EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Beurzen in VS en EUROPA in het rood in aanloop naar hogere handelstarieven

De aandelenbeurzen in zowel de Verenigde Staten als EUROPA noteerden donderdagavond verliezen door de naderende deadline voor hogere handelstarieven vanuit de VS over Chinese producten. Vrijdag worden de huidige handelstarieven van 10 procent verhoogd naar 25 procent.

De S&P 500 daalde omstreeks 18.30 uur met 1,1 procent naar ruim 2.852 punten. De Dow Jones en technologiebeurs Nasdaq daalden met respectievelijk 1,25 procent en 1,1 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Deze Europese regio’s zijn nog niet herstelt van de crisis

Ruim tien jaar na de financiële crisis is EUROPA zo goed als herstelt. Alleen nog niet volledig. Zo zijn er verschillende regio’s in EUROPA die nog steeds niet herstelt zijn van de crisis. Dat blijkt uit een rapport van Bert Colijn en Joanna Konings, beiden senior econoom bij ING.

De regio’s die nog niet herstelt zijn, markeren in een structurele staat van stagnatie. De werkloosheid is in deze regio’s nog niet boven het oude niveau. Volgens het rapport komt dat doordat er onder andere niet genoeg is geïnvesteerd in digitale infrastructuur.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Wereldwijd aandelenbeurzen onderuit na hogere importheffingen Trump

Aandelenbeurzen in Azië en EUROPA staan maandag flink lager nadat de Amerikaanse president Donald Trump onverwacht importheffingen op sommige Chinese goederen verhoogde van 10 procent naar 25 procent.

In Nederland daalde de AEX-index met 1,4 procent. Ook in de rest van EUROPA daalde de aandelenkoersen. Zo verloren de DAX-index in Frankfurt en de CAC 40 in Parijs respectievelijk 2 procent en 1,8 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Karel van Wolferen over de relatie tussen EUROPA en Rusland

Hoe komt het dat de relatie tussen EUROPA en Rusland zo moeizaam verloopt? Of is dat slechts een beeld in de media wat niet overeenkomt met de werkelijkheid? Oud-minister van Defensie Hans Hillen interviewt Karel van Wolferen over de moeizame relatie en over hoe dat zo is ontstaan. Voor Café Weltschmerz duiken zij in de recente geschiedenis die de relatie heeft beïnvloedt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Wereldwijde handel krimpt op het hoogste tempo sinds de crisis

Het wereldwijde economische plaatje ziet er momenteel goed uit. Zo publiceerden de twee grootste economieën van de wereld, de Verenigde Staten en China, onlangs beter dan verwachte groeicijfers. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn op het wereldwijde economische terrein.

Handelsoorlogen zijn namelijk aan de orde van de dag en de effecten van deze zijn voelbaar. De bekendste handelsoorlog is natuurlijk die tussen de Verenigde Staten en China. Ook heeft de Verenigde Staten het aan de stok met EUROPA. De gevolgen van deze conflicten: de toename van importtarieven en zo minder handel tussen landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs