EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Japan komt maar niet uit het moeras

Volgens macro-econoom Kees de Kort blijft de Japanse economie sukkelen. Soms een klein plusje, nu een klein minnetje maar ze komen maar niet uit het moeras. Ze hebben last van schulden en een gigantische vergrijzing. De Kort waarschuwt dat als EUROPA en de Verenigde Staten niets doen, ze over tien jaar met dezelfde soort problemen te maken krijgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Turkije kan een grotere crisis veroorzaken dan Griekenland

De val van Turkije is geen grote verrassing, toch niet voor experts op monetair gebied. Wie met de monetaire wetten speelt, dreigt altijd gestraft te worden. Dit was eerder al het geval in Argentinië, Brazilië, Venezuela, … en nu dus in Turkije. Maar deze keer dreigt opnieuw EUROPA het grootste slachtoffer te worden. Turkije kan zelfs een grotere crisis veroorzaken dan Griekenland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Beter dan verwacht

BNR's macro-econoom Kees de Kort is verbaasd en best positief gestemd over de groeicijfers uit Nederland. Ging het eind vorig jaar in EUROPA nog helemaal fantastisch, begin 2018 is daar verandering in gekomen. De verwachting was dat het tweede kwartaal nog iets meer zou tegenvallen, maar dat blijkt toch niet helemaal waar.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

“De yuan zal sterker worden ten opzichte van de Amerikaanse dollar”

De Chinese yuan, die ondertussen met 5 procent in waarde is gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar, zal tegen het einde van het jaar opnieuw gaan stabiliseren en kracht winnen tegenover de Amerikaanse dollar. Dat beweert HSBC, de grootste bank van EUROPA.

De Chinese munteenheid zal naar verwachting evolueren richting een verhouding van 6,7 yuans per Amerikaanse dollar tegen het einde van dit jaar. Dat is een stijging van 2 procent in vergelijking met het huidige niveau, de Chinese economie gaat de komende maanden dus ‘herstellen’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Forbes: ‘Cryptomunten worden het nieuwe goud’

Cryptomunten worden het nieuwe goud, aldus het toonaangevende Amerikaanse zakenblad Forbes. De handelsoorlog tussen staten en werelddelen (Noord-Amerika, China, EUROPA,…) gestart door de VS, zal volgens de auteur vooral bitcoin stuwen in het betalingsverkeer. We meldden hier al eerder al dat Iran druk werkt aan een eigen cryptomunt om de komende sancties van de VS te omzeilen. Dit is wellicht geen directe handelsoorlog, maar misschien wel een ‘echte’, toekomstige oorlog? Maar het toont ook weer aan hoe het gebruik van crypto’s alle controle en officiële zeggenschap over geld en betaalmiddelen in het algemeen kan overstijgen. Wat natuurlijk ook een beetje de bedoeling was toen de bitcoin in 2009 gecreëerd werd!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs