EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2020

Crisis! Centrale Banken staan machteloos. Bloedbad op beurzen

We konden er op wachten. We stonden er bij en keken er naar. Het was door meerdere analisten wel verwacht dat een heuse crisis op punt stond om uit te breken. Niet alleen veroorzaakt door het Coronavirus, maar al veel eerder door een afnemende wereldhandel. Op zijn beurt weer veroorzaakt door de handelsoorlogen tussen niet alleen China en de VS, maar ook tussen andere landen en EUROPA. De globalisering is over zijn hoogtepunt heen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2020

Europese beurzen krijgen rake klappen

Europese aandelen hebben de afgelopen dagen enkel maar bloedrode dagen gezien. Het coronavirus komt steeds dichterbij en dat zorgt voor angst en paniek onder beleggers en investeerders. Het beurssentiment is niet bepaald positief en men verwacht dat, zolang het virus zich blijft verspreiden in EUROPA, hier niet snel verbetering in zal komen.

Donderdag is een beursdag zoals de afgelopen dagen, bloedrood. Zo goed als alle Europese beursindexen stapelen de verliezen op, de CAC40, de DAX, de BEL20, de Londense FTSE en noem maar op. Verliezen van gemiddeld 1,5 tot 2 procent verstoren het beurssentiment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

Ook de economie krijgt het coronavirus onder de leden

Het coronavirus was nog ver weg, 'maar ook in EUROPA begint het een beetje te leven', observeert Kees de Kort. De cijfers zijn overal nog positief: 'De uitkomsten van het consumentenvertrouwen zijn torenhoog en dat is ook niet zo gek.' Maar of het zo blijft met het coronavirus, daar twijfelt De Kort sterk aan.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2020

AEX daalt wederom fors door verdere verspreiding Coronavirus in EUROPA

De beurzen veerden vandaag (25-02-2020) na opening op door koopjesjagers. Maar binnen een uur was de daling opnieuw ingezet. Vrij logisch eigenlijk. Als beleggers de berichten in de mainstream media scannen dan slaat de schrik ze om het hart. Het Coronavirus verspreid zich verder, met nieuwe besmettingen in landen waar het nog niet eerder is opgedoken, namelijk Spanje, Oostenrijk, Kroatië en Zwitserland. Ook in Italië nam het aantal besmettingen verder toe. Inmiddels ook 11 doden in Italië. Alle rede tot ongerustheid op de beurzen dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Italiaanse beurs krijgt rake klappen door coronavirus

Italiaanse aandelen openen de beursweek donkerrood door het coronavirus. De derde grootste economie van EUROPA heeft enkele regio’s in quarantaine geplaatst nadat 4 mensen zijn gestorven door het virus. De Italiaanse FTSE MIB opende de handelsdag aan -3,30 procent, een flinke daling dus. De vraag is hoelang dit zal duren en welke impact het gaat hebben op de economie. Beleggers en investeerders houden alvast hun adem in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs