EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 42 artikelen gevonden met het woord ESM.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ESM

Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Verkiezingskoorts stijgt ten top: Franse PS geeft het IMF de middenvinger

Het IMF, de Wereldbank, de ECB en het ESM, het Europese Stabiliteitsmechanisme, raken het niet eens over de tweede evaluatie van de geleverde en te leveren noodsteun aan de Grieken.

Het IMF, de Wereldbank, de ECB en het ESM, het Europese Stabiliteitsmechanisme, raken het niet eens over de tweede evaluatie van de geleverde en te leveren noodsteun aan de Grieken.

Het IMF heeft geen vertrouwen in de door de ECB voorspelde economische groei in Griekenland (budgetoverschot van 3,5%) en eist meer hervormingen, zoals een sanering van de pensioenen en verdere privatiseringen. De regering Tsipras oppert daarentegen dat dit nieuwe voorwaarden zijn, en dus niet in overweging mogen genomen worden voor de betaling van de toegezegde gelden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017

Waarom maakt de zilverprijs zo’n bokkensprongen?

Zilverfutures doen het bijzonder goed. Year-on-year is de prijs voor kortlopende contracten (levering in maart) met bijna een derde gestegen. Een groot verschil met de duik die ziverfutures namen in de tweede week van november, toen de verkiezing van Trump een schokgolf op de futurESMarkten veroorzaakte.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Poetin: Gefabriceerde bewijzen worden gebruikt om Trump te bESMeuren

Volgens Poetin is er in de Verenigde Staten een politieke machtsstrijd gaande die als doel heeft de legitimiteit van president Trump te ondermijnen. De geruchten die onlangs naar buiten kwamen over dingen die Trump gedaan zou hebben tijdens zijn bezoek aan Moskou zijn volgens de Russische president een goed voorbeeld van een gefabriceerd verhaal dat las doel heeft Trump onderuit te halen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

De woede van de Amerikaanse arbeidersklasse in 2 grafieken

Hillary Clinton won de popular vote uiteindelijk met 2,85 miljoen stemmen, maar ze kwam in totaal 38.872 stemmen tekort in de staten Wisconsin (11.374), Pennsylvania (22.146) en Michigan (5.352) om voldoende kiESMannen achter zich te krijgen in het Electoral College dat de nieuwe president aanduidt.

Haar verlies daar kwam voor velen als een complete verrassing, vooral omdat de drie staten zowel in 2008 als in 2012 nog makkelijk door Barack Obama en Joe Biden waren binnengehaald. Clinton voerde er dan ook amper campagne. Wisconsin (10 kiESMannen) achtte ze niet eens een bezoek waard. De staat stemde voor het eerst sinds 1984 Republikeins.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Nieuwe tunnel laat toe van Europa naar Azië te reizen op 15 minuten

In Istanboel is de Avrasya Tüneli (Eurasia-tunnel), die onder de Bosporus een verbinding legt tussen de continenten Azië en Europa, officieel in gebruik genomen.

In Istanboel is de Avrasya Tüneli (Eurasia-tunnel), die onder de Bosporus een verbinding legt tussen de continenten Azië en Europa, officieel in gebruik genomen.

Door de tunnel wordt de afstand tussen de twee continenten teruggebracht tot vijftien minuten.

De Avrasya Tüneli heeft een lengte van 14,5 kilometer en verbindt de wijk KazliçESMe in het Europese gedeelte van Istanboel met Göztepe op de Aziatische oever.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs