EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 571 tot 575 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

Oeps! Dit land geeft toe $2,7 biljoen meer schulden te hebben dan eerder gezegd

Overheden en centrale banken goochelen graag met cijfers. Meestal worden op zo’n manier gemanipuleerd dat de economische situatie rooskleuriger lijkt dan ze is. Maar in een vlaag van eerlijkheid gaf de FED recent toe dat er in de VS voor $2,7 biljoen meer schulden bestaan dan eerst toegegeven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 oktober 2015

FED: renteverhoging dit jaar geen belofte

De FEDeral Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, verwacht nog altijd dit jaar de rente te verhogen. Maar een belofte is dat niet, zei vicevoorzitter Stanley Fischer zondag in de marge van de vergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in de Peruaanse hoofdstad Lima.

Fischer zei dat de FED zal blijven kijken naar de ontwikkelingen van de Amerikaanse economie en de wereldeconomie. Die kunnen de centrale bank aanleiding geven langer te wachten. Zo bleek onlangs bleek dat de banengroei in de Verenigde Staten is teruggevallen tot een teleurstellend niveau.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 oktober 2015

Video: Wanneer zag Ben Bernanke de financiële crisis?

Bloomberg had een interview met Ben Bernanke over de vorige financiële crisis. Op de vraag wanneer Ben Bernanke de financiële crisis zag aankomen, had de voormalige voorzitter van de FEDeral Reserve een interessant antwoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2015

Deutsche Bank stap dichter bij Lehman Brothers moment

Deutsche Bank rapporteerde slechte resultaten en kan mogelijk zijn dividend verlagen of schrappen. Dit zorgt er voor dat het Duitse Lehman-moment weer een stap dichterbij komt. Tel daarbij op dat de FEDeral Reserve achter de schermen het groot geschut moet bovenhalen en de conclusie is snel gemaakt dat de financiële markten voor zeer uitdagende tijden staan.

Eerder op de dag schreven we:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2015

FED geeft geen indicatie van rentestap

De FEDeral Reserve gaf in de donderdag gepubliceerde notulen van de vergadering op 16 en 17 september geen indicatie of de rente in de VS nog dit jaar wordt verhoogd. Het beleidsbepalende orgaan van de centrale bank vond de economische zwakte buiten de VS een te groot punt van zorg om de rente voor het eerst sinds 2006 op te krikken.

Bij de bekendmaking van het rentebesluit, drie weken geleden, gaf president Janet Yellen al aan zich met name zorgen te maken over de afkoeling van China en, in het kielzog, andere opkomende landen. ,,Beleidsmakers voorzagen dat de recente ontwikkeling van de wereldeconomie zou leiden tot een verdere daling van de inflatie”, aldus de FED. De Amerikaanse inflatie was in augustus slechts 0,2 procent, terwijl de FED streeft naar 2 procent.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs