EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Trump twittert olieprijs verder omhoog

De olieprijs is donderdag flink gestegen na tweets van de Amerikaanse president Donald Trump over een door Iran neergeschoten Amerikaanse drone. Trump schreef op Twitter dat Iran "een hele grote fout had gemaakt!". De olieprijs schoot hierdoor verder omhoog, vanwege de toenemende angst voor een militair conflict tussen Iran en de Verenigde Staten.

Omstreeks 17.00 uur steeg de prijs van een vat Brentolie, de maatstaf voor olie uit EUROPA, Afrika en het Midden-Oosten, met 4,1 procent naar 64,30 dollar (zo'n 56,93 euro). Een vat Amerikaanse olie werd 5,5 procent duurder en was 56,71 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Olieprijs schiet omhoog na neerhalen Amerikaanse drone door Iran

De olieprijzen zijn donderdag flink gestegen nadat een Amerikaanse militaire drone werd neergeschoten in Iran. De prijzen stijgen vanwege de toenemende angst voor een militair conflict tussen Iran en de Verenigde Staten.

Omstreeks 12.00 uur steeg de prijs van een vat Brentolie, de maatstaf voor olie uit EUROPA, Afrika en het Midden-Oosten, met 2,7 procent naar 63,45 dollar (56,15 euro). Een vat Amerikaanse olie werd 2,9 procent duurder en was 55,5 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Louis Vuitton-baas is derde hectomiljardair

Het vermogen van de Franse zakenman Bernard Arnault is gestegen naar meer dan 100 miljard dollar. Daarmee treedt de rijkste man van EUROPA toe tot het zeer exclusieve clubje van mensen met een vermogen van minstens 100 miljard dollar, samen met Amazon-topman Jeff Bezos en Microsoft-oprichter Bill Gates. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van zijn Billionaires Index.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2019

Kritiek uit VS en EUROPA op cryptomunt Facebook: “Beantwoordt Libra aan financiële wetgeving?”

Facebook krijgt kritiek vanuit de Verenigde Staten en EUROPA op zijn plan om vanaf 2020 de cryptomunt Libra op de markt te brengen. Voorzitter van de financiële commissie van het Huis van Afgevaardigden Maxine Waters heeft opgeroepen te wachten met de plannen tot de autoriteiten hun onderzoek hebben afgerond. De Democrate beschuldigt Facebook ervan zijn expansie op een ongecontroleerde manier voort te zetten en zijn impact op het leven van zijn gebruikers te vergroten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Wereldhandel gedaald tot niveau van vorige kredietcrisis

De ontwikkelingen blijven elkaar in versneld tempo opvolgen. De handelsoorlog met China blijkt bepaald geen eendagsvlieg meer nu China de V.S. beschuldigt van “blunt” economisch terrorisme en voornemens is deze handschoen op te nemen. De toon is hiermee gezet. De vrees bestaat dat de neerwaartse trend in de mondiale goederenstroom daardoor in een versnelling komt, mede nu president Trump z’n pijlen op India, Mexico en mogelijk ook op EUROPA richt in verband met Nordstream 2 (de Russische gasleiding naar West-EUROPA).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs