EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

Wat gaat EUROPA doen eens de recessie een feit is en de rentevoeten al negatief zijn?

“De economie van de eurozone lijkt op weg naar een recessie en heeft nu al negatieve rentevoeten. Ik heb vorig jaar tijdens een speech die ik in Brussel gaf voor zulk scenario gewaarschuwd en dacht even dat ik onmiddellijk uit de zaal zou worden geëscorteerd. Feit is dat dit nu wel het scenario lijkt dat er aan zit te komen.”

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Buitenlandse investeerders kiezen voor Nederland: Vierde plek in EUROPA

Nederland staat in EUROPA op de vierde plek als het gaat om investeringen vanuit het buitenland. Alleen het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn populairder, zo blijkt donderdag uit het voorlopige Global Location Trends-rapport van IBM.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

G20: EUROPA praat, niemand luistert

Weinig beelden zullen de huidige stand van zaken in de wereld beter weergeven dan de groepsfoto van de G20 die zaterdag de wereld rond ging.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Gratis geld: symptoom van diepe crisis van het kapitalisme

Dat is de conclusie die nl.express.live business trekt uit de economische stand van zaken in het Westen anno 2019. Omdat de rente in EUROPA zo laag staat dat je moet betalen om geld te mogen parkeren. Omdat dit a.h.w. ‘gratis geld’ de beurzen blijft voeden en aandelen niet meer om fundamentele redenen stijgen. ‘Dat gratis geld een symptoom van een diepe crisis van het kapitalisme en gerelateerde deflatoire krachten is, hoort men liever niet. Op de beurs geldt enkel de korte termijn.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

“Amerikaanse economie in milde recessie volgend jaar”

De Amerikaanse economie, net zoals vele andere economieën, presteert wat minder goed door de vertraging van de wereldeconomie. Om dit te counteren, gaat de Fed vermoedelijk de rentes opnieuw verlagen zodat de economie gestimuleerd wordt. Maar volgens een Europese investeerder gaat de Amerikaanse economie alsnog in een recessie belanden volgend jaar.

Centrale banken grijpen meestal in als ze zien dat de economie van hun land moeite heeft om te groeien. De afgelopen jaren kennen we eigenlijk niets anders meer, in EUROPA, China, de Verenigde Staten van Amerika… Al deze economieën hebben één of andere stimulus gekregen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar i[email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs