EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
25
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Geopolitieke epicentrum verplaatst zich van West naar Oost

[...]

Binnen dit kader wordt een stappenplan uitgezet om de dollar op enige termijn zoveel mogelijk buiten de deur te zetten, met een primaire rol voor de Chinese munt. Het is ook om deze reden dat China nog steeds de grootste “goudsprokkelaar” ter wereld is om straks stevige rugdekking aan deze nieuwe opzet te kunnen geven. Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt aan de biljoenen kostende ‘Belt and Road’ (zijderoute) infrastructuur die vóór 2050 volledig zal zijn uitgerold, inclusief de beveiligde zeeroutes richting de Middellandse Zee. Wat hiervan de economische impact voor EUROPA zal zijn, laat zich raden. Het venster op het Oosten zal zich hieruit vanzelf manifesteren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

EUROPA slaat terug & de gezondheid van Trump

De stand was 1-0 voor de VS doordat Trump had besloten plots staal en aluminium uit EUROPA zwaarder te gaan belasten. Dit ‘onevenwicht’ wordt volgende maand hersteld tot 1-1. Want in juli 2018 heft het aangevallen EUROPA op haar beurt hogere importtaksen op Amerikaanse producten. Het zal gaan om onder andere ‘pinda’s, sinaasappelsap, jeans, motorfietsen en bourbon’. Met het recht om nog meer producten te gaan belasten. Actie en reactie dus. Wie kaatst kan de bal verwachten, zoals het spreekwoord terecht zegt. De handelsoorlog lijkt nu echt begonnen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Italië: Eerst wordt wat minder prettig

De nieuwe Italiaanse leiding zet Italië op de eerste plaats. 'Dat is hun volkomen goed recht want op hun is gestemd. Maar de Italianen moeten zich wel realiseren dat hun toekomstige groei toch wel gedeeltelijk afhankelijk is van het feit dat de internationale financiële markten dat ook een goed idee vinden. Want zij houden in feite de Italiaanse lange rente heel laag. De Italianen hebben enorme bakken met schuld. Zolang ze vertrouwen hebben in de combinatie Italië-EUROPA kan die rente laag blijven. Op het moment dat het vertrouwen verdwijnt gaat die rente omhoog en dan wordt dat Italië Eerst verhaal wat minder prettig, kan ik je vertellen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Poetin over Amerikaanse sancties

EUROPA heeft de economische sancties uit de Verenigde Staten voor een belangrijk deel aan zichzelf te wijten. Dat zei de Russische president Poetin in zijn jaarlijkse vraag en antwoord sessie met het publiek. Hij refereerde aan zijn toespraak voor de Veiligheidsconferentie van München in 2007, waarin hij waarschuwde voor de negatieve effecten van een wereld die gedomineerd wordt door de wil van één supermacht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 7 juni 2018

Uitbreiding militaire operaties in Oost-EUROPA

In de afgelopen weken is in hoog tempo militair materieel door de VS naar Duitsland vervoerd en hebben er grote troepenverplaatsingen door Duitsland naar Polen plaatsgevonden. Deze verplaatsingen vonden plaats over de weg en per spoor en waren in Duitsland goed te zien. De eerste tankbrigade van de 1e Cavalry Division uit Fort Hood in Texas is naar EUROPA verplaatst. Deze brigade moet de tweede tankbrigade van de eerste Infantry Division uit Fort Riley in Kansas vervangen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs