EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Importheffingen VS gaan in, EUROPA dreigt met tegenmaatregelen

Als reactie op het verhoogde importtarief dat de Verenigde Staten vanaf vrijdag op vijftig Europese producten gaat EUROPA "mettertijd" extra heffingen opleggen aan Amerikaanse producten. Dat zegt Eurocommissaris Caecilia Malmström.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Zuid-Korea gaat all in met blockchain tegen 2021

Zuid-Korea gaat de complete handelsfinanciering van het land in de blockchain plaatsen. In 2021 moet het zo ver zijn. Van een statement en engagement gesproken! Het plan heet ‘the country’s Development Plan for Digital Trade, which was introduced by Finance Minister Hong Nam-ki on Oct. 14. Under the plan, blockchain, along with 5G and AI, will be utilized to transform the trade environment and strengthen exports.’ En opnieuw heeft het Westen, met EUROPA en de VS, het nakijken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2019

Erdogan dreigt grens met EUROPA open te zetten voor vluchtelingen

De Turkse president Erdogan dreigt de grens voor vluchtelingen naar EUROPA opnieuw open te zetten, indien Europese landen kritiek blijven leveren op de Turkse interventie in het noorden van Syrië. Turkije heeft de afgelopen jaren in overleg met Europese landen 3,6 miljoen vluchtelingen uit het Midden-Oosten opgevangen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2019

Nederland heeft meest concurrerende economie van EUROPA

Nederland is volgens het World Economic Forum (WEF) de meest concurrerende economie van EUROPA. Maar toch moet er genuanceerd worden. Want tegelijk zegt het WEF dat er de afgelopen tien jaar tijd verloren is. De wereldeconomie heeft zich niet hersteld na de financiële crisis en de problemen in de wereldeconomie worden steeds groter. 'Het grote kader is vrij somber, maar in dat grote kader doet Nederland het vrij goed', zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2019

WEF: Nederland meest concurrerende economie van EUROPA

Nederland heeft Zwitserland en Duitsland voorbijgestreefd als de meest concurrerende economie van EUROPA, volgens een vergelijking van het World Economic Forum (WEF). Wereldwijd zijn alleen Singapore, de Verenigde Staten en Hongkong concurrerender.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs