EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

IMF: “Diepe recessie in EUROPA lijkt uitgemaakte zaak”

Geld Een diepe recessie in EUROPA lijkt dit jaar een uitgemaakte zaak. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) op basis van de laatste ontwikkelingen van de corona-uitbraak.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Franse staatssecretaris: 'Coronacrisis is risico voor geloofwaardigheid EU'

Hoe de Europese Unie reageert op de uitbraak van het coronavirus zal bepalen hoe geloofwaardig het blok in de toekomst is, heeft de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken zondag gezegd. EU-leiders wisten afgelopen week geen akkoord te bereiken over maatregelen om de economische gevolgen van de crisis te beperken.

"Als EUROPA alleen een gezamenlijke markt is in goede tijden, dan heeft het geen nut", zei Amelie de Montchalin op radiozender France Inter.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Eurolanden ruziën weer om geld, welke noodhulp is gepast?

Nu EUROPA zucht onder de coronacrisis, komen ook oude discussies weer bovendrijven: zijn we bereid andere landen financieel tegemoet te komen? Net als tien jaar geleden ten tijde van de eurocrisis, is ook nu weer de vraag tot hoe ver de Europese solidariteit reikt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Crisis 2.0 in 2020 : Wordt Corona de EU-splijtzwam?

Hoe dieper een crisis zich ontwikkelt, hoe groter de onmacht wordt van politici en monetaire beleidsmakers. Onder invloed van de chaotische corona-taferelen die zich in de diverse EU-lidstaten afspelen is er geen sprake van eenheid. Ieder land doet zijn eigen ding. Vrij logisch eigenlijk want in een gezondheidscrisis waarin veel doden zijn te betreuren wil je snel handelen zonder eerst te moeten overleggen met EU-partners. Sinds de Corona-pandemie zich over EUROPA uitbreidde zijn veel EU-lidstaten in lockdown gezet, zijn grenzen afgesloten, en wordt er geruzied over de verdeling van hulpmiddelen over de diverse EU-lidstaten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2020

Wachttijden tot wel 18 uur door grenscontroles in EUROPA: “Dit moet stoppen”

Vrachtwagens zouden maximaal een kwartier moeten wachten bij de grens als ze naar een ander EU-land willen rijden. Dat is een van de richtlijnen die de Europese Commissie maandag heeft voorgesteld. Vanwege grenscontroles liepen de files op sommige plekken in EUROPA afgelopen weekend op tot 40 kilometer, met wachttijden tot 18 uur. “Dit moet stoppen”, zegt voorzitter Ursula von der Leyen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs