EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
25
kliks
24
kliks
Bron: Biflatie.nl
23
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ETF.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ETF

Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Zwitserse beurs lanceert eerste multi-crypto-ETP

SIX Swiss Exchange, de 4e grootste beurs van Europa, zal deze week de wereldprimeur opstrijken om als eerste een volwaardige multi-crypto-ETP te lanceren. De ETP (exchange-traded product) zal op de Zwitserse beurs noteren met ticker HODL en zal 5 grote cryptomunten bevatten. Dit zal de toegang tot de cryptomarkt vergroten voor kleine en institutionele beleggers.

De Zwitserse startup Amun AG is onderdeel van het Britse Fintech bedrijf Amun Technologies. Het is gelegen in het Zwitserse crypto-dorp Zug. De ETF zal gemanaged worden door een Duitse dochteronderneming van een van de grootste uitgevers van ETFs ter wereld, VanEck. Na een lange juridische zoektocht blijkt de Zwitserse beurs de juiste keuze te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

IMF: 'Economische recessie in Argentinië houdt aan'

De economische recessie in Argentinië houdt waarschijnlijk nog even aan. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is er pas in het tweede kwartaal volgend jaar herstel te verwachten. Het dieptepunt moet nog komen voor de Argentijnen, is de prognose van het krediETFonds.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Bitcoin ETF waarschijnlijk voor 1e kwartaal 2019

Tot nu toe heeft de Amerikaanse beurswaakhond SEC alle pogingen tot de lancering van een Bitcoin-ETF geblokkeerd. Maar achter de schermen werkt men verder aan een oplossing. Volgens crypto-expert Ran Neuner kan de lancering van de eerste Bitcoin ETF in het 1e kwartaal van 2019 gebeuren.

Na de afwijzing van 9 Bitcoin ETF voorstellen, liet de SEC weten dat ze de afwijzing zouden herzien waardoor er nieuwe elementen aangebracht kunnen worden. Begin oktober hadden leden van de commissie een onderhoud met 2 van de potentiële uitgevers: VanEck en blockchain startup SolidX.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Ran Neuner (CNBC): ‘Bitcoin staat op het punt te exploderen’

Crypto-analist van de populaire financiële Amerikaanse nieuwsdienst CNBC, Ran Neuner, zegt op Twitter dat Bitcoin op het punt staat te exploderen. Volgens Neuner ligt de aankomende beslissing van de SEC betreffende de goed- of afkeuring hiervan een Bitcoin-ETF aan de basis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Amerikaanse SEC doet nieuwe review voor 9 afgewezen Bitcoin ETFs

Het wachten op de verschillende Bitcoin ETFs die door de Amerikaanse SEC worden beoordeeld, zal nog wel even voortduren. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, aangezien de SEC heeft aangekondigd mogelijk terug te komen op de beoordeling van een 9-tal eerder afgewezen Bitcoin ETFs. Met het wijzigen van verschillende regels binnen het voorgestelde ETF-systeem zou er nu wellicht wel een kans kunnen zijn dat een ETF snel kan worden aangenomen. Althans, dat is de theorie. Nu de praktijk nog.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs