EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 891 tot 895 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Olie bezorgt centrale banken kopzorgen

De ene centrale bank ziet de lage olieprijs als aanleiding om het beleid te verruimen, terwijl anderen het zien als een reden om het beleid te verkrappen. De daling van de inflatie verleidt de FED waarschijnlijk tot uitstel van een rentestap, dat zegt althans Jeremy Lawson, hoofdeconoom bij Standard Life Investment in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Terugkeer van FED naar de geldpers is slechts een kwestie van tijd

Alle aandacht gaat tegenwoordig uit naar onze fysieke veiligheid en daardoor besteedt niemand genoeg aandacht aan onze monetaire bescherming. Althans, dat schrijft The Daily Reckoning:”De meeste problemen stammen af van de massieve wereldwijde kredietbubbel.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Bundesbank haalde 120 ton goud terug in 2014

De Bundesbank heeft in 2014 in totaal 120 ton goud teruggehaald uit Parijs en New York, zo maakte de Duitse centrale bank vandaag bekend. Het afgelopen jaar kwam er 35 ton goud terug van de Franse centrale bank en 85 ton van de FEDeral Reserve. Begin 2013 maakte de Bundesbank bekend een deel van haar goud terug te halen naar eigen land. Tot op heden is al 157 van de gewenste 674 ton overgebracht naar Frankfurt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Pensioenuitgaven voor het eerst boven 40 miljard euro

Dit jaar zullen de pensioenuitgaven in België voor de eerste keer in de geschiedenis oplopen tot meer dan 40 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van Daniel Bacquelaine, FEDeraal minister van pensioenen. Tien jaar geleden diende volgens de minister rekening gehouden worden met een budget van 25 miljard euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 15 januari 2015

Waarom de outlook voor banken somber is

Sinds de financiële crisis zijn hebben de lage rentes de marges van banken enorm gedrukt. In de Verenigde Staten was er een opleving van de hypothekenmarkt en later die van de leningenmarkt, maar dit was allemaal te danken aan de FEDeral Reserve die de rentes op staatsobligaties op all time lows lieten. Zonder die verrassingen, was er voor bankinvesteerders weinig positiefs te vinden. De gemiddelde omzet van is namelijk maar amper gestegen en juridische kosten rezen juist de pan uit. Veel banken werden dan ook gedwongen om met kostenbesparingen hun winstdoelstellingen te behalen.

Maar de winstcijfers over 2014 kunnen nog meer haken en ogen met zich meebrengen. ‘De grote banken zullen problemen blijven houden met juridische kosten en kapitaal’, denkt Anton Schutz, investeerder in banken bij Mendon Capital.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs