EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

JP Morgan vreest voor een diepe recessie

Zakenbank JP Morgan heeft onlangs haar groeiverwachtingen voor de wereldeconomie fors naar beneden moeten bijstellen. De economen van de zakenbank houden rekening met een diepe recessie. De schade zal met name in EUROPA en in de VS enorm zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

Cryptomarkt leeft weer op/Aandelen tussen hoop en vrees/Buitengrens EUROPA dicht

Bitcoin plus 19 procent. XRP plus 16 procent. Ethereum (ETH) doet er op dinsdag 17 maart 2020 rond het middaguur 15 procent bij. De altcoins die de laatste twee dagen of zeg maar sinds weken het zwaarst getroffen werden, komen terug van heel diep. Sommige zoals de kleinste, neem een Worldwide Asset eXchange (WAXP) gaan boven de 50 procent stijging op enkele uren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

Steeds meer autobouwers leggen productie in EUROPA stil

Economie Steeds meer autobouwers leggen hun productie in EUROPA stil door de opmars van het nieuwe coronavirus en de lockdown-maatregelen van overheden. Dinsdag was het de beurt aan Ford, Daimler en Skoda om een productiestop aan te kondigen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Goldman Sachs waarschuwt voor een Europese recessie

Het coronavirus heeft zich in EUROPA als een olievlek verspreid vanuit Italië naar de rest van EUROPA. En de economische gevolgen worden met de dag groter. De meeste Europese landen hebben al ruimhartige steunpakketten gelanceerd. En volgens Goldman Sachs is dat ook hard nodig. De economische gevolgen zullen volgens de zakenbank immers levensgroot zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 maart 2020

Overzicht: Meer onrust op de financiële markten

De onrust op de financiële markten is na de extreme maatregelen van de Federal Reserve niet afgenomen. Integendeel, op maandag gingen de aandelenkoersen opnieuw hard onderuit. In EUROPA lopen de verliezen uiteen van 8% tot meer dan 10%.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs