Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3209 artikelen gevonden. Artikel 636 tot 640
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Texas haalt goud weg uit New York

Met de acceptatie van een nieuw wetsvoorstel mag Texas een eigen goudkluis bouwen voor de opslag van edelmetalen. Zodra deze kluis gereed is komt er $1 miljard aan goud in te liggen dat nu nog bewaard wordt bij de New York FEDeral Reserve. Met de ondertekening van dit wetsvoorstel door gouverneur Greg Abbott heeft Texas de primeur met een goudkluis op ‘staatsniveau’.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Texas haalt goud terug uit New York

Met de acceptatie van een nieuw wetsvoorstel mag Texas een eigen goudkluis bouwen voor de opslag van edelmetalen. Zodra deze kluis gereed is komt er $1 miljard aan goud in te liggen dat nu nog bewaard wordt bij de New York FEDeral Reserve.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Walhalla voor goudkevers in de maak

Er beweegt iets in Texas: de statelijke overheid staat op het punt om een fonds op te richten dat investeerders zou toelaten om zilver,  goud, en een aantal andere edelmetalen op te slaan buiten de FEDerale bankenreguleringen om. Dat zou revolutionair zijn.

Als het fonds er komt, en als het daarenboven een succes wordt, zou Texas gouden en zilveren certificaten in omloop brengen. Met andere woorden: een parallelle, statelijke munt die gekoppeld aan een zuivere bimetalen standaard de concurrentie met de dollar zou kunnen aangaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 14 juni 2015

Het Europese paradijs voor biljetten van 500 euro ligt op 717 km van België

In Italië werden vorig jaar door de banken honderd keer meer biljetten van 500 euro ontvangen dan verdeeld. Het fenomeen doet volgens de autoriteiten een activiteit van de georganiseerde misdaad of belastingontduiking vermoeden. Dat schrijft FEDerico Fubini, redacteur van de Italiaanse krant La Repubblica.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juni 2015

De impact van een terugkeer naar een normale rente

Er duiken recent een hoop vragen op rondom de normalisering van de rente. Want wanneer vindt de eerste renteverhoging van de FEDeral Reserve plaats? Dit jaar of toch volgend jaar? En in welk tempo zal het gebeuren? Op die en nog veel andere vragen proberen de experts van Deutsche Asset & Wealth Management deze week antwoord te geven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$