EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020

De coronabeursschade in beeld gebracht…

Het coronavirus domineert al weken de voorpagina’s. En dat is ook niet verwonderlijk, want het dodelijke virus weet zich steeds verder te verspreiden. Met name in EUROPA is de snelle verspreiding zorgwekkend te noemen. Ondertussen zijn de wereldwijde beurzen geconfronteerd met forse koersverliezen. Welke beurs heeft eigenlijk het meeste last van het coronavirus?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020

Amerikaans inreisverbod duwt Europese beurzen in het rood, ook zware verliezen op Aziatische beurzen

De Aziatische beurzen kleuren rood na de aankondiging van de Amerikaanse president Donald Trump om vanaf zaterdag de vluchten tussen de VS en EUROPA gedurende een maand te schrappen. Het gaat om een extreem drastische maatregel tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Ook de Europese beurzen openen fors in het rood. In Brussel staat de Bel20 om 9.15 uur op een verlies van ongeveer 5,5 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2020

Heel Italië in lockdown!

Italië is wel het zwaarst getroffen land binnen EUROPA. Met meer dan 9000 ziektegevallen en 463 overledenen. ‘Italië gaat volledig in ‘lockdown‘, dat heeft premier Giuseppe Conte maandagavond aangekondigd. Alle inwoners van het land moeten thuisblijven, “behalve voor werk of noodgevallen”. Daarmee komt er ook een einde aan het onderscheid tussen “rode” en “gele” zones: in het hele land zullen dezelfde strenge voorzorgsmaatregelen gelden:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Coronavrees wordt recessievrees/Paniek schept kansen

De Europese aandelenbeurzen blijven zwaar in het rood op het middaguur, 9 maart 2020. De verliezen beperken zich nochtans tot rond de zes procent voor de meeste beurzen. Een lichte ‘verbetering’ (nou ja) dus tegenover de opening vanochtend. Met Milaan begrijpelijk als uitschieter aan min 9 procent. Italië had deze beurs misschien beter tijdelijk gesloten? Of zou dat het vertrouwen nog meer doen schaden. Met een vierde van haar inwoners in quarantaine geplaatst sinds het afgelopen weekend. Het land is ook de grootste verspreider van het Coronavirus binnen EUROPA. Al zal dat effect stilaan ten einde lopen. Er gaat nauwelijks nog een mens binnen of buiten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Italiaanse quarantaine doet beurzen schrikken

In het Noorden van Italië is de situatie omtrent het coronavirus behoorlijk ernstig. Het aantal besmettingen loopt hoog op en dat moet aangepakt worden. De Italiaanse overheid heeft beslist om de quarantaine verder uit te breiden waardoor 16 miljoen mensen ‘afgesloten’ zijn van de buitenwereld. De reactie op de beurzen is desastreus, EUROPA kleurt bloedrood.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs