EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 626 tot 630 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 25 september 2015

Column Kees de Kort | De geloofwaardigheid van Janet

hij is er weer: de Chicago FED National Activity Index. En hij is niet leuk, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. De eerste twee kwartalen, die gingen nog wel, maar augustus was, voorzichtig gezegd, vrij matig. "Dus ik heb het vage idee dat het derde kwartaal in de VS er niet zo goed uit gaat zien."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 september 2015

Janet Yellen, voorzitter FEDeral Reserve, houdt vast aan renteverhoging dit jaar

Janet Yellen, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, heeft gisteren tijdens een toespraak in Amherst (Massachusetts)  laten weten dat de veelbesproken renteverhoging waarschijnlijk eind dit jaar doorgevoerd zal worden. Volgens haar kunnen enkel economische “verrassingen” er een stokje voor steken.

Hoewel vorige week nog werd beslist door de FEDeral Reserve om de rente op het historisch lage niveau van 0 tot 0,25 procent te laten, liet Janet Yellen donderdag in een toespraak weten dat hier eind dit jaar waarschijnlijk verandering in zal komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 september 2015

FED-president Janet Yellen onwel na lange toespraak over rentebeleid

FED-voorzitter Janet Yellen is donderdag medisch behandeld na een speech op de Universiteit van Massachusetts. Aan het einde van de toespraak kwam ze plotseling niet meer uit haar woorden. 

FED-voorzitter Janet Yellen is donderdag medisch behandeld na een speech op de Universiteit van Massachusetts. Aan het einde van de toespraak kwam ze plotseling niet meer uit haar woorden. 

De 69-jarige voorzitter van het Amerikaanse stelsel van centrale banken had bijna een uur lang een volle zaal in het auditorium toegesproken. Tijdens de laatste paar regels van haar toespraak liet Yellen opeens een stilte van 20 seconden vallen.

Ze pakte daarna de draad met moeite weer op, moest flink hoesten en zei plots: “Laat ik het daar maar bij houden.” Daarna vertrok Yellen en werd ze achter de schermen uit voorzorg onderzocht door medisch personeel.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 september 2015

'Amerikaanse centrale bank verhoogt rente later dit jaar'

De Amerikaanse centrale bank verhoogt waarschijnlijk later dit jaar de rente. Dat denkt president Janet Yellen van de FEDeral Reserve (FED).

Ze zei dat donderdag tijdens een toespraak in Amherst (Massachusetts). Yellen zei er wel bij dat economische "verrassingen" nog roet in het eten kunnen gooien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Beleggers zijn niet blij met China en de FED

Afgelopen augustus werden we geconfronteerd met een zeer diepe daling. Een maand verder lijken we echter weinig opgeschoten te zijn. De Europese beurzen bewegen op dit moment opnieuw rond de laagste koersen van augustus en ook de Amerikaanse beurzen hebben het maar al te lastig om goed te blijven liggen. Het is daarom ook niet vreemd dat veel investeerders zich op dit moment de nodige zorgen maken. De S&P 500 index staat op dit moment op een jaarverlies van 7 procent en dat is toch een hele andere uitslag dan de meeste Wall Street analisten aan het begin van dit jaar voorspelden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs