EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ETF.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ETF

Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Bitcoin dominantie terug boven 50% dankzij fikse altcoin marktcrash

Geen paniek, dat moet waarschijnlijk het motto zijn van de achtergebleven cryptocurrency investeerders. En laten we hopen dat ze grotendeels in Bitcoin zitten met hun geld, omdat het met vrijwel alle altcoins erbarmelijk slecht gaat. Dankzij de fikse marktcrash van afgelopen week, is de Bitcoin dominantie weer terug boven de 50 procent uitgekomen. De dalende koerstrend werd ingezet door het wederom uitstellen van een Bitcoin ETF door de SEC, namelijk de VanEck & SolidX ETF.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Pantera Capital CEO: ‘Crypto-beleggers overreageren op uitstel Bitcoin-ETF

CEO Dan Morehead van crypto-hedgefund Pantera Capital zegt dat de beleggers op de cryptomarkt overreageren op het uitstel van de beslissing omtrent een Bitcoin-ETF. Volgens Morehead zal een Bitcoin-ETF nog niet voor direct zijn. Ander goed nieuws wordt dan weer totaal genegeerd door de beleggers.

De topman van Pantera Capital zei begin juni al dat de cryptomarkt ‘very cheap’ is en dat het ‘time to buy’ is. Met de cryptomarkt die 65% lager staat dan de piek van begin dit jaar, is het veel beter om nu te kopen dan enkele maanden geleden. “It’s much cheaper to buy now and participate in the rally as it goes.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

De SEC moet de komende 2 maanden over 9 Bitcoin-ETFs beslissen

Heel de cryptogemeenschap duimt voor een goedkeuring van een Bitcoin-ETF. Het zou de volgende grote stap betekenen voor ’s werelds grootste cryptomunt. De komende 2 maanden staan er maar liefst 9 goed- of afkeuringen op het programma bij de Amerikaanse beurswaakhond. Het worden spannende tijden.

De meest besproken Bitcoin-ETF van de laatste weken, is het voorstel van SolidX-VanEck. Hier besliste de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) om de beslissing uit te stellen naar september.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Winklevoss Bitcoin ETF afgewezen door SEC, maar wat nu?

Winklevoss Bitcoin ETF afgewezen De Bitcoin ETF aangevraagd door de Winklevoss-tweeling is afgewezen door de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC). Hoewel dit niet de eerste keer is, lijkt de cryptocurrency markt als geheel er toch redelijk sterk op te reageren. Is de afwijzing van de SEC slecht voor de toekomst van Bitcoin, of kunnen we er dingen van leren? En welke invloed kan deze beslissing hebben op de langverwachte Bitcoin ETF van de Chicago Board Options Exchange (CBOE)? We zochten het allemaal voor je uit.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

7 dingen waar jongeren graag meer geld aan uitgeven

Het uitgavenpatroon verandert van generatie naar generatie. Zo kijken jongeren zo goed als geen tv meer, maar kijken ze liever naar series op NETFlix. Ze gaan liever winkelen in de Zara dan de P&C. Kortom, het uitgavenpatroon van de millennialgeneratie is heel anders dan de Baby Boom Generatie. Het is belangrijk om als belegger te weten waar jongeren hun geld aan uitgeven.

Dit zijn 7 dingen waar jongeren veel liever geld aan uitgeven ten opzichte van andere generaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs