EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 3 december 2018

EUROPA wil olie en gas in euro's afrekenen

De Europese Commissie zal deze week een nieuw voorstel presenteren om energiecontracten tussen Europese landen en met andere landen voortaan standaard in euro’s af te rekenen. Daarnaast overweegt men een nieuwe referentieprijs voor olie, die eveneens in euro’s genoteerd zal worden. Met deze maatregelen proberen Europese landen hun afhankelijkheid van de dollar te verkleinen en de rol van de euro als internationale handelsmunt te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Aandelenmarkten stijgen flink bij opening na staakt het vuren China-VS

Aandelenmarkten wereldwijd zijn maandag flink hoger geopend nadat China en de Verenigde Staten afspraken de komende drie maanden geen nieuwe importheffingen in te voeren.

De AEX begon 2 procent hoger met bijvoorbeeld staalproducent ArcelorMittal flink hoger. Ook andere aandelenbeurzen in EUROPA staan flink hoger. De DAX-index in Duitsland steeg 2,5 procent, De FTSE 100 in Londen stond 1,6 procent in de plus terwijl de

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Deutsche Bank voorbeeld waarom er steeds minder vertrouwen is in banken

Er duiken bijna dagelijks berichten op in de financiële dagbladen over wantoestanden bij de Deutsche Bank (DB). Ook op Biflatie.nl is hier al verschillende keren over geschreven. 170 agenten en belastinginspecteurs hebben een inval gedaan bij Deutsche Bank. Er is een nieuw onderzoek gestart naar de rol van Deutsche Bank in een grootschalig witwasschandaal. De zoveelste keer is dit dus, bij nota bene één van de grootste banken van EUROPA. Het wordt een dagelijks wederkerend fenomeen dat er weer een bericht opduikt over frauduleuze handelingen bij de grote systeembanken. Je zou haast denken dat er geen bank meer is waar geen ontoelaatbare praktijken plaatsvinden. Er is steeds minder vertrouwen in banken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Zwitserse beurs lanceert eerste multi-crypto-ETP

SIX Swiss Exchange, de 4e grootste beurs van EUROPA, zal deze week de wereldprimeur opstrijken om als eerste een volwaardige multi-crypto-ETP te lanceren. De ETP (exchange-traded product) zal op de Zwitserse beurs noteren met ticker HODL en zal 5 grote cryptomunten bevatten. Dit zal de toegang tot de cryptomarkt vergroten voor kleine en institutionele beleggers.

De Zwitserse startup Amun AG is onderdeel van het Britse Fintech bedrijf Amun Technologies. Het is gelegen in het Zwitserse crypto-dorp Zug. De ETF zal gemanaged worden door een Duitse dochteronderneming van een van de grootste uitgevers van ETFs ter wereld, VanEck. Na een lange juridische zoektocht blijkt de Zwitserse beurs de juiste keuze te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

EUROPA stelt teleur

De groeicijfers in EUROPA stellen teleur, ziet BNR-macro-econoom Kees de Kort. Tegenvallende cijfers in Duitsland, Nederland, Italië. 'Opgeteld is de groei in de eurozone 0,2 procent op kwartaalbasis. Dat viel me behoorlijk tegen. De richting van de beweging is omlaag en heel wat lager dan vorig jaar rond deze tijd.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs