EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Amerikaans wetsvoorstel moet EUROPA minder afhankelijk maken van energie uit Rusland

De Amerikaanse senatoren Chris Murphy en Ron Johnson hebben onlangs een nieuws wetsvoorstel gedaan om de Europese afhankelijkheid van energiebronnen uit Rusland terug te dringen. In de ‘European Energy Security and Diversification Act’ vragen de twee senatoren om meer financiële middelen en instrumenten om nieuwe energieprojecten in EUROPA op te starten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

België legt Europese begrotingseisen naast zich neer

De regering-Michel vraagt EUROPA mild te zijn voor de begroting die ze eerder deze week heeft ingediend. Uit de cijfers van het ontwerpplan, dat op 15 oktober binnen moest zijn, blijkt dat de Belgische begroting niet voldoet aan de eisen die EUROPA stelt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Hommeles tussen het Westen en Saoedi-Arabië (deel 1)

Zowel de VS als EUROPA zijn geschokt door de verdwijning van journalist Jamal Khashoggi op 2 oktober 2018. De Saoediër, bekend om zijn kritische houding tegenover het regime, leefde in ballingschap in de Verenigde Staten. De man verdween toen hij de ambassade van zijn land in Istanbul binnenging. Saoedi-Arabië ontkent elke betrokkenheid bij de verdwijning maar het Westen hecht daar geen geloof aan. Hij ging er documenten ophalen voor zijn aanstaande huwelijk en werd sindsdien nooit meer gezien. Het conflict doet de olieprijzen nog meer stijgen. “Wij reageren op elke maatregel met een nog strengere maatregel”, luidt het vanwege de oliestaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Breaking News! Nieuwe oliecrisis in de maak: “You want $400 oil?” (deel 2)

Saoedi-Arabië kan elk moment (we schrijven 16 oktober 2018) met een verklaring komen over het lot van de verdwenen journalist Jamal Khashoggi. Dat zegt CNN die haar info haalt uit ‘anonieme bronnen.’ Nog geen dag geleden dreigde het land ermee olie als wapen te gebruiken. Saoedi–Arabië voelde zich aangevallen met de recente beschuldiging door het Westen, EUROPA en de VS dus. Het ontkent tot nu ten stelligste elke betrokkenheid bij de verdwijning van de balling en journalist Jamal Khashoggi sinds 2 oktober 2018. Hoewel diens verloofde maar liefst tien uur lang buiten de Saoedische ambassade te Istanbul stond te wachten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Onzekerheid neemt toe in EUROPA

Merkel's coalitie die klappen krijgt in Beieren, Italianen met lak aan Brussel en de almaar voortdurende Brexit-onderhandelingen. De politieke actualiteit in Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk heeft dan wel geen directe consequenties voor de economie, maar de onzekerheid groeit met de dag. 'Die onzekerheid begint klein maar kan snel groter worden en dan is het spel op de wagen', zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs