EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Duitse economie ontwijkt recessie, groei naar laagste niveau in vijf jaar

De Duitse economie is vorig jaar met 1,5 procent gegroeid, de zwakste groei in vijf jaar. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Duitse federale statistiekbureau.

Het cijfer komt overeen met de gemiddelde verwachting van economen. In 2017 liet de grootste economie van EUROPA nog een vooruitgang met 2,2 procent zien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Rust op de financiële markten, het allerbelangrijkste voor de Fed

Onrust op de financiële markten voorkomen gaat voor de Fed boven alles, ook boven de gezondheid van de economie. Uit de notulen van de Fed en uit wat Powell afgelopen vrijdag vertelde blijkt voor de zoveelste keer dat de Fed volkomen op z'n rug is gaan liggen voor de financiële markten. Het beleid dat ingezet was om weer in het speelveld te komen, dat de Fed iets zou kunnen doen als de Amerikaanse economie weer zou keren, is on hold gezet. En EUROPA? Heeft de Fed nog wat speelruimte, daar kan de ECB niets meer doen als het mis gaat. Die staat naast het speelveld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

De economische motor van EUROPA is aan het pruttelen

Steeds meer economen beginnen zich grote zorgen te maken over de economische motor van EUROPA. De industriële productie in Duitsland heeft het erg moeilijk en dat heeft grote gevolgen voor de groei van de Duitse economie. En dit economische virus kan in no time overslaan naar andere Europese landen.

Tijdens de afgelopen dagen zijn er tegenvallende cijfers over de Duitse industrie verschenen. De Duitse productie kromp in november ten opzichte van een jaar geleden met maar liefst 4,7%. Sinds het jaar 2009 werd de Duitse productiesector niet meer geconfronteerd met een dergelijke grote teruggang.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Rusland moet overstappen op euro als handelsmunt

Rusland en EUROPA zouden moeten overstappen naar euro's voor het onderlinge handelsverkeer. Dat zei Maxim Oreshkin, de Russische minister van Economische Ontwikkeling, in een interview met Russia Today. Hij merkt op dat de meeste grondstoffen vandaag de dag nog steeds in dollars verhandeld worden, terwijl dat in bepaalde gevallen helemaal niet logisch is. Zo rekent Rusland haar export van olie en gas naar Europese landen nog steeds af in dollars, terwijl dat voor beide landen een vreemde valuta is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Goud en de baas van de Westerse wereld

[...]

In bovenstaand draaiboek is het bankkartel bezig met de laatste stappen, waarbij de vraag zal zijn hoe en wanneer het Oosten zich zal onttrekken aan bovenstaand scenario, ondersteund door een forse goudvoorraad. Maar voor ons is het vooral de vraag waar EUROPA zich toe zal richten, Westwaarts of Oostwaarts. Waar het huidige leiderschap de oren naar laat hangen moge duidelijk zijn, maar in een paar jaar tijd kan veel veranderen.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs