EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 646 tot 650 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

De FED treedt strenger op

De Amerikaanse centrale bank heeft zich de afgelopen jaren vooral erg zacht opgesteld, maar daar lijkt steeds meer verandering in te komen. De FED heeft weliswaar lang de rente op het absolute dieptepunt gelaten, maar ook daar lijkt binnenkort verandering in te gaan komen. Janet Yellen stelt zich steeds strenger op en dat is volgens economen alleen maar goed voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Saxo Bank: Euro binnen 6 maanden naar pariteit met dollar

John Hardy, head of FX strategy bij Saxo Bank, verwacht dat de combinatie van een zwakke euro en een opkomende dollar binnen 4 tot 6 maanden zal leiden tot pariteit tussen de valuta’s.

John Hardy, head of FX strategy bij Saxo Bank, verwacht dat de combinatie van een zwakke euro en een opkomende dollar binnen 4 tot 6 maanden zal leiden tot pariteit tussen de valuta’s.

In een note vertelt Hardy dat onder andere de deal met Griekenland kan zorgen voor de nodige euro/dollar verkopen. ‘Een hernieuwd enthousiasme kan terugkeren en ervoor zorgen dat de euro wordt verkocht. Daarin speelt Griekenland een rol maar ook zal de focus weer komen te liggen op het beleid van centrale banken en de divergentie die er in dat kader plaatsvindt tussen de ECB en de Amerikaanse FED die op weg is om zijn eerste renteverhoging door te voeren.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Column Kees de Kort | FED gooit er nog een schepje bovenop

Amerikaanse banken moeten van de FED 200 miljard (!) extra reserve aan gaan houden. “Dat lijkt misschien heel veel”, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort, “maar die banken zijn ook heel groot. We hebben al verschillende maatregelen gehad en de FED gooit er gewoon nog een schepje bovenop.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

FED: grote banken VS moeten reserves met 200 miljard dollar aanvullen

De acht grootste Amerikaanse banken moeten in totaal 200 miljard dollar aan hun reserves toevoegen om te kunnen voldoen aan nieuwe kapitaaleisen van de FEDeral Reserve. De centrale bank van de VS wil daarmee voorkomen dat het financiële systeem opnieuw instort.

De extra buffer staat gelijk aan 1 tot 4,5 procent van de bezittingen van de banken, die de keuze hebben tussen zoeken naar nieuw kapitaal of de verkoop van onderdelen. De nieuwe regels gelden namelijk niet voor kleinere banken. ,,Ze moeten of substantieel meer geld aanhouden, zodat ze toekomstige crises waarschijnlijk overleven of ze moeten kleiner worden zodat ze het financiële systeem minder schade berokkenen”, zei FED-presidente Janet Yellen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Prijs stookolie op laagste peil in maanden

De maximumprijs van stookolie gaat dinsdag omlaag. Wie minstens 2.000 liter bestelt, betaalt nog hoogstens 0,5952 euro per liter, meldt de FEDerale overheidsdienst Economie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs