EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Werken tot we erbij neervallen. Er zit weinig anders op

De Nederlandse bank ING publiceert de resultaten van een globaal onderzoek naar pensioen en spaargeld. Daarvoor werden wereldwijd 15.000 mensen ondervraagd, maar hoofdzakelijk in EUROPA en de VS. De conclusie leest somber: we verwachten veelal te moeten werken tot we erbij neervallen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Poetin waarschuwt Verenigde Staten voor plaatsing van raketten in EUROPA

De Russische president Poetin waarschuwt de Verenigde Staten voor de plaatsing van nieuwe raketten in EUROPA. In zijn jaarlijkse ‘State of the Union’ zei hij dat Rusland klaar staat om vergeldingsmaatregelen te nemen, indien de Verenigde Staten hun raketschild in EUROPA uitrusten met Tomahawk kruisraketten. Deze raketten kunnen Moskou in 10 tot 12 minuten bereiken, want door Poetin als zeer bedreigend wordt ervaren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Afzwakkende groei = Toenemende onenigheid

Beweging naar beneden heeft een één-op-één-relatie met toenemende onenigheid. Macro-econoom Kees de Kort ziet een mondiaal afzwakkende groei en daarmee samenhangend ruzies die daardoor toenemen. China en de VS zijn al in een hevig conflict verwikkeld, nu gaat de VS ook Europese auto's belasten. En zal EUROPA daarop reageren.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Militaire macht VS gefinancierd door China | Over Fact Checking en fake news

In deze video van CNN Fact Check worden twee claims van oud VS-president Barack Obama gecontroleerd. Fact Check doet dit met zowat alle uitspraken die Amerikaanse politici publiek doen. Zo hoor je redelijk vaak een heel ander klokje luiden. Tenslotte kan iedereen beweren wat hij of zij wil. Zeker diegenen die immer een kiespubliek te paaien hebben. Alles van kleine overdrijvingen, de waarheid licht tot zwaar geweld aandoen tot ronduit leugens komt hier voorbij. Of net niet! CNN luistert mee maar vergelijkt ook met de feiten. Geloven is goed maar controleren is beter, zeggen wij ook altijd. Zeker in tijden van ‘fake news’ is dit zeer nuttig.(Misschien een idee om zoiets ook in Nederland op te zetten? Of voor EUROPA?) Maar beide beweringen die Obama deed klopten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

VS gaan import buitenlandse wagens als ‘een dreiging voor de nationale veiligheid’ brandmerken

Er is een grote kans dat de Verenigde Staten een heffing op de invoer van buitenlandse wagens zullen doordrukken. Daarbij zou de Amerikaanse regering de import als een bedreiging voor de nationale veiligheid omschrijven. Dat zegt Ambrose Evans-Pritchard, redacteur internationale economie bij de Britse krant The Telegraph. De beslissing zou volgens hem de weg vrij maken voor draconische tarieven van maximaal 25 procent op de import van auto’s uit EUROPA en de rest van de wereld.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs