duw in de rug te geven. Dat is de reactie op de aankondiging van ECB-voorziter Mario Draghi dat de centrale bank nieuwe goedkope langlopende leningen aan financiële instellingen zal geven. Deze stimulus zal ‘weinig tot niets’ veranderen.

De poging van de Europese Centrale Bank om de Europese economie een ‘boost’ te geven en te ondersteunen, lijkt tevergeefs te zijn. Dat is alleszins hetgeen verschillende marktkenners en analisten beweren. Er zijn van mening dat er meer nodig gaat zijn dan de nieuwe stimuleringsmaatregelen om de Europese economie voldoende te ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Weer goedkope leningen van de ECB: Gaat het echt zo slecht?

Nauwelijks drie maanden na het einde van een omvangrijk stimuleringsprogramma om de economie van de eurozone aan te jagen, ziet de Europese Centrale Bank (ECB) zich genoodzaakt om een nieuw programma met goedkope leningen voor banken te starten.

Donderdag kondigde de ECB een nieuwe ronde zogeheten TLTRO's (spreek uit als teltro's) aan; goedkope leningen aan banken. In 2014 en 2016 werden al vergelijkbare programma's ingezet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

ECB weet niet meer hoe het monster dat het zelf heeft gecreëerd gestopt kan worden

De euro valt als een mes nadat ECB-voorzitter Mario Draghi donderdag aankondigt vanaf september opnieuw goedkope langlopende leningen (TLTRO’s) te zullen verstrekken aan Europese banken. Dat moet banken aansporen meer kredieten te verstrekken aan zowel bedrijven als huishoudens.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Europese Centrale Bank verlaagt economische vooruitzichten fors

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de economische vooruitzichten voor de eurozone fors naar beneden bijgesteld. Dat is het gevolg van de afkoeling van de wereldeconomie en van de internationale handelsconflicten. Voor dit jaar gaat de ECB uit van een groei met 1,1 procent, zo maakte ECB-voorzitter Mario Draghi bekend, in de toelichting bij het rentebesluit. Nog maar drie maand geleden werd nog een groei van 1,7 procent verwacht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Euro verliest waarde na ECB-aankondiging over verstrekken van leningen

De euro is donderdag flink in waarde gedaald nadat de Europese Centrale Bank (ECB) aankondigde goedkope langlopende leningen te verstrekken aan Europese financiële instellingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs