EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Dit verwacht de FED de komende jaren van de Amerikaanse economie

De Amerikaanse centrale bank besloot afgelopen woensdag om de rentestand voor de derde keer dit jaar op te trekken. De rente beweegt nu tussen de bandbreedte van 2% en 2,25%. Uiteraard was Trump ontevreden over deze renteverhoging. De Amerikaanse president liet al eerder weten dat de rente volgens hem te hoog is. Trump kan maar beter rekening houden met meer renteverhogingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Diesel nooit eerder zo duur: 1,609 euro per liter

Diesel was nooit eerder zo duur. Een liter kost vanaf morgen maximaal 1,609 euro. Het gaat om een stijging met 4,2 cent, meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. Het vorige record dateert van 13 oktober 2012. De diesel steeg die dag tot 1,6 euro per liter.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

FEDeral Reserve verhoogt rente VS opnieuw

De FEDeral Reserve (FED) schroeft de rente in de Verenigde Staten verder op, maakt de koepel van Amerikaanse centrale banken woensdag bekend na afloop van een tweedaagse beleidsvergadering.

Het belangrijkste rentetarief gaat met een 0,25 procentpunt omhoog naar een bandbreedte van 2 tot 2,25 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Onprettige verrassingen

Die gaan we volgens macro-econoom Kees de Kort nog krijgen in de emerging markets nu de FED de rente heeft verhoogd. Toen de rente laag stond leenden opkomende markten veel dollars, en dat gaat nu pijn doen. Een aantal organisaties en bedrijven zullen in de problemen komen, dus moeten die landen iets ondernemen om hun economieën te beschermen. De FED is positiever dan eerst over 2018, maar voor 2019 voorspelt het afzwakking groei. Ook op de lange termijn gaat de groei geen 2 procent worden. 'Daar spreekt niet heel erg veel vertrouwen uit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Trump wilde ‘geld drukken’ om de staatsschuld te verlagen

Als presidentskandidaat beloofde Donald Trump om de FEDerale begroting terug in evenwicht te brengen en de staatsschuld te verlagen. Toen hij als president aantrad, kwam Trump er achter dat die belofte moeilijk waar te maken was. En daardoor drong hij aan om geld te printen om op die manier de staatsschuld te verlagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs