Nieuws / Artikelen met het woord

Europa

4979 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

EUROPA voert de druk op Rusland op met nieuwe pestmaatregel

Deze week heeft het Europees Parlement in Straatsburg de nieuwe regels voor de invoer en verdeling van aardgas in de EU goedgekeurd. De belangrijkste zorg voor de EU is het indijken van de machtspositie van Rusland. Door de beslissing krijgen de Europese lidstaten minder zeggenschap over van welke leverancier ze aardgas willen kopen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 18 september 2017

Er tekenen zich in EUROPA nieuwe grenzen af (en dat betekent weinig goeds)

Er tekenen zich in EUROPA nieuwe grenzen af, indien Polen haar zin krijgt. En dat betekent weinig goeds, zo concludeert Olav ten Broek. De Verenigde Staten houden nog steeds een stevige greep op EUROPA, met als doel te voorkomen dat Duitsland en Frankrijk meer toenadering zoeken tot Rusland. Een analyse…

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

‘Juncker wil Europese superstaat’

EUROPA heeft een unieke kans om belangrijke stappen vooruit te zetten. Van die gelegenheid moet gebruik worden gemaakt om de bevolking te overtuigen van de meerwaarde die de Europese Unie heeft te bieden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Hongaarse premier opent aanval op George Soros

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft de verborgen agenda van miljardair George Soros uitgekozen als belangrijkste thema voor zijn verkiezingscampagne voor volgend jaar, zo schrijft Bloomberg op basis van een bericht op de Hongaarse website Origo. Volgens de Hongaarse premier gebruikt miljardair Soros een groot netwerk van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om de immigratiestroom naar EUROPA te bevorderen en daarmee de Europese samenleving te destabiliseren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 13 september 2017

Nord Stream: Aardgas levert belangrijke bijdrage aan reductie CO2

Aardgas kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan het reduceren van de CO2 uitstoot en het behalen van de klimaatdoelstellingen, zo concludeert het bedrijf achter de aanleg van de tweede Nord Stream pijpleiding. Door kolencentrales te vervangen door aardgascentrales kan EUROPA een groot deel van haar doelstellingen ten aanzien van duurzaamheid realiseren, omdat er bij de energieproductie uit aardgas de helft minder CO2 wordt uitgestoten dan met steenkool.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$