EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Plant de Chinese president Xi Jinping deze week in Rome zijn ​​vlag in het hart van EUROPA?

De Chinese leider Xi Jinping kwam gister in Rome aan voor een tweedaags bezoek. Verwacht wordt dat Italië als eerste lid van de G7 een officiële verklaring zal ondertekenen om het Chinese Belt-and-Road (B&R) initiatief te ondersteunen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Vat olie kost 33% meer dan eind december 2018

De prijs van een vat Brent-olie noteert deze week ruim 33% hoger dan in december vorig jaar. Brent is de in EUROPA meest verhandelde soort. Een vat Brent kost vrijdag meer dan 67 Amerikaanse dollar. Eind december was dat nog 50 dollar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Britse pond daalt 1%: Brexit-deal lijkt heel erg ver weg

Vanavond wordt er over de huidige Brexit-deal gestemd door het Britse Lagerhuis. Eerder vandaag bleek dat May een nieuwe deal met EUROPA had afgedwongen. Dat leek goed nieuws en er was optimisme dat het Britse Lagerhuis akkoord zou gaan met de deal. Maar van dat optimisme is nu niks meer over.

Geoffrey Cox, de Britse proceceur generaal, is namelijk nog eens door de nieuwe deal heen gegaan. En hij ziet nog steeds te veel risico’s voor het Verenigd Koninkrijk in de deal. Dat heeft vooral te maken met de backstop. De backstop is de afspraak dat de grens van Noord-Ierland en Ierland openblijft bij een Brexit-deal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

May dringt cruciale verandering in Brexit-deal af met EUROPA

De Britse minister president Theresa May is er in geslaagd om een cruciaal punt in de huidige Brexit-deal te veranderen. Dat doet zij in het voordeel van de Britten. Daarmee is de hoop voor een uiteindelijke Brexit-deal toegenomen.

En die hoop komt op het juiste moment, want vanavond wordt er in het Britse lagerhuis opnieuw gestemd of de huidige deal doorgaat of niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

'Russische bank waste miljarden wit, ook via Nederlandse banken'

De Russische Troika Bank waste jarenlang miljarden euro's wit, en sluisde het geld via twee zwakke Litouwse banken door naar EUROPA. Bijna 1 miljard euro kwam in Nederland terecht, waar er onder meer twee luxe jachten van worden gekocht.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs