EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

Amerikaanse schalie-oliereserves werden overschat

Duizenden Amerikaanse bronnen, waar de voorbije 5 jaar schalie-olie werd gewonnen, genereren nu minder olie dan eerst door hun eigenaars was ingeschat.

Fracking zorgde de voorbije jaren voor een ware revolutie op de oliemarkten. Een van de belangrijkste factoren die bijdraagt tot de aanhouden lage prijzen is de toegenomen productie in de Verenigde Staten. De Amerikanen zitten op enorme reserves schalie-olie, die net als schaliegas gewonnen wordt door middel van fracking. Die techniek heeft de Amerikaanse olie- en gasproductie doen pieken, maar is zeer controversieel, zowel in de VS als in EUROPA.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2019

Maxim Oreshkin: Rusland moet overstappen op de euro als handelsmunt

Rusland en EUROPA zouden moeten overstappen naar euro’s voor het onderlinge handelsverkeer. Dat zei Maxim Oreshkin, de Russische minister van Economische Ontwikkeling, in een interview met Russia Today. Hij merkt op dat de meeste grondstoffen vandaag de dag nog steeds in dollars verhandeld worden, terwijl dat in bepaalde gevallen helemaal niet logisch is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2019

Handel tussen EUROPA en Rusland groeit met dubbele cijfers

Ondanks de sancties is de handel tussen de Europese Unie en Rusland de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dat zei Maxim Oreshkin, de Russische minister van Economische Ontwikkeling, in een interview met Russia Today. Het afgelopen jaar groeide het handelsvolume met 21%, nadat er in 2017 een stijging van 23% werd behaald.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 26 december 2018

S&P 500 maakt slechtste decembermaand door sinds 1931

De Amerikaanse aandelenbeurzen hebben lang niet zo'n slechte tijd doorgemaakt. De S&P 500 maakt het slechtste kwartaal sinds de financiƫle crisis door en noteerde de grootste daling in een decembermaand sinds 1931. In EUROPA daalden de beurzen mee. Wat is er aan de hand?

Nog niet zo lang geleden boekte de S&P 500, de meest toonaangevende Amerikaanse beursindex, een nieuw record, maar dan een positieve. De afgelopen tien jaar maakte de S&P 500 de langste periode ooit door zonder een flinke daling van 20 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2018

EUROPA heeft genoeg van de Britten

Politiek is het een chaos, maar economisch gaat het met de Britten best wel aardig, denkt macro-econoom Kees de Kort. De groei is hoger dan in de eurozone, de klad zit in de investeringen, maar de consumptie met geleend geld gaat wel lekker.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs