Nieuws / Artikelen met het woord

Europa

5005 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Glijdt Polen af naar de duisternis?

Afgelopen weekend vond in Polen een mars plaats, georganiseerd door extreem-rechtse groeperingen. De 60.000 deelnemers, onder wie veel gezinnen met kinderen, wilden zo vieren dat Polen 99 jaar geleden onafhankelijk werd. De slogans die er werden geroepen en meegedragen geven te denken. “Voor een blank EUROPA van broedernaties”, “Wij willen God”, “Polen moet blank blijven” en ook “Tijd voor een holocaust voor moslims”.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Millennials financieel slechter af dan vorige generatie

Millennials in de Verenigde Staten en EUROPA hebben het financieel gezien minder goed getroffen dan de vorige generatie, zo schrijft de bank Credit Suisse in de nieuwste editie van haar Global Wealth Report. Uit onderzoek blijkt dat deze jonge generatie – geboren tussen 1980 en 2000 – het hardst getroffen is door de wereldwijde financiële crisis van 2008. Zo hebben ze niet alleen veel meer studieschuld dan de vorige generatie op hun leeftijd, ook worden ze geconfronteerd met hoge en steeds verder stijgende huizenprijzen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

EU: Amerikaanse dominantie bedrijfswereld is ‘een giftig cocktail’

Ondanks dat ‘de lamp in Azië brandt’ blijft de Amerikaanse dominantie in de bedrijfswereld ongezien groot.

Minder dan 10 jaar geleden telde EUROPA 41 bedrijven in de top 100 van ‘s werelds 100 grootste bedrijven. De totale waarde van die bedrijven was toen 5.000 miljard dollar. De VS hadden toen 35 bedrijven in die top 100, voor een gelijkaardige waarde. Dat blijkt uit een studie van accountantsbureau PwC.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 8 november 2017

Geheime dienst telt in paar jaar 9000 geplande islamitische terreuraanslagen in EUROPA

We gaan hoe dan ook een onzekere toekomst tegemoet

230.000 afgewezen asielzoekers blijven gewoon hier, autoriteiten ondernemen niets – Strategisch Rapport Bundeswehr houdt komende 20 jaar serieus rekening met uiteenvallen EU door interne spanningen

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Europees ondernemersvertrouwen in de Russische economie groeit weer: wanneer heft de EU de sancties op?

De Assocation of European Businesses (AEB) is een middelgrote lobbygroep van 550 grote ondernemingen in KMO’s in EUROPA en Rusland. AEB weegt zwaar op het debat over de economische sancties tegen Rusland en wil die liever zo snel mogelijk zien verdwijnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$