EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 636 tot 640 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Kunnen we dit jaar 2 renteverhogingen verwachten?

Terwijl de consensusverwachting is dat de Amerikaanse FEDeral Reserve de rente dit jaar in september voor de eerste keer sinds jaren weren verhoogt, suggereert een groeiend aantal marketwatchers dat voor het jaar voorbij is, de FED mogelijk de rente al 2 keer verhoogd kan hebben.

De FED kwam afgelopen dinsdag en woensdag bijeen voor de FEDeral Open Market Committee-meeting (FOMC) en de daaropvolgende verklaring. Beleggers keken hierbij net als in de afgelopen keren scherp naar hints die er op wijzen wanneer de FEDeral Reserve de rente voor het eerst sinds jaren weer verhoogt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Emerging market valuta’s crashen op China en FED

De FED verhoogde gisteren de rente nog niet. Maar met de verbeterende Amerikaanse economie komt zo’n stap wel dichterbij. Samen met de vertraging in China geven die ontwikkelingen de US dollar een enorme boost.

De FED verhoogde gisteren de rente nog niet. Maar met de verbeterende Amerikaanse economie komt zo’n stap wel dichterbij. Samen met de vertraging in China geven die ontwikkelingen de US dollar een enorme boost.

Met name de valuta’s van emerging markets laten enorme dalingen zien tegen de dollar. Dat begon al in 2011. Toen piekten grondstoffenprijzen om aan een lange daling te beginnen. Laten we de grafieken er eens bij pakken.

We zien dat de Braziliaanse real al meer dan halveerde tegen de dollar. Met name sinds begin dit jaar zit de klad er goed in. Het land leunt zwaar op de export van ijzererts en andere grondstoffen naar China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Amerikaanse rente wordt zo goed als zeker in september verhoogd

Woensdag verloor de euro weer wat terrein ten op zichten van de dollar. Dit kwam omdat de FED met nieuws kwam over de huizenmarkt en de arbeidsmarkt. Dit nieuws was weer positief en opende de deur nog meer naar een Amerikaanse renteverhoging nog dit jaar in september.

Er lijkt een einde te komen aan de nog nooit geziene periode van bijna nulrente in Amerika. ‘De arbeidsmarkt is verbeterd, er is een groei in het aantal jobs en een daling in werkloosheid en de huizenmarkt is verbeterd,’ zei de FED in haar toelichting.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

FED laat rente laag, arbeidsmarkt blijft verbeteren

De rente in de Verenigde Staten blijft onveranderd op het huidige historisch lage niveau. Dat heeft het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve, woensdag laten weten na afloop van een tweedaagse beleidsvergadering.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

“Het is tijd om goudmijnaandelen te kopen”

Het is niet erg verrassend dat goudmijnaandelen niet zonder kleerscheuren uit de recente verkoopgolf onder grondstoffen zijn gekomen. Om je een goed beeld te geven van hoeveel klappen goudmijnaandelen precies gehad hebben; de Market Vectors Gold Miners ETF daalde in de afgelopen maand met bijna 25 procent. Zullen de aandelen nog verder dalen of biedt de recente daling juist een moment om in te stappen? Bij Societe Generale denken ze dat laatste.

‘In de komende maand zie ik een redelijke kans op een herstel. Zeker met het oog op de bijeenkomst van de FED, omdat dat het soort actie is dat we voor goudmijnaandelen gezien hebben na bijeenkomsten van de FED’, vertelde Larry McDonald, head of U.S. macro strategy bij Societe Generale.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs