EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Italiaanse beurs krijgt rake klappen door coronavirus

Italiaanse aandelen openen de beursweek donkerrood door het coronavirus. De derde grootste economie van EUROPA heeft enkele regio’s in quarantaine geplaatst nadat 4 mensen zijn gestorven door het virus. De Italiaanse FTSE MIB opende de handelsdag aan -3,30 procent, een flinke daling dus. De vraag is hoelang dit zal duren en welke impact het gaat hebben op de economie. Beleggers en investeerders houden alvast hun adem in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

NAVO bereidt grootste militaire oefening in 25 jaar voor

De Verenigde Staten en haar bondgenoten in de NAVO bereiden zich voor op een grote militaire oefening in EUROPA. Ongeveer 37.000 militairen uit verschillende NAVO-landen trekken naar het oosten van EUROPA voor ‘Defender 2020‘, een oefening waarin de alliantie een Russische invasie simuleert. Het is de grootste militaire oefening op Europees grondgebied in de afgelopen 25 jaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

Merkel heeft te veel ass-kissers om zich heen

Dat Kramp-Karrenbauer aftreedt als partijvoorzitter van het CDU is een rechtstreeks gevolg van het feit dat Merkel er te lang zit. Chaos in de Duitse politiek, en dat betekent chaos in EUROPA's grootste economie. Angela Merkel zat te lang in het zadel, ze heeft te veel vrienden, te veel ass-kissers om zich heen. Dan ga je fouten maken, dan krijg je dit soort situaties.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2020

Serieus slechte Europese detailhandelsverkopen

Eind vorige week kwamen de voorlopige groeicijfers voor het vierde kwartaal van de eurozone binnen en die vielen behoorlijk tegen. Wat is er misgegaan? Een deel van het antwoord: de detailhandelsverkopen in EUROPA voor december waren serieus slecht.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2020

S&P 500 index vertoont sterke overeenkomsten met het jaar 2011

Volgens analist E. Cantoni vertoont de S&P 500 index op dit moment sterke overeenkomsten met het jaar 2011. De vergelijking tussen de huidige beursperiode en die van de periode 2010-2011 is op de bovenstaande grafiek in beeld gebracht. Op deze grafiek is te zien dat de correlatie tussen het jaar 2019 en 2010 behoorlijk indrukwekkend te noemen is. Mocht die correlatie ook de komende maanden in stand blijven, dan voorspelt dat weinig goeds voor Wall Street. Tijdens het jaar 2011 werden de Westerse beurzen immers getrakteerd op enkele felle berentikken. Met name in EUROPA was de koersschade destijds groot.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs