EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 49 artikelen gevonden met het woord ESM.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ESM

Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

De woede van de Amerikaanse arbeidersklasse in 2 grafieken

Hillary Clinton won de popular vote uiteindelijk met 2,85 miljoen stemmen, maar ze kwam in totaal 38.872 stemmen tekort in de staten Wisconsin (11.374), Pennsylvania (22.146) en Michigan (5.352) om voldoende kiESMannen achter zich te krijgen in het Electoral College dat de nieuwe president aanduidt.

Haar verlies daar kwam voor velen als een complete verrassing, vooral omdat de drie staten zowel in 2008 als in 2012 nog makkelijk door Barack Obama en Joe Biden waren binnengehaald. Clinton voerde er dan ook amper campagne. Wisconsin (10 kiESMannen) achtte ze niet eens een bezoek waard. De staat stemde voor het eerst sinds 1984 Republikeins.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Nieuwe tunnel laat toe van Europa naar Azië te reizen op 15 minuten

In Istanboel is de Avrasya Tüneli (Eurasia-tunnel), die onder de Bosporus een verbinding legt tussen de continenten Azië en Europa, officieel in gebruik genomen.

In Istanboel is de Avrasya Tüneli (Eurasia-tunnel), die onder de Bosporus een verbinding legt tussen de continenten Azië en Europa, officieel in gebruik genomen.

Door de tunnel wordt de afstand tussen de twee continenten teruggebracht tot vijftien minuten.

De Avrasya Tüneli heeft een lengte van 14,5 kilometer en verbindt de wijk KazliçESMe in het Europese gedeelte van Istanboel met Göztepe op de Aziatische oever.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 18 december 2016

Cuba wil openstaande schuld terugbetalen in rum

De Cubaanse regering onderhandelt over de terugbetaling van een schuld van om en bij de 270 miljoen dollar die het bij de Tsjechische Republiek heeft uitstaan. De schuld dateert uit de tijd dat Tsjechië nog deel uitmaakte van het Oost-Europese Sovjet-blok.

Cuba wil de schuld voldoen in verschillende merken rum en geneESMiddelen, maar volgens woordvoerder Katerina Vaidisova van het Tsjechische ministerie van Financiën dringt haar land op een gedeeltelijke terugbetaling in cash aan. De onderhandelingen bevinden zich nog in de beginfase en worden bemoeilijkt door een ongewone manier van rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Goudimporteur India blokkeert rekeningen van goudhandelaren

De grootste importeur van goud in India, de Axis Bank, heeft de levering van goud aan een aantal van haar klanten gestaakt. De bank neemt deze maatregel nadat twee medewerkers gearresteerd werden op verdenking van witwassen. De bank zou goud geleverd hebben aan handelaren en juweliers, die op hun beurt zwart geld accepteerden in ruil voor het edelmetaal. Daarbij werden premies tot 50% boven de goudprijs betaald om de ‘bESMette’ bankbiljetten om te wisselen voor goud.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Trump heeft weten te zorgen voor een dollarrally

Donald Trump is misschien wel de verrassing van dit jaar. De republikein wist verrassend genoeg op basis van het aantal kiESMannen de overwinning naar zich toe te halen. Vooraf werd er op gerekend dat een overwinning van Trump zou resulteren in een gigantische sell-off op de aandelenmarkten. Toch is de afgelopen weken het tegendeel bewezen; op Wall Street stegen de indices naar nieuwe recordkoersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs