EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Wordt fysiek goud weer gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar?

Republikeins Volksvertegenwoordiger Alex Mooney heeft onlangs het opmerkelijke wetsvoorstel ingediend om de Amerikaanse dollar opnieuw te laten dekken door fysiek goud. Nogal wat landen vulden de laatste jaren effectief hun voorraad geel edelmetaal aan, niet in het minst Rusland en China. Of eisten het terug naar eigen land vanuit Noord-Amerika, zoals Duitsland en Hongarije. Voeg hierbij het feit dat de Petro-Yuan vorige maand gelanceerd werd: olie-futures verhandeld in Chinese Yuan in plaats van Amerikaanse dollar. De hegemonie van deze laatste raakt meer en meer ondermijnd. Ook al omdat de munt door de FEDeral Reserve – centrale bank – bijgedrukt wordt als met een kopieermachine.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

'Importtarieven werpen donkere schaduw over groei Amerikaanse economie'

Zorgen over importtarieven en de gevolgen voor de wereldhandel werpen een donkere schaduw over de anderszins positieve verwachtingen voor de Amerikaanse economie. Dat concludeert de FEDeral Reserve in zijn zogeheten Beige Book, een document dat inzicht geeft in de staat van de Amerikaanse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Amerikaanse schulden groeien 36 maal sneller dan de economie

In 2028 zal de Amerikaanse schuldgraad 29.000 miljard dollar bedragen, het equivalent van 96% van het bruto binnenlands product (bbp) van het land. Nooit eerder sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog zal Amerika meer schulden hebben, aldus berekeningen van het Congressional Budget Office (CBO), een onafhankelijk FEDeraal orgaan bestaande uit zowel Republikeinen als Democraten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Febelfin waarschuwt jongeren: laat je niet gebruiken als geldezel

Geld Fraudeurs richten steeds meer hun pijlen op jongeren om gestolen geld illegaal wit te wassen en naar andere landen door te sluizen. Daarvoor waarschuwt bankenFEDeratie Febelfin. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 maart 2018

Waarschuwt de obligatiemarkt ons voor een nieuwe crisis?

Tijdens de afgelopen maanden is er veel geschreven over de situatie rondom de obligatiemarkt. Zo werd de obligatiemarkt tijdens de afgelopen weken geconfronteerd met een flinke prijsval. Deze prijsval werd veroorzaakt door de angst dat de FED de rente hoogstwaarschijnlijk vaker dit jaar zal gaan optrekken dan waar op dit moment op gerekend wordt. En een stijgende rente zorgt er natuurlijk voor dat de obligaties minder aantrekkelijk worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs