EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ETF.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ETF

Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

DASH is de op één na grootste crypto in Venezuela

In de laatste week van augustus 2018 stijgen bitcoin en de meeste andere cryptomunten na een forse daling weer in waarde. De meeste coins stonden zo’n 10% in de plus. Het nieuws dat de Amerikaanse beurscommissie (SEC) op haar beslissing aangaande ETF’s (in dit geval cryptofondsen/trackers) gaat terugkomen, is onverwacht positief. De SEC had immers onlangs nog 9 aanvragen afgewezen, omdat ‘aanbieders onvoldoende kunnen waarborgen dat beleggers in een bitcoinfonds beschermd worden tegen koersmanipulatie‘. Verder in dit Biflatie Crypto Bulletin opnieuw een aantal grote spelers die deelnemen aan de crypto & blockchain revolutie en de crypto DASH wordt groot in Venezuela.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Andreas Antonopoulos: "Bitcoin ETF is een verschrikkelijk idee"

Bitcoin-guru Andreas M. Antonopoulos heeft een radicaal andere mening over de Bitcoin ETF dan de meeste cryptocurrency-investeerders. Volgens hem is een Exchange Traded Fund (ETF) een zeer negatieve ontwikkeling voor Bitcoin. Volgens hem wordt Bitcoin hierdoor gemakkelijker te manipuleren. Maar belangrijker nog: wanneer je géén eigen bezit hebt over je private keys, bezit je feitelijk geen cryptocurrencies. Bij Bitcoin ETFs ben je afhankelijk van de fondsmanager, en is je 'fortuin' dus eigenlijk niet van jou.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

SEC gaat afwijzing Bitcoin-ETFs herzien

De Amerikaanse beurswaakhond SEC keurde eerder deze week de aanvraag van 9 Bitcoin-ETFs af. De 9 aanvragen werden in gediend door 3 verschillende uitgevers, Proshares – GraniteShares – Direxion. Nu komt de SEC hier op terug, door te zeggen dat de afwijzing onder ‘review’ staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

SEC wijst 9 Bitcoin-ETFs af

De Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) heeft maar liefst de aanvragen van 9 Bitcoin-ETFs door 3 verschillende uitgevers in een keer afgewezen. Door de afwijzing wordt de hernieuwe koersstijging van Bitcoin gefnuikt. ’s Werelds grootste cryptomunt daalt enkele procenten, terug tot onder $6.500.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2018

Waarde van de bitcoin daalt tot onder de 6000 dollar

De waarde van de bitcoin is dinsdag tot onder de 6000 dollar gezakt. De eerdere twijfel bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC over het toestaan van een zogeheten exchange traded fund (ETF), dat de waarde van de bitcoin volgt, zet de koers van de digitale munt al enige tijd onder druk.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs