EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
Bron: geennieuws.com
6
kliks
Bron: Geen Nieuws.com
6
kliks
6
kliks
Bron: Marketupdate.nl
6
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 576 tot 580 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Zilverprijs stijgt 3,75% in aanloop naar FED

De zilverprijs steeg gisteren 3,75%. De markt houdt er blijkbaar rekening mee dat de FED...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Analisten minder zeker van renteverhoging VS

Vandaag is de dag waar de financiële markten in spanning naar hebben uitgekeken, want vanavond weten we of september 2015 de maand is waarin de FEDeral Reserve het tijdperk van 0% rente afsluit. De afgelopen zomer raakten steeds meer analisten ervan overtuigd dat de renteverhoging deze maand zou komen, maar door de plotseling beurscrash in China en de terugkerende zorgen over de groei van de wereldeconomie is er toch wat meer onzekerheid gekomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Goldman Sachs pleit voor QE en renteverhoging in 2016

Vandaag is het eindelijk zover. Vanavond om 20 uur zal de FED kenbaar maken of er een renteverhoging komt. Zoals altijd zijn de meningen van de diverse kenners en experts verdeeld. Zakenbank Goldman Sachs hoort bij de groep die waarschuwt voor de negatieve gevolgen van een renteverhoging. Als het aan de zakenbank ligt, gaat de FED juist nog meer stimuleren.

Chief Executive Officer Lloyd Blankfein stelt dat de Amerikaanse economie nog niet sterk genoeg is om de rente te verhogen. Bovendien zijn de financiële markten momenteel kwetsbaar en volatiel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

Hoe werkt de FEDeral Reserve eigenlijk?

De FEDeral Reserve is de centrale bank van de Verenigde Staten, zoiets als onze Europese Centrale Bank. De FEDeral Reserve heeft als mandaat prijsstabiliteit te verzekeren en de werkloosheidgraad van de economie zo laag mogelijk te houden. Hoe bereikt de FED deze doelstellingen?

De FEDeral Reserve heeft als belangrijkste middel de kortetermijnrentevoet. De FEDeral Reserve bepaalt deze rentevoet niet zoals veel mensen denken maar ze beïnvloed deze rentevoet. Door deze rentevoet te beïnvloeden, kan het de economie mee sturen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

“Er is maar 1 ding erger dan een globale deflatoire crisis”

Het lijkt alsof er niets anders meer belangrijk is dan de rentebeslissing van de FEDeral Reserve. Een hogere rente zorgt in theorie voor een tragere economische activiteit, een sterkere Amerikaanse dollar en lagere inflatie. Met andere woorden: de deflatoire druk neemt toe, net als de kans op een nieuwe globale crisis.

Albert Edwards is een notoire pessimist, permabeer en criticaster van het beleid van de FEDeral Reserve. Toch juicht hij een renteverhoging toe. In tegenstelling tot de oproep van het IMF of de Wereldbank denkt Edwards dat het beter is om de rente zo spoedig mogelijk te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs