EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
6
kliks
6
kliks
Bron: geennieuws.com
6
kliks
Bron: Geen Nieuws.com
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 636 tot 640 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 10 juli 2015

FED-voorzitter: zorgen arbeidsmarkt blijven

De rente in de Verenigde Staten gaat waarschijnlijk nog dit jaar omhoog, maar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt blijven een punt van zorg. Dat heeft voorzitter Janet Yellen van de Amerikaanse koepel van centrale banken, de FEDeral Reserve, vrijdag gezegd in een toespraak.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Deze centrale banken hebben de beste glazen bol

De FED is het meest optimistisch. Japan maakte de grootste fout. Canada’s centrale bankiers zijn het meest accuraat, maar zij hebben ook de makkelijkste opdracht. Bloomberg zocht uit wat de centrale banken terecht brachten van hun BNP- en inflatievoorspellingen.

De allerbeste voorspeller? Het IMF. Het IMF heeft veel macht, maar het kan niet de rente bepalen of ander monetair beleid uiteenzetten.En dat is interessant. Want uitgerekend het IMF blijft er bij de FED op aandringen, of zeg maar gerust hameren, te wachten met een renteverhoging. Tot ongenoegen van FED-voorzitter ‘waar-bemoeien-jullie-je-mee?’ Janet Yellen. Maar het IMF ziet de bui van een wereldwijde recessie door een sterkere dollar al hangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Renteverhoging dit jaar nefast voor wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft nog maar eens van zich laten horen inzake de geplande renteverhogingen van de FEDeral Reserve, de Centrale bank van de Verenigde Staten van Amerika.

Eerder in juni werden er door de FED berichten de wereld ingestuurd waarin ze duidelijk maakten dat de Amerikaanse economie bijna klaar is voor een serie van renteverhogingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

De FED wordt nu weer naar de achtergrond verschoven

Beleggers hebben op dit moment hun handen vol aan het in de gaten houden van het nieuws in en rondom Griekenland. Het Griekse drama zorgt er voor dat beleggers steeds voorzichtiger worden en als gevolg daarvan moesten de aandelenmarkten al flink waarde inleveren. Toch moeten we ook nog steeds rekening houden met het andere risico dat de markten flink zou kunnen gaan raken.

We hebben het hier uiteraard over de toekomstige renteverhoging van de Amerikaanse centrale bank. De FED wist een aantal maanden geleden te vertellen dat we rond de zomer van 2015 moesten rekenen op een renteverhoging. Deze renteverhoging zou niet direct heel drastisch zijn, maar het begin zou dan gezet zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Ook FED deelt Griekse zorgen

De beleidsmakers bij het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve, zijn bezorgd over de Griekse kwestie en de invloed daarvan op de economie. Dat bleek woensdag uit de notulen van de bijeenkomst in juni. Ook de vertraging van de Chinese economie werd als risico geduid.

Volgens de beleidsmakers moeten er aantoonbaar meer bewijzen zijn dat de economie aantrekt alvorens de rentetarieven omhoog kunnen. Het belangrijkste rentetarief in de VS staat sinds eind 2008 op het historisch lage niveau van 0 tot 0,25 procent en bleef ook na de laatste beleidsvergadering halverwege juni onveranderd.

Uit de notulen bleek wel dat er positivisme heerst over de ontwikkeling van de Amerikaanse economie, waaronder de ontwikkelingen met betrekking tot de consumentenbestedingen, huizenmarkt en loonstijgingen. Mochten de positieve cijfers een consistent vervolg krijgen, dan valt een renteverhoging te rechtvaardigen, zo luidde het oordeel van vrijwel alle beleidsmakers.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs