EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2019

Kans op een nieuwe renteverlaging in september stijgt naar 95%

Een deel van de beleggers was vorige week teleurgesteld in de Amerikaanse centrale bank. Tijdens de voorbijgaande weken was er namelijk een steeds grotere groep ontstaan die had gerekend op een renteverlaging met 50 basispunten. De FED besloot uiteindelijk om een renteverlaging met 25 basispunten door te voeren. En daarom is de kans op een nieuwe renteverlaging fors gestegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2019

Dieselprijs nadert laagste niveau van dit jaar

De maximumprijs van diesel gaat morgen omlaag. Wie diesel (B7) tankt, betaalt dan nog maximaal 1,468 euro per liter. Dat is 4,4 cent per liter minder dan nu. Dat meldt de FEDerale overheidsdienst Economie vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Britse voedingsindustrie vreest maandenlange tekorten door harde brexit

De Britse voedingsindustrie trekt aan de alarmbel over een mogelijke harde brexit. Ze vreest dat er in dat geval tekorten aan bepaalde producten zullen zijn, die weken of zelfs maanden kunnen aanslepen, berichten Britse media op basis van sectororganisatie ‘Food and Drink FEDeration’ (FDF).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

Rente gaat naar dieptepunt, de rentekever komt

Met de titel van deze column wil ik met het woordje “dieptepunt” vooral aangeven dat we een recessie naderen. Wat de rentekever komt doen leg ik in de laatste 2 alinea’s uit. Een laagtepunt van de rentestandaard geeft aan dat we in een impasse raken. De doodlopende weg van verslaving aan stimulerende middelen van centrale banken. Door de financiële markten werd lang uitgekeken naar wat Powell van de FED met de rente zou doen. De president van de Amerikaanse centrale bank verlaagde de rente met een kwart procent. Dat was minder dan wat Trump had gewild.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

FED verlaagt de rente: wereld heeft snel nood aan loodgieters

OPINIE – De Amerikaanse centrale bank FEDeral Reserve verlaagt de belangrijkste rentevoet in de VS met 0,25%. Het is de eerste keer in 10 jaar dat de FED de rente naar omlaag haalt. Ook ECB-voorzitter Mario Draghi had eerder deze maand al aangekondigd dat hij de geldkraan in september opnieuw zal opendraaien. De Bank of Japan kondigde dinsdag aan dat er nieuwe renteverlagingen aankomen. Einstein had een naam voor mensen die steeds opnieuw hetzelfde doen en toch een ander resultaat verwachten. De gevolgen voor de wereldeconomie zijn straks niet meer te overzien.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs