EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ETF.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ETF

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

De goudsector doet het al vier maanden uitstekend

Beleggers zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen binnen de financiële markten. Tijdens de afgelopen jaren ging met name de aandacht uit naar internetaandelen. Ook de opkomst van de cryptomarkt heeft wat los weten te maken bij beleggers. Steeds minder beleggers kijken nog naar de traditionele beleggingsmarkten.

De geliefde internetaandelen werden tijdens de laatste maanden van 2018 geconfronteerd met een zware beursdaling. Sommige internetaandelen moesten bijna de helft aan beurswaarde inleveren. En ook aandelen als Amazon en NETFlix wisten het hoofd niet boven water te houden. De aandelen uit de goudsector wisten dat juist wel te doen. Maar, helaas hebben maar weinig beleggers daar oog voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2019

Twee cryptospecialisten over de toekomst van bitcoin

De Britse ondernemer en investeerder in BTC Alistair Milne is er steevast van overtuigd dat bitcoin binnen 100 jaar nog zal bestaan. De volgende stierenmarkt zal bepalen welke blockchains zullen overleven en het màken, zegt hij. “Each wave of adoption is an order of magnitude bigger than the last.” Het vergt tijd voordat een sentiment wijzigt, aldus Milne. Sentiment dat begin 2019 nog steeds negatief is. En met 30 tot 50 miljoen gebruikers, investeerders en speculanten is de piek van de industrie bij lange nog niet bereikt, vervolgt hij. Crypto ondernemer en publicist bij CNBC, Brian Kelly, denkt niet dat een bitcoin ETF (crypto indextracker) het licht zal zien in 2019. Hij stelt dit tijdens de Crypto Finance Conference. Deze werd gehouden te Zwitserland van 16 tot 18 januari 2019 jl. en is de meest exclusieve crypto/blockchain conferentie ter wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Geeft de technologiesector het startsein voor de crash?

De FANG-aandelen waren tot voor kort de meest geliefde aandelen op de beursvloer. Toch heerst er op dit moment eerder een negatief dan een positief sentiment rondom de aandelen Facebook, Apple, NETFlix en Google. Hieruit blijkt dat het tij op de markt razendsnel kan keren.

Er is nog steeds sprake van onrust op de financiële markten. Na de correctie van oktober brak er een herstelperiode aan, maar vooralsnog weet die herstelbeweging niet overtuigend een vervolg te krijgen. Onder ander een groot deel van de technologieaandelen blijft erg zwak liggen. Dat resulteerde bij de FANG-index zelfs vorige week tot een ‘Death Cross’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Zwitserse beurs lanceert eerste multi-crypto-ETP

SIX Swiss Exchange, de 4e grootste beurs van Europa, zal deze week de wereldprimeur opstrijken om als eerste een volwaardige multi-crypto-ETP te lanceren. De ETP (exchange-traded product) zal op de Zwitserse beurs noteren met ticker HODL en zal 5 grote cryptomunten bevatten. Dit zal de toegang tot de cryptomarkt vergroten voor kleine en institutionele beleggers.

De Zwitserse startup Amun AG is onderdeel van het Britse Fintech bedrijf Amun Technologies. Het is gelegen in het Zwitserse crypto-dorp Zug. De ETF zal gemanaged worden door een Duitse dochteronderneming van een van de grootste uitgevers van ETFs ter wereld, VanEck. Na een lange juridische zoektocht blijkt de Zwitserse beurs de juiste keuze te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

IMF: 'Economische recessie in Argentinië houdt aan'

De economische recessie in Argentinië houdt waarschijnlijk nog even aan. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is er pas in het tweede kwartaal volgend jaar herstel te verwachten. Het dieptepunt moet nog komen voor de Argentijnen, is de prognose van het krediETFonds.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs