EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

Pompeo: “We zullen er alles aan doen om Nord Stream 2 te stoppen”

De Verenigde Staten zullen er alles aan doen om de Nord Stream 2 pijpleiding tegen te houden. Dat zei de Amerikaanse staatssecretaris Mike Pompeo tijdens zijn bezoek aan Polen. Met deze pijpleiding sluist EUROPA volgens hem geld door naar Rusland, op een manier die schadelijk zou zijn voor EUROPA.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt de stilte rondom Geo-engineering doorbroken?

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de Zweedse politica en EUROPArlementariër Maj Britt Theorin een rapport over veiligheid, milieu en defensie onder de aandacht bracht bij het EUROPArlement met daarin onder meer informatie over manipulatie van de atmosfeer (geo-engineering) middels H.a.a.r.p. Het document is openbaar en hier in het Nederlands te lezen. Vanaf bladzijde 19 gaat het over H.a.a.r.p. (Bron: Over H.a.a.r.p. In de Europese Commissie)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

Nieuwe Brexit onderhandelingen: hier zal het om draaien

Theresa May, de premier van het Verenigd Koninkrijk is donderdag opnieuw naar Brussel gegaan om een nieuwe Brexitdeal te forceren. Veel tijd is er niet meer, want over 50 dagen treed de Brexit in werking.

Het punt waar het allemaal over zal gaan tijdens de onderhandelingen is de Ierse ‘backstop’. De backstop is een soort verzekering voor wanneer er geen handelsovereenkomst komt tussen het Verenigd Koninkrijk en EUROPA. Als er geen handelsakkoord zal zijn, dan zal volgens de backstop de grens tussen Noord-Ierland en Ierland open blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

‘Federal Reserve kan rente opnieuw verlagen als globale economie blijft slabakken’

Een verrassende uitspraak van voormalig Fed-voorzitter Janet Yellen, zij verwacht namelijk een renteverlaging van de Amerikaanse centrale bank indien de toestand van de wereldeconomie blijft teleurstellen. Maar enkel als dat invloed heeft op de Amerikaanse economie.

Zwakkere economieën doen de Amerikaanse centrale bank in het haar wrijven. De economieën in China en EUROPA vertonen tekenen van vertraging en dat heeft een invloed op de toestand van de wereldeconomie. Volgens Yellen kan dit zelfs een invloed hebben op de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

Schroeder: "EUROPA heeft Rusland nodig tegenover China en de VS"

EUROPA moet meer samenwerken met Rusland als het zich economisch en politiek staande wil houden tegenover supermachten als China en de Verenigde Staten. Dat zei Gerhard Schröder, voormalig bondskanselier van Duitsland, in een uitgebreid interview met Der Spiegel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs