EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 42 artikelen gevonden met het woord ESM.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord ESM

Geplaatst op: zondag 18 december 2016

Cuba wil openstaande schuld terugbetalen in rum

De Cubaanse regering onderhandelt over de terugbetaling van een schuld van om en bij de 270 miljoen dollar die het bij de Tsjechische Republiek heeft uitstaan. De schuld dateert uit de tijd dat Tsjechië nog deel uitmaakte van het Oost-Europese Sovjet-blok.

Cuba wil de schuld voldoen in verschillende merken rum en geneESMiddelen, maar volgens woordvoerder Katerina Vaidisova van het Tsjechische ministerie van Financiën dringt haar land op een gedeeltelijke terugbetaling in cash aan. De onderhandelingen bevinden zich nog in de beginfase en worden bemoeilijkt door een ongewone manier van rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Goudimporteur India blokkeert rekeningen van goudhandelaren

De grootste importeur van goud in India, de Axis Bank, heeft de levering van goud aan een aantal van haar klanten gestaakt. De bank neemt deze maatregel nadat twee medewerkers gearresteerd werden op verdenking van witwassen. De bank zou goud geleverd hebben aan handelaren en juweliers, die op hun beurt zwart geld accepteerden in ruil voor het edelmetaal. Daarbij werden premies tot 50% boven de goudprijs betaald om de ‘bESMette’ bankbiljetten om te wisselen voor goud.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Trump heeft weten te zorgen voor een dollarrally

Donald Trump is misschien wel de verrassing van dit jaar. De republikein wist verrassend genoeg op basis van het aantal kiESMannen de overwinning naar zich toe te halen. Vooraf werd er op gerekend dat een overwinning van Trump zou resulteren in een gigantische sell-off op de aandelenmarkten. Toch is de afgelopen weken het tegendeel bewezen; op Wall Street stegen de indices naar nieuwe recordkoersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Vooruitblik op de week

Na de tegenstrijdige presidentsverkiezingen van 8 november blijven de aandelenmarkten in de VS nieuwe all-time hoogten neerzetten. Donald Trump won de verkiezingen via het stelsel van kiESMannen en zal de volgende President van de VS zijn, tenzij het uitbrengen van de stemmen door de kiESMannen op 19 december nog een verrassing oplevert. Hillary Clinton zal niet de volgende President worden ondanks het nog steeds groeiende aantal stemmen. De Nasdaq futures zijn er nog niet in geslaagd om een nieuwe hoogte neer te zetten. Dit kan indien de indices de komende week lager sluiten nog steeds een geval van onderlinge bearishe divergentie worden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 9 november 2016

It looks like Trump!!!! De 23 topmomenten van een lange verkiezingsnacht

Donald Trump wordt meer dan waarschijnlijk de volgende president van de VS. Tijdens een spannende verkiezingsnacht reed de New Yorkse zakenman een foutloos parcours en maakte hij komaf met alle peilingen. Toch komt hij om 2 uur ‘s ochtends lokale tijd nog 16 kiESMannen te kort om de 270 binnen te halen die nodig zijn om de strijd in zijn voordeel te beslechten.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs