EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Matige cijfers in EUROPA

De werkloosheid is al jaren langzamerhand aan het dalen in de Europese Unie, maar met de detailhandelsverkopen wil het nog niet zo lukken, zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Oppassen: steek u niet (teveel) in de schulden

Dat is de waarschuwing die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) afgeeft. De rente in EUROPA zal naar het zich laat uitzien voor langere tijd laag blijven. Als die al niet negatief wordt. Dit kan burgers (maar ook bedrijven) ertoe verleiden zich te diep in de schulden te steken. ‘Financiële risico’s wereldwijd krijgen de kans zich verder op te bouwen door laagblijvende rentes. In Nederland zijn vooral pensioenfondsen en verzekeraars kwetsbaar en neemt de blootstelling aan een plotse omslag op de huizenmarkt toe.’ Zo luidt het in het mei 2019 rapport Risicorapportage Financiële Markten 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

Het verleden heeft aangetoond dat een handelsoorlog zelden winnaars kent

Het handelsconflict met China wordt hier in EUROPA op enige afstand gevolgd zonder dat er vanuit Brussel tot dusver noemenswaardige initiatieven waren te beluisteren. Wel is sprake van minder positieve verwachtingen betreffende de economische groei. EUROPA vormt als tweede economische macht een belangrijke factor op internationaal economisch en politiek terrein maar doet er actief te weinig mee!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Handelsconflict heeft niet zo'n direct effect

De cliché's zijn eigenlijk allemaal al wel voorbijgekomen: de groei is aan het verdwijnen, coalities smeden in EUROPA wordt lastig en ook in Nederland is ook niet alles halleluja. En nee, het gaat nooit in een rechte beweging: de kleine minnetjes ontstaan na drie of zes maanden, of een jaar. Met het Amerikaans-Chinese handelsakkoord heeft het allemaal niet zoveel te maken, zegt Kees de Kort. 'Het afzwakken van de wereldeconomische groei is op dit moment een grotere factor dan het handelsconflict.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

EUROPA kan zich niet verdedigen zonder de VS”

EUROPA kan zich moeilijk verdedigen als de Verenigde Staten zich terug zouden trekken uit de NAVO. Dat is de conclusie van een nieuw onderzoek van het International Institute for Strategic Studies (IISS). Niet alleen moeten Europese landen in dat geval een paar honderd miljard dollar investeren in defensie, ook zal het dan nog zeker tien jaar duren voordat al het benodigde materieel is aangeleverd. Een vertrek van de Verenigde Staten uit de militaire alliantie zal met name gevolgen hebben voor de internationale wateren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs