EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

‘We kunnen extra stimulus niet uitstellen’

De Europese Unie moet dringend werk maken om nog meer stimulus voor de economie goed te keuren. Met andere woorden, er valt geen tijd te verliezen. COVID-19 heeft heel wat schade veroorzaakt en zonder extra maatregelen zal EUROPA het bijzonder moeilijk gaan krijgen. Het ziet er naar uit dat er nog meer in petto is en dat zullen de beurzen graag horen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

Europees steunpakket: aanzet tot scheuring in de EU

Intussen staan de dagbladen en onlinemedia er vol van. De opgelopen spanningen binnen de EU zijn voer voor de EUROPA correspondenten en de financieel analisten die graag hun opinie geven over de historische ontwikkelingen binnen een verdeeld EUROPA. Het ene na het andere voorstel wordt gelanceerd om te proberen alle 27-EU-lidstaten op één lijn te krijgen. De sterkste economieën, Duitsland en Frankrijk, hebben een gemeenschappelijk herstelplan van 500 miljard ingediend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Verkoop bedrijfswagens in EUROPA meer dan gehalveerd door coronacrisis

De verkoop van nieuwe bedrijfsauto’s in EUROPA is in april meer dan gehalveerd ten opzichte van een jaar eerder als gevolg van de coronacrisis. Volgens de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA werden er vooral in Spanje, Italië en Frankrijk nauwelijks vrachtwagens of bestelbusjes verkocht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Duitse economie is in het eerste kwartaal in recessie beland

De Duitse economie is in het eerste kwartaal met 2,2 procent gekrompen ten opzichte van het kwartaal ervoor, toen ook al sprake was van een teruggang. De grootste economie van EUROPA is daarmee in een recessie beland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Russisch schip voor aanleg Nord Stream 2 gearriveerd

Het Russische schip dat het laatste stuk van de gaspijpleiding door de Oostzee moet aanleggen is op de plek van bestemming aangekomen. Drie maanden was de Akademik Cherskiy onderweg om vanuit de Stille Oceaan naar EUROPA te varen. Nu het schip op de plek van bestemming is kan Rusland beginnen aan de laatste 147 kilometer van de Nord Stream 2.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs