EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
25
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: vrijdag 13 juli 2018

VS dreigt met sancties als Rusland en China olie uit Iran blijven importeren

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin overweegt sancties op te leggen aan China, Rusland en EUROPA, wanneer zij olie blijven importeren uit Iran. Dat zei de minister tijdens een hoorzitting voor de House Financial Services Committee, het comité van het Huis van Afgevaardigden dat toezicht houdt op de financiële sector van de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Spanningen alom in aanloop van NAVO-top

Veel spanningen en bedreigingen in aanloop van de NAVO-top komende week. Ernstige dreigementen, serieuze waarschuwingen en strenge vermaningen over en weer; is het bluf of zijn de gevaren maar al te reëel? In ieder geval is het politieke en economische landschap zelden zo onrustig geweest als dezer dagen. EUROPA waarschuwt Trump. Op zijn beurt zet hij de NAVO onder druk.

Ook General Motors waarschuwt Trump. Donald uit bedreiging aan OPEC. Iran dreigt de Straat van Hormuz te blokkeren – terwijl de VS zweren die open te zullen houden. Spanningen alom. Zou het iets te maken met de komende NAVO-top in Brussel op 11 en 12 juli?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Grootste beurs van EUROPA opent EU-hoofdkantoor in Amsterdam

Het Amerikaanse beursbedrijf Cboe Global Markets is van plan een vestiging in Amsterdam te openen.

Door het geplande vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie moest de beursuitbater op zoek naar een nieuw hoofdkantoor om de Europese markt te bedienen. Het kantoor in Londen zal wel blijven bestaan, om de diensten op de Britse markt te blijven leveren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

'Nederland bovenaan lijstje eerlijke inkomstenverdeling'

Nederland heeft de eerlijkste inkomensverdeling in EUROPA. Dat meldt het Duits onderzoeksbureau Ifo. Ons land wordt op de voet gevolgd door Finland en Noorwegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Ingelaste EU-top volledig mislukt

De ingelaste EU-top van dit weekend is volgens Kees de Kort volledig mislukt. 'Het hoeft nog geen consequenties te hebben, maar voor het zelfde geld krijgen we een kabinetscrisis in Duitsland. Duitsland is met afstand de grootste economie en de belangrijkste speler in de eurozone. Als daar voorlopig weer grote onenigheid gaat komen, is dat heel erg slecht voor alles wat met EUROPA, de Europese Unie en de eurozone te maken heeft.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs