EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Opinie | Andersom dansen we de polonaise

De wereldhandel is meer dan alleen containertransport. Maar de verwachte krimp van 20 procent voor het containertransport is een teken aan de wand, zegt macro-econoom Kees de Kort. 'Het herstelverhaal in China is heel moeizaam en in EUROPA en in de VS staan er hele dikke minnen. Een dikke min voor datgene wat er vervoerd moet worden is een indicatie voor de problemen waar we in zitten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Ondersteunen Rusland en China de Amerikaanse papieren goudmarkt?

Sinds de coronacrisis is er een grote run op goud. Vooral in EUROPA en de Verenigde Staten is het edelmetaal niet aan te slepen. Daardoor is de goudprijs opgelopen en zijn er hier en daar zelfs tekorten ontstaan. Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, waar de papieren goudmarkt werd verstoord door een schaarste aan fysiek leverbaar goud.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

ECB-opkoopprogramma uitgebreid: “Leve de ECB, daar komen we verder mee”

Op donderdag 4 juni kwam de ECB in vergadering bijeen om een beslissing te nemen over een eventuele uitbreiding van hun opkoop-programma. In het huidige programma, dat dateert uit maart 2020, wordt voor 750 miljard(!) euro aan staatsleningen opgekocht van de diverse EU-lidstaten. Het opkoop-program zou lopen tot eind december 2020, echter is de limiet al in september 2020 bereikt als de ECB opkoopt in het huidige tempo. Dat zegt wat over de ernst van de economische situatie in EUROPA.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

Grafiek: De bedrijfswinsten zitten in een vrije val

Langzaam maar zeker lijken steeds meer overheden het coronavirus in bedwang te kunnen houden. Met name in EUROPA ziet de situatie er uitstekend uit. Eerder dan verwacht werden daar het aantal coronadoden en -besmettingen teruggedrongen. Toch lijkt de coronacrisis nog maar net te zijn begonnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

Zomer 2020: Gaan protesten Hongkong en onlusten VS overslaan naar EUROPA?

De wereldwijde samenleving is in beweging. Wakker geschud door een pandemie en de gevolgen van de afsluiting van alle belangrijke (westerse) economieën. Nog steeds verkeren we in een soort van roes. Nog niet goed beseffend wat ons is overkomen en machteloos overgeleverd aan de vele restricties die zijn opgelegd door de overheid. Nu we langzaam ontwaken uit gevangenschap dringt het besef door dat alles anders is. De gedachte dat na een lockdown het normale leven weer zal terug keren is vervangen door gevoelens van onzekerheid.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs